01 mai 2019

Au ieşit de la "secret"


Pe site la grupul de lobby pro-gay "Intergrupul pentru drepturile persoanelor LGBT al Parlamentului European", până de curând nu apărea niciun europarlamentar ca membru din România. Presupuneam că sunt unii, totuşi, printre cele vreo 13 nume "ţinute la secret" (trei din România, anterior vizibili pe listă, "dispăruseră").

Şi iată-i, aceiaşi (Corina Creţu, Monica Macovei, Renate Weber). De macoveica ne vom despărţi după 26 mai, dar cu siguranţă va veni cineva de la usereu lângă celelalte două matracuci puse pe locuri eligibile (E-e-e... ce optimist sunt io cu Pro-RomEUnia lui Ponta... ba poate că nu şi Creţu!). La site este o neconcordanţă, 13+"153 vizibili" (currently composed of 153 Members - la 1 mai 2019) dă 166 şi nu 164, cum scrie la baza listei.

6 comentarii :

Anonim spunea...

Hristos e viu. Spune frate ca sodoma asta nazista are un cuib ( 12 apostoli + 1) de MATRACUCI care o sustine indiferent daca mergem la vot sau nu.

Riddick spunea...

Dacă ne adunăm mai mulţi decât "12 plus 1" şi facem ce trebuie începe să nu mai fie indiferent. ;-)

Anonim spunea...

Incep sa-mi pierd speranta ca Poporul Roman mai este capabil sa discearna si sa priceapa corect realitatile de azi.
Ma tem ca telefonul mobil si facebook-ul i-a trimis pe linia dorita de papusarii Lumii.
Nu e nevoie decit sa mergi citeva minute pe strada , sa le vezi figurile, sa le vezi detasarea totala si gesturile de psihopati, automate, cu care scot, telefoanele, pe care care privesc fara sa le vada....
Iar fenomenul i-a cuprins pe toti, indiferent de virsta, sex, nivel de instruire etc.
Oare cu cine vor vota acestia ???

Riddick spunea...

Pe mine mă îngrijorează "ce vine din urmă". Tineretul nu mai percepe ţara asta ca pe ceva propriu, pentru care merită şi trebuie să lupţi.

Suntem ciuca Europei, "stăm capră şi aşteptăm"... ceva.

Anonim spunea...

Asa este !!!
Prin urmare, ce ar fi de facut ?
Poate ar trebui lansata aceasta intrebare pentru a se vedea ce crede ''publicul'' !

Riddick spunea...

Soluţii pot fi mai multe şi nu-i cazul acum "să". Ele vor fi evidente dacă va începe aplicarea lor. Dacă nu, înseamnă că "n-are cine".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: