24 decembrie 2016

So far it's not so goodContabilizez inconsecvenţele mai importante de până la acest moment ale coaliţiei PSD-ALDE:
  • solicitarea către încă-guvernul Cioloş de a amâna (pe 2018) unele reduceri de taxe - demers pro austeritate, încălcare a promisiunilor electorale
  • nominalizarea unui minoritar etnic şi religios (necreştin, musulman) pentru funcţia de premier - mişcare contrară "liniei patriotice" cu care se afişa în campania electorală
  • cooptarea UDMR ca partid care va susţine parlamentar guvernul, desigur contra unor avantaje care vor dezavantaja majoritatea românească - în campanie Dragnea declara că "nu avem nevoie de UDMR, nu intenţionăm vreo colaborare"
  • vehicularea unor nume controversate (deocamdată "pe surse") ca viitori membri ai guvernului PSD-ALDE: Robert Cazanciuc, care în guvernul Ponta era susţinătorul legii parteneriatului gay, şi Georgian Pop, care apare în documentele WikiLeaks ca informator al ambasadei SUA "şi nu numai", şi care din poziţia de preşedinte al comisiei parlamentare de control al SRI mima activitatea, iar la emisiunile TV era de fapt avocatul serviciilor - coaliţia a declarat că susţine demersul Coaliţiei Familiilor pentru introducerea în Constituţie a definiţiei familiei/căsătoriei normale, şi, de asemenea, că va lupta împotriva Binomului (SRI-DNA) şi pentru consolidarea libertăţilor cetăţeneşti
Am fost prea îngăduitor: astea nu sunt doar "inconsecvenţe", sunt o schimbare de curs politic (eh... a celui declarat, altminteri e clar ce face stânga europeistă, indiferent cum s-ar machia). Şi în subsidiar, o acţiune deliberată de sabotare a coaliţiei, prin înstrăinarea electoratului naţionalist care a votat cu PSD şi ALDE - a faute de mieux - considerându-le în mod eronat drept antiteza guvernării ostentativ antinaţionale Iohannis-Cioloş. Coaliţia încă mai poate acţiona spre a neutraliza cârtiţele care o sapă la temelie (principalele: Dragnea şi Daniel Constantin; al doilea deocamdată este în stand-by).

10 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Ai observat că de când a disparut Ghiţă nu mai vorbeste nimeni la teve-uri de Soros ?

Riddick spunea...

Hmmm, încă n-am sesizat, dar voi fi atent la chestiunea asta. Oricum, unul din scopuri este închiderea postului România TV al lui Ghiţă, pe modelul OTV/PP-DD (Antena 3 a redus turaţia, a încheiat pactul - şi e vizibil din avion).

Crystal Clear spunea...

Uite- si aici

http://www.conteledesaintgermain.ro/sebastian-ghita-e-mort/24-12-2016

http://www.cotidianul.ro/sorina-matei-dezvaluiri-cutremuratoare-despre-coldea-ghita-si-sri-293474/

Crystal Clear spunea...

Da, am observat la A3... niste ZERO-uri

Riddick spunea...

A, citisem la Conte. În Sorina Matei n-am încredere. Totuşi, ea sugerează o luptă între facţiunile din servicii. Care să fie, pro-americani ("resetaţi" în linie Trump?) vs pro-germani? O fi şi facţiunea naţionalistă, apropiată de Rusia?

Crystal Clear spunea...

Da, ce varză este acolo !....
Dezastru !

Riddick spunea...

La Antena 3 mai luptă doar Mircea Badea (drace, încep să-l reevaluez...) şi Ilie Şerbănescu, când e invitat; şi alţi câţiva invitaţi.


Antena 3 e-aici? Da, Antena 3 e încă aici , dar e în cădere liberă de când ține cu IOHANNIS și cu Soroșiștii lui Neicușor. GUDURAREA progresiștilor de la ANTENA 3 pilotați de Gâdea PE LÂNGĂ Iohannis, Cioloș, Clotilde și Neicușor Dan a lăsat urme

Antena 3 e-aici? Da, Antena 3 e încă aici , dar e în cădere liberă de când ține cu IOHANNIS și cu Soroșiștii lui Neicușor.

http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=886174&title=antena-3-e-aici-da-antena-3-e-inca-aici-dar-e-in-cadere-libera-de-cand-tine-cu-iohannis-si-cu-sorosistii-lui-neicusor-gudurarea-progresistilor-de-la-antena-3-pilotati-de-gadea-pe-langa-iohannis-ciolos-clotilde-si-neicusor-dan-a-lasat-urme

Crystal Clear spunea...

Mircea Badea ştie că riscă şi se aşteaptă la ce-i mai rău......

Eu sunt speriată de dispariţia lui Ghiţă.
Era cel mai vocal. Am crezut că are spate puternic şi că s-a consolidat, în sfârşit o opoziţie.

Nu cred că mai revine Ghiţă

Riddick spunea...

În locul lui Ghiţă aş fi făcut "anumite înregistrări" şi aş fi dat de veste "persoanelor relevante" că ele există* şi vor fi făcute publice "în cazul că". Să aşteptăm, zic - apariţia lor sau a lui Ghiţă. Ceva îmi spune că va ieşi ceva BIG de aici. Important acum e postul Realitatea TV, deja au fost atacuri via CNA (via omul lui Iohannis numit la CNA) în urma unei emisuni în care s-a difuzat un clip tradus de la Anonymous. Acum două-trei săptămâni.

* atenţie la percheziţii, pot masca căutarea acestor înregistrări

Crystal Clear spunea...

Om vedea.., n-am speranţe


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Gyorgy Frunda, 2011: "Problema este de educaţie, de percepere. Din 1920 şi până astăzi, toţi românii au fost crescuţi, educaţi în spiritul statului naţional. Este o problemă greu acceptabilă din punct de vedere psihologic, dar acesta este adevărul, România nu este un stat naţional. Dar marile naţii, Italia, Franţa şi alţii au renunţat la definirea statelor lor ca şi state naţionale şi acest lucru este normal într-o Europă în care multiculturalismul şi multietnia sunt prezente în fiecare stat şi în care demersurile, scopurile politice sunt întemeierea Statelor Unite ale Europei sau Statelor Federale ale Europei, nicidecum un ansamblu de state naţionale care să lupte între ele."

Gyorgy Frunda, 2012: "Cred că în următorii patru ani voi putea convinge România să o lase mai uşor cu statul naţional, pentru că minciuna are picioare scurte. Această regiune există de mai multe secole, aceste regiuni au dobândit autonomia sub Maria Tereza, iar numitorul comun al Uniunii Europene şi al Împărăţiei Mariei Tereza sunt regiunile, iar viitorul se bazează tocmai pe aceste regiuni. Acesta e viitorul în Europa comună."

Postări populare (nu P.P.E. !):