14 noiembrie 2011

Marian Jean Marinescu (PPE/PDL) vrea dizolvarea României în "Statul Europa"



Mai şi râde ca imbecilul... urmăriţi spre sfârşitul clipului ce poate să debiteze :


33 de comentarii :

Crystal Clear spunea...

Am vazut.
Este o mare rusine pentru Romania !
Mare, mare jigodie si ingust la minte....Tipic propagandist comunist ....Mi s-a acrit de barbatii astia politici de care sa-mi fie rusine...

Riddick spunea...

Dacă eram lângă el când spunea vorbele alea i-aş fi dat cu ceva în cap.

Crystal Clear spunea...

E plin de asa ceva in conducerea Romaniei,plin de jigodii dintr-astea
Niste parveniti platiti de stat pe criterii politice...Comunisti sadea si tradatori.
Sunt revoltata

Riddick spunea...

Într-o bună zi va trebui să isprăvim cu putregaiul ăsta, cu pecinginea asta.

Crystal Clear spunea...

Nu stiu cum facem, nu stiu .....

Asemenea personaje nu ma reprezinta pe mine si nici pe o multime mare de romani

Riddick spunea...

Trebuie arătaţi în ceea ce fac, susţin, votează, conspiră...

Crystal Clear spunea...

Da, foarte bine ai facut ca ai postat video asta ! Felicitari !

Sa vada toti ce tembeli ne reprezinta la UE !

Riddick spunea...

Ce să vadă, or fi la "cenaclu", la Teofil, acum... ;-)

Crystal Clear spunea...

Cum naiba sa ne respecte cineva cand ne reprezinta astfel de parveniti indoctrinati de comunism ...

Riddick spunea...

E şeful grupului PDL la PE.

Crystal Clear spunea...

Dezastru !

NB spunea...

Cumplit!

postoricanul spunea...

las' ca de securistii care au facut executii sumare descoperite de Oprea si care mananca pensii babane "binemeritate" suntem mandrii, ca ei ne-au aparat indepedendenta si suveranitatea.

Crystal Clear spunea...

"indepedendenta si suveranitatea." lui Ceausescu fata de Moscova ???
Pff...

Riddick spunea...

Cine "suntem mândri" ?! Câte procese au pornit în urma investigațiilor lui Oprea ? Sunt convins că există undeva, detaliat, trecută fiecare moarte suspectă, regizată drept "cauze naturale" (se mai șlefuiseră metodele, din anii '60 încoace). Să nu se fi distrus catastiful, când cu loviluția...

postoricanul spunea...

pai fara oase nu ai probe, securistii se puteau lauda cu oricati morti ca sa le dea o prima. Oprea insa gaseste oasele si cheama procuratura...si aia dau sup, ca s-a prescris omorul de nu stiu cati zeci de ani. Daca ar incadra un procuror aceste executii sumare la crima impotriva umanitatii atunci am vedea si cotosmani securisti prin instante sprijiniti de fii si nepotii lor SRI-sti...crimele impotriva umanitatii nu se prescriu.

Riddick spunea...

Statul e filoxerat, trebuie să recunoaștem ceea ce este.

Crystal Clear spunea...

Bunicul meu n-are nici macar certificat de deces.L-au aruncat in fata trenului.Bunica a fugit imediat ca sa n-o omoare si pe ea...
Cand am inceput sa scotocesc in arhive mi-au spus ca : ce,n-am altceva de facut ? ....N-au stiut cum sa ma alunge mai repede, speriati ca descopar ceva..

Riddick spunea...

La mine în familie au fost niște morți suspecte, una din ele după revoluție (cancer galopant la un om de 40 de ani). Văzuse niște chestii în decembrie '89, când se oferise voluntar "să apere revoluția" (a fost plecat vreo săptămână). Niciodată nu a mai intrat în detalii, doar aluzii.

Crystal Clear spunea...

Bineinteles ca si dupa revolutie......

John Galt spunea...

Crystal, solutia e simpla: lasa-i sa-si faca super statul lui peste, sa se spele cu el pe cap.

Un lucru am observat la toti socialistii: HABAR NU AU DE GRAVITATEA CRIZEI! Nici macar nu-si imagineaza!!

Nici nu ar avea cum, pentru ca ei au stat tot timpul in posturi caldute, de bugetar, si NU AU PRODUS NIMIC!! Ei NU isi imagineaza cum pot disparea peste noapte TOATE job-urile lor. Absolut TOATE! Toate ONG-urile, toate comisiile, toate povestile din Wonderland.

Daca le zici asa ceva o sa-ti spuna ca esti nebun. Cum adica nu mai sunt bani? Pai sa tiparim..

Aha..

Basescu a inceput sa zica cu jumatate de gura ca povestea s-a cam terminat. Astia incearca sa carpeasca bugetul (care e in colaps), sa intarzie cat de cat incapacitatea de plata. Insa intr-un finat tot acolo se va ajunge - disparitia finala a oricarui STAT, in forma in care e acum (comisii, bugete, subventii samd). Motiv pentru care TOTI socialistii se vor lua de manuta si vor iesi in strada, cum deja au inceput.

OK. Si mai departe? Mai departe incepe macelul. FOAMEA! Disperarea. Atunci isi vor da seama ca NU EXISTA SOLUTII, ca nu au cum sa continue asa nici macar o secunda. Ca daca tiparesc bani aiurea piata ii va ARDE instantaneu. Asta e Apocalipsa.

Singurul lucru pe care poti sa-l faci e sa-i lasi sa se dea cu capul de zid, si sa te protejezi. Ei nu vor intelege niciodata de ce, insa daca vor sti ca tu dai un tunul la tine acasa, ca tragi cu gatling-ul asa, de distractie, poti sa speri ca nu isi vor dori sa aiba de-a face cu asa ceva.

In rest, lasa-i sa se manance intre ei. La propriu. Pentru ca exact acolo se va ajunge, indiferent ce vom alege sa facem noi acum.

Crystal Clear spunea...

Corect.Socialistii nu percep deloc realitatea
Nu poti sa-i lasi insa sa faca tot ce vor ei pentru simplu motiv ca ne trag si pe noi in jos .Ne innecam impreuna.
De ex. eu n-am facut nici un imprumut la banca dar familia mea,foarte apropiata a facut.Situatia este critica, dramatica .Tot eu trebuie sa rezolv problema pentru ca exista probleme de sanatate.
Deci, fara sa vrem, fara sa fim de acord suntem tras in jos de ceea ce se intampla in societate.
Eu nu pot sa le spun socialistilor : Ok ,faceti-va voi utopia voastra ,pentru ca stiu ca asa m-as autodistruge.
Nu putem trai izolati in societate.
Realitatea e crunta…

John Galt spunea...

Situatia era la fel daca nu ai fi facut nici un credit. Fac altii pentru noi, nu vezi? Ultimul bailout pentru Grecia si Italia a ridicat suma la 1 trilion de euro. Adica 2500 pe cap de locuitor, indiferent daca vrem sau nu. Plus celelalte datorii, plus fonduri de pensii samd.

Nici daca nu ar mai face nimeni absolut nici un credit nu s-ar rezolva problema, pentru ca in 20 de ani populatia va fi imbatranita (va dori pensie), iar contribuabili vor fi de 4-5 ori mai putini. Cine sa plateasca? Tiganii fara buletin? Musulmanii care primesc subventii pentru neveste?

Da, toti suntem in aceeasi barca si solutia va trebui sa fie JUSTA si aceeasi pentru toti, fara dubla masura sau alte povesti.

Evident ca pot sa ajut pe cineva aflat la ananghie insa nu ma poate obliga nimeni sa iau pacatele altora. Nici sa vreau nu as putea. Pentru ca fiecare isi duce crucea lui.

Solutia e o un individualism definit cat mai in detaliu, corect, fara nici un compromis. Abia atunci putem vorbi de societate.

Crystal Clear spunea...

Cand aud cuvantul JUST imi suna a socialism...

Da ,individualismul ne salveaza. Cand a vorba de familie f apropiata -nu poti sa nu ajuti-,dar te gandesti in acelasi timp cum sa faci ca sa supravietuiesi si sa poti sa traiesti si tu.
Altfel nu mai poti ajuta pe nimeni :(

Mai intai si intai trebuie sa existi tu.

Am remarcat ca intructiunle in caz de catastrofa, etc spun ca mai intai trebuie sa se asigure adultii ca pot functiona normal si numai apoi sa ajute copii,bolnavii sau pe cei mai in varsta....

Riddick spunea...

"Just !" era o exclamație scurtă, din sală, a unor grupuri, replică la ce se spunea de la tribuna congreselor sau conferințelor PCUS (mi-a căzut în mână, mai demult, un teanc de reviste "Aurora", editate de ambasada URSS în RSR, prin anii '70, în limba română).

Crystal Clear spunea...

Tin minte revistele Aurora.....

John Galt spunea...

Eu n-am citit revistele Aurora. Mie obsesia cu "just" mi-a venit mai demult, de cand cu "fiat justitia et pereat mundus" / ruat caelum, mai exact din faptul ca un lucru poate fi Bun sau Rau, corect sau incorect numai daca exista o singura morala, peste tot.

Nu subiectivismele sau relativismele intelectuale in care ne scaldam acum.

John Galt spunea...

Eu n-am citit revistele Aurora. Mie obsesia cu "just" mi-a venit mai demult, de cand cu "fiat justitia et pereat mundus" / ruat caelum, mai exact din faptul ca un lucru poate fi Bun sau Rau, corect sau incorect numai daca exista o singura morala, peste tot.

Nu subiectivismele sau relativismele intelectuale in care ne scaldam acum.

Crystal Clear spunea...

Cred ca mai gasesti revista Aurora...
E bine sa te documentezi , pentru lamurirea termenilor.. ;) si a cenaclurilor....

Riddick spunea...

Am mai văzut pe la anticariate.

Raven spunea...

"Zey nid tu teic mejarz"
"Mor integreishan, mor iurop".

Traducere:
"They need to take measures"
"More integration, more Europe".

Exact ca deputatii din MAN-ul reserist care repetau papagaliceste indemnurile tovarasului.

Riddick spunea...

Un bou, mai și dă de gol grupul PPE că se întâlnește cu candidatul socialist Schulz (PPE nu are candidat pt funcțția de președinte al PE):

Trebuie sa plec, Avem intilnire cu Schultz, candidatul pentru presedintia PE.


Va multumesc pentru intrebari, sper ca am raspuns multumitor, adresa mea de mail ramine la dispozitia d-voastra pentru orice intrebare.


Toate bune,
Marian Jean Marinescu

http://www.parlamentor.ro/news/cum-se-pozitioneaza-romania-in-tratativele-pentru-viitorul-cadru-financiar

Crystal Clear spunea...

Poze de "familie" ( ultima). Cu dublu click se mareste

http://cristianpreda.ro/2011/12/14/piedone/


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: