11 mai 2010

Repetiţie pentru Marele Miting Popular din 19 mai


Propagandă audio - instrucţiuni de folosire:


Yeah, right....

16 comentarii :

Anonim spunea...

superb!
bravo!
pP

Riddick spunea...

Merci bien ! :)

Gelsomina (Giulietta Massina) are 33 de ani în momentul filmărilor de la filmul La Strada (1954), dar pare de 16-17, era şi scundă...

Despina spunea...

Excelent
Felicitari !
Nu mai stisam titlul filmului..
"La strada "- eram cred copil cand a aparut.
Nu mai stiu in ce an

Riddick spunea...

În Vest, în 1954. Nu cred că a ajuns prea repede prin romqnia, deşi arăta "mizeria din capitalism".

Despina spunea...

Da, cred ca l-am vazut prin anii '60-70

Riddick spunea...

A apărut şi pe la TVR, în prima parte a anilor '90.

Despina spunea...

M-am uitata putin pe News Reload.
Nu-mi vine sa cred ce citesc in continuare despre catastrofa aeriana....
E urat rau ,rau de tot....
Sper sa castige alegerile Jaroslaw

Despina spunea...

CNeinfectat zice ca Cameron este prim ministru .Este adevarat?.Nu vad pe Hotnews

Riddick spunea...

Iese scandal mare în Polonia.

Se pare ca a fost chemat să formeze un guvern, a ieşit de la Buckingham Palace. Nu ştiu de ce, nu-mi inspiră încredere... om vedea.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/politics/election_2010/8675265.stm

Anonim spunea...

@despina
e adevarat...presa aservita din romania prefera sa il injure pe basescu in loc sa relateze evenimente cu adevarat importante

@riddick
cameron face parte din upper class englezeasca, educat la eton, cu copii la scoli private, arogant, traditionalist si eurosceptic...nici mie nu prea imi inspira incredere...si mai cred ca va mentine restrictiile cu privire la romanii ce vor sa vina la munca in uk mult si bine...

Despina spunea...

1.
Eu sper ca polonezii sa faca lumina.
Vor arata exact ce crima s-a putut intampla .
Vor ajuta astfel toate tarile din Est


2.
Iti dai sema ,eu vin complet din afara politicii engleze,dar vazand ce s-a putut intampla la noi cu coalitiile,negocierile etc,-n-am nici eu, nici un fel de incredere :


Tzarisoara.... :
"I came into politics because I love this country, I think it's best days still lie ahead "
David Cameron

:))))

3.
Noapte buna !

Riddick spunea...

@Neinfectat De Comunism : ţi-am pus comment la blogul tău cu doua articole despre cameron, de Gerald Warner de la Telegraph.

Din "echipa-minune" a lui Cameron, mulţi n-au prins locuri în Parlament. Indecizia sa a dus la aşa-numitul "efect UKIP", pierderea a cel puţin 20 de mandate, conservatorii dezamăgiţi de Cameron au dat voturi UKIP în circumscripţii unde erau la procente apropiate labour şi conservatives. UKIP: >3% voturi, mandate - 0.

Despina spunea...

E foarte serios ce spui tu cu privire la povestea cu UKIP...

Riddick spunea...

Am auzit mai multe versiuni în legătura cu UKIP, deocamdată mă abţin. Un lucru e clar, un guvern UKIP ar scoate marea Britanie din UE. Deocamdată, tories sunt vinovaţi că au slabit ritmul.... s-au culcat pe-o ureche, anticipau o victorie uşoară, mijlocită de greşelile lui Brown.

Dragos FRD spunea...

:-) :-) :-)


Tare de tot! Excelent! Extraordinara selectie, se potriveste perfect cu trupa de zgomote din zilele noastre. Chiar ma bucur ca am dat de blogul asta.

Riddick spunea...

Mulţumesc, Dragoş FRD ! :)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: