14 decembrie 2009

PnL mimează negocierile cu PDL





Când pleci la negocieri cu condiţia de "premier independent" ori "din partea PnL", mai bine stai frumos la sediu şi ţii conferinţe de presă ori te plimbi cu iahtul pe la Monaco.

După scena penibilă din seara de 6 decembrie, cu schimbul de jachete roşii şi portocalii, petroliberalii încearcă o ieşire din situaţie.

Bineînţeles că nu va fi vreun rezultat pozitiv. Dacă PDL "îl convinge" pe Liviu Negoiţă să-şi depună mandatul, face cea mai mare greşeală de la numirea lui Tăriceanu premier din partea alianţei D.A.

Aloo, să nu ziceţi că nu v-am zis !

13 comentarii :

Iuropiăn Sitizăn spunea...

N`am vazut atata nesimtire din partea PNL de cand ma stiu. Vremurile cu Antonescu se anunta a fi mai grele decat cele cu Tariceanu. Cam asa pare.

http://nu-suntem-prosti.blogspot.com

Riddick spunea...

Vremuri grele, dar şi lumea mai în cunoştinţă de cauză.

vasiauvi spunea...

Crin Antonescu e dus tare cu pluta! O sa duca PNL-ul de rapa. Si cand te gandesti ca el e initiatorul "revolutiei bunului simt" dar misster Crin are obrazul extrem de gros si nu stie ce e acela bun simt. E condus de o ura personala pentru Base si nu tine cont de INTERESUL NATIONAL. Ce e mai tragic e faptul ca multi asa zisi liberali il sustin neconditionat pe groparul PNL-ului.
CRETINI!

Riddick spunea...

Mă cam pune pe gânduri rinocerizarea PNL, dar mai ales a unor votanţi de-ai lor, care susţineau alianţa D.A.

monica spunea...

Hai ca i-am ciuruit!sa stiica de-acum se va pune Basescu pe ei.Eu cred ca n-a scos inca acea caseta.Dupa cum il stiu de-acum incolo va ataca.

Theophyle spunea...

Felicitari la toata lumea :)

Riddick spunea...

@monica: Bine ar fi să se asocieze şi cealaltă jumătate (votanţii, adică), pe măsură ce vor înţelege care este interesul general.

@Theo-Phyl: Felicitări !

amanda13 spunea...

Felicitari marinarului si bravo noua tuturor. Azi ma opresc un pic si savurez... :)

Riddick spunea...

Mulţumim, diaspora ! :)

amanda13 spunea...

si eu va multumesc! ramanem impreuna si pe mai tarziu!

daca pentru o perioada nu voi avea timp sa mai trec pe aici... Craciun fericit si multa, multa pace! Sper ca mosu' sa ne aduca guvern bun! :)

Riddick spunea...

Crăciun fericit! Toate cele bune !

monica spunea...

"Da, nu aia e caseta cu Geoana
Retineti ce am zis. Nu e cu Mircea Geoana si nu e video.

Deci nu e asta."
pe blogul lui Zoso.Ce ti-am zis?

Riddick spunea...

Mă uit acum la Zoso. Daaa...vin surprizele! :)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Cătălin Predoiu, 2013: "Cunoscuta 'axă' Washington - Londra - Bucureşti trebuie să includă şi Berlinul. 

Cătălin Predoiu, 2013: "Fundaţia Konrad Adenauer este un partener al României. A ajutat mult România, de exemplu, a furnizat experţi pentru elaborarea unor acte normative ale Ministerului Justiţiei. În prezent, derulează un program important de cursuri de guvernare publică, în care sunt implicaţi 120 de experţi în varii domenii. Vom coopta aceşti experţi în aparatul tehnic al Guvernului Alternativă PDL, ca staff de suport al miniştrilor noştri. Suntem un partid de centru dreapta care crede în proiectul european şi valorile europene."

 

Postări populare: