14 octombrie 2010

Glenn Beck: The Dangers of Fabian Socialism



Fabianism (de la generalul roman Quintus Fabius Maximus, care avea tactica hărţuirii inamicului, nu a atacului frontal).

Un nou show Glenn Beck, foarte interesant:






22 de comentarii :

Anonim spunea...

baba vanga spunea ca in 2056 se instaureaza comunismul global..cine stie, obama e insemnat cu secerea si ciocoanul, la care se mai adauga si o semiluna...deci suntem fucked...

la mine pe blog Liviu Dragnea, acest teoretician mistic electoral, ne asigura ca viitorul prezidentiabil al fostilor comunisti, nu va mai merge la relaxare la moguli!!!!!

Riddick spunea...

Numai prezicători, unul si unul... baba Vanga vorbea ea de nebună încă de pe timpul lui Todor Jivkov, fără aprobarea securităţii bulgare ?!

Crystal Clear spunea...

The Dark Side of the World.

Inteleg ca maine incepe Trilaterala la noi..

Crystal Clear spunea...

Azi a fost o zi foarte interesanta si captivanta!
Multumim

Noapte buna !

Riddick spunea...

Aha... uitasem.

Călin Georgescu, unul dintre trilateraliştii RO (unul din trei, parcă, alături M. Isărescu şi M. Tanăsescu - FMI), un mare critic al guvernului Boc, care tocmai ce l-a numit pe la ONU să reprezinte România (imbecilitatea mereu va costa scump), este propus de unii si de alţii ca "premier independent".

Poate independent de România.

Riddick spunea...

Noapte bună !

John Galt spunea...

In naivitatea lor, socialistii nu realizeaza ca dezgropand "securea razboiului" devin proprii lor dusmani, cei mai mari dusmani, pentru ca sunt vulnerabili TOCMAI la strategiile lor insa aplicate INVERS.


Pana si islamismul (socialist) poate fi demontat foarte usor folosind aceasta metoda. O simpla NEGATIE a tuturor "idealurilor nobile" (impuse prin forta) e de ajuns, scoate la lumina ADEVARUL foarte usor.

Absolut toata ipocrizia leftistilor apare in clar oricarui om, nu e nevoie de nici un studiu pentru asa ceva.

..

Motiv pentru care absolut toti socialistii pe lumea asta se tem cel mai tare de .. OGLINZI. :D

..


bonus:

Joi, 15 ianuarie 2009, 11:02 Economie | Imobiliar

Black Sea Global Properties, companie controlata de Dinu Patriciu, detine in acest moment 92,9% din pachetul de actiuni al companiei britanice Fabian Romania. Pe data de 9 ianuarie, BSGP devenea actionar majoritar. Miercuri la ora 15 (ora Londrei), data limita initiala a ofertei, actionarii Fabian au acceptat oferta lui Dinu Patriciu.


Dinu Patriciu a ofertat compania Fabian Romania pentru intregul pachet de actiuni in decembrie. Oferta si termenul limita au fost extinse pana la data de 28 ianuarie ora 15:00 (ora Londrei) pentru a da timp actionarilor care nu isi anuntasera optiunea.

Portofoliul de proprietati al firmei Fabian include locatii in Bucuresti, Timisoara, Oradea si Satu-Mare. Printre proprietatile detinute in Bucuresti se numara Evocenter, Romana, centrul Baneasa, complexul Cubic, Lake View, cladirea de birouri de pe Banu Antonache, Cascadele, iar in Timisoara complexul Livada.

Ce coincidenta.. :P

Riddick spunea...

Ne trebuie şi prin România cineva care să-i combată cum trebuie, să explice "cu creta, la tablă". ;-)

Crystal Clear spunea...

Cand am urmarit clipul m-am gandit tot timpul la bebelusii prematuri din incendiul din septembrie.

Trebuie neaparat ca cineva sa-i combata cu creta la tabla,la televizor .
Nu exista alta solutie

Riddick spunea...

La maternitate a fost de vină tembelismul românesc şi controlul slab al activităţii din spitale.

Dacă se întâmpla în America, incendiul nu evolua, senzorii de fum dădeau alarma.

Crystal Clear spunea...

Spitalul este de stat.

Deci managementul statului este de vina-expresie a politicii comuniste de 70 de ani

Deci "tembelismul romanesc" creat in ultimii 70 de ani de catre comunism

Crystal Clear spunea...

Ciudat :

Mai jos este "Motto"-ul lui The Autonomist :

George Bernard Shaw said: "Liberty means responsibility. That is why most men dread it." It is true, most people are terrified of liberty, petrified they might have to be responsible for their own lives. "The Autonomist," is not for them.

Riddick spunea...

DA!

Am sesizat şi eu, azi. La The Autonomist/Independent individualist mai scriu si apucaţi gen Ron Paul (asa-zişii "paleoconservatives", antirăzboi, etc).

O sa încerc sa le trimit un mesaj.
La comentarii, eventual. Mai la noapte, aşa.

Crystal Clear spunea...

:))
Poate ca exista si "Fabian capitalism", mai stii ? ..

Riddick spunea...

:)))

"capitalismul de cumetrie"

Crystal Clear spunea...

Care rade tot ce nu-i din "famiglie":))))

John Galt spunea...

Poate ca exista si "Fabian capitalism"?

Pai de unde credeai ca le-a venit ideea? Ti se pare ca socialistii ar fi cumva izvoare nesecate de creativitate sau idei?

Evident ca e copiata - din cauza asta am si dat link-ul ala cu Attrition Warfare. Tehnica militara era folosita de multa vreme, mai ales in afaceri.

Fabian (care btw, era "dictator") a fost un general care nu era deloc pe masura "salbaticului" Hannibal, "father of strategy", ce reusise sa adune si sa tina sub control o armata intreaga de mercenari, sa invinga armata glorioasa a Romei desi dispunea de resurse mult mai putine.

Insa oricat de bune ar fi strategiile militare, uite ca in "viata reala" (in afaceri), ele nu se aplica. E nevoie de ceva mai mult, e nevoie de ETICA, de logica economica ce nu e neaparat doar militara. Din cauza asta toti clacheaza pe termen lung, pentru ca "mana invizibila" ii bate la fund de fiecare data.

Daca in razboi cea mai buna defensiva este atacul (si Libertatea s-ar numi dezorganizare), uite ca in economie initierea agresiunii se plateste foarte scump. Pana la urma civilii platesc pentru tot, iar ei au nevoie de liber arbitru nu de "ordine".

Genghis Han era destul de bun la razboi (jaf) insa nu a prea lasat vrun imperiu in urma, nu?

De ideologie nici nu mai zic, ca mai nici unul nu a inteles cum functioneaza. Nici azi nu sunt semne ca ar conta prea mult.

..

Revenind la socialisti, pentru ei acum e cea mai neagra clipa din toata existenta lor. ABSOLUT toate visele s-au spulberat. Absolut toate notiunile pe care se sprijinea MINCIUNA LOR acum se clatina si dispar din istorie DEFINITIV.

Normal ca sunt panicati, evident ca vor face prostii cu duiumul; acum nu mai exista scapare. Insa asta e si ideea - sa-si ia gatul intre ei. Doar ei sunt cei care isi canibalizeaza proprii oameni, nu?



Singurul risc e ca ei sa decida disparitia tututor, iar asta deja inseamna altceva..

Riddick spunea...

Genghis Han a fost declarat Omul Mileniului (II: 1000-2000).

Sunt curios cu ce idei vin "din exil" disponibilizaţii datorită crizei, de prin Europa, si nu numai.

Riddick spunea...

Omul mileniului, nu pentru "merite", ci pentru consecinţe (una dintre ele ar fi, cică, dezvoltarea comerţului dintre Europa si Asia).

Crystal Clear spunea...

@John Galt
Este foarte interesant ceea ce spui.
O sa ma uit atent pe linkurile date de tine-n-am avut timp.

Am fost ocupata cu ceva ETICA de afaceri pe termen lung si cu cei care vor sa initieze agresiunea ,situatie care-mi insomnii... :)
Incerc sa aduc lucrurile pe drumul cel bun, in limitele logicii economice pentru a asigura continuitate si echilibru .Este foarte greu, cealalta varianta fiind doar resetare si restart de la zero.
Ceea ce nu este deloc usor.
Mai ales in vremurile astea cand este criza in toata Europa .Este o lupta incredibila si esti atacat din toate partile, nu numai de catre "exilatii" care se intorc, dar chiar de strainii care cred ca pot sa-ti "fure " munca ta de acasa.

N-ai ideea cata dreptate ai !

John Galt spunea...

De parca inaintea lui nu exista comert.

Cat despre strategii, mai toate zici ca sunt din manualul marxistului de stepa. Normal ca toate fundatiile (leftiste) ii ridica statuie, fara el respectivii nici nu ar fi existat. Nu mai era nici un viol..

Riddick spunea...

Se pare ca Imperiul Roman făcea comerţ cu China (mătase contra... ?).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: