19 noiembrie 2010

Cu ce se mai ocupă ministerele lui Borbely şi Funeriu



Am mai scris aici că Funeriu doarme-n post, permiţând, împotriva legii, propaganda politică în şcoli şi în licee făcută de activiştii Greenpeace.

Se pare că m-am înşelat. Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului nu asistă doar pasiv, ci încurajează, împreună cu Ministerul Mediului şi al Pădurilor aberaţiile propagandei aşa-zisei "încălziri globale"


Dăm startul votului online in Concursul National Tinerii Ambasadori împotriva Schimbărilor Climatice, pe 17 noiembrie 2010, de la ora 00:01!

Fundaţia TERRA Mileniul III, Asociaţia ALMA-RO şi Reţeua de Acţiune pentru Climă România (RAC-RO) dau startul votului online pentru desemnarea de către public a celei mai bune lucrări în cadrul concursului naţional „Tinerii Ambasadori împotriva schimbărilor climatice.

Până pe 24 noiembrie 2010, ora 23:59 puteti vota lucrarea preferată accesând următoarea pagina web: www.adevarul.ro//tinerii_ambasadori_impotriva_schimbarilor_climatice/

Va fi declarată câştigătoare lucrarea cu cele mai multe voturi.

Orice vizitator al paginii www.adevarul/tinerii_ambasadori_impotriva_schimbarilor_climatice/poate acorda un singur vot unei singure lucrări.

Câştigătorul premiului publicului va primi un premiu special din partea partenerului media - Adevarul de Seara, în cadrul ceremoniei de premiere ce va avea loc în data de 13 decembrie 2010, la reşedinţa Ambasadorului Germaniei la Bucureşti.

În perioada 17 septembrie - 29 octombrie 2010 elevii de gimnaziu au trimis aplicaţii constând în obiecte, materiale audio sau video, machete, desene etc., ce îşi propun conştientizarea fenomenului schimbărilor climatice. În cadrul concursului ajuns în acest an la ediţia a treia, am primit peste 400 de aplicaţii din 14 judeţe ale României şi Bucureşti. O selecţie preliminară a avut loc, astfel încât, pentru fiecare grupă de vârstă din fiecare judeţ, a fost selectată câte o lucrare. Aceste lucrări sunt acum disponibile pe http://www.adevarul.ro/tinerii_ambasadori_impotriva_schimbarilor_climatice/ pentru ca publicul să desemneze un câştigător. Lucrările finale vor fi analizate din nou de un juriu care va decide cei 4 Tineri Ambasadori împotriva schimbărilor climatice. Din juriu vor face parte reprezentanţi ai Ministerului Mediului, Ministerului Educaţiei, Ambasadei Germaniei, Adevarul, Fundaţiei TERRA Mileniul III, ALMA-RO şi RAC-RO şi Didactica Publishing House. "Tinerii Ambasadori impotriva Schimbarilor Climatice" este un proiect al Fundatiei TERRA Mileniul III si al Asociatiei ALMA-RO, implementat cu sprijinul financiar E.ON Romania si in colaborare cu Ambasada Germaniei la Bucuresti si Reteaua de Actiune pentru Clima Romania (RAC-RO).
http://www.adevarul.ro/tinerii_ambasadori_impotriva_schimbarilor_climatice/

5 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Sectanti !
Problema este ca la noi nici nu auzi o pozitie oficiala impotriva acestor manifestari globaliste.
NU avem nici un politician cu capul pe umeri vorbind bine documentat despre acest subiect

Riddick spunea...

Funeriu e un gângav globalist, să vezi ce iniţiative avea ca europarlamentar, caut eu clipurile...

MacGregor spunea...

man, din cate stiu eu propaganda politica e singura interzisa in scoli. In rest e camp deschis pentru cam oricine.

Riddick spunea...

Şi, asta nu-i propagandă politică? C'mon...

Riddick spunea...

http://riddickro.blogspot.com/2009/12/noul-socialism-de-la-copenhaga.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: