29 iunie 2024

Nu vă miraţi: se pot preta la orice.

Un surogat de Biden, căruia începe să-i facă figuri masca de silicon purtată: FAKE "Joe Biden" Is Back! One Day After Dismal Debate with Trump; FAKE "Joe" Wearing Silicone Mask put on campaign trail 

Diferenţe mari mai ales la partea de jos a feţei, şi la culoarea ochilor: Niciunei persoane raţionale nu-i poate scăpa faptul că aceasta este o dublură. Nicio persoană raţională nu poate să nu observe desprinderea şi alunecarea măştii de silicon unde sunt sprâncenele "lui Biden".


@healthymix_options

Excuse for asking but this person talking doesnt look right?

♬ original sound - healthymix

Clipul "integral" - aici.

Oops. M-am uitat mai bine şi remarc un fel de licărire+halou (discret), mai ales de la jumătatea cadrului/feţei, în jos. Nu atribui "comentatoarei" posibilul trucaj care ar diminua drastic ridurile de acolo ale lui Biden ("prezente real, în filmarea brută" - nu?!). Merg pe ipoteza că dacă este trucaj, este unul intenţionat grosier şi aplicat doar acolo, pentru a decredibiliza teoria dublurii ("Dacă e fals acolo: vedeţi, doar! - atunci TOTUL este fals!").
Posibilul trucaj nu dă "răspuns" la anomaliile din dreptul sprâncenelor, ochilor şi urechilor. Un prim-plan arată "ceva" şi la colţurile gurii.
De văzut dacă apare şi "varianta needitată" (?), în sală au fost multe dispozitive de filmare.

Ambii se pot preta la orice, doar nu credeţi că "Trump ar fi altceva" (link1, link2, link3).

2 comentarii :

Riddick spunea...

Eventualul trucaj grosier pare făcut pe grabă, gen "damage control". Au mai existat poze controversate cu "faţa lu Biden", dar statice - aici este filmare dinamică. Pentru succesul dezinformării se preferă "vectori" credibili (neutri sau de-ai celeilalte tabere). Şi cărora le plasează dezinformarea persoane "de încredere", din anturaj (plantate din timp sau recrutate) - ăla dacă se prinde, poziţia "plasatorului" este, desigur, compromisă.

Riddick spunea...

Scopul principal este anularea, estomparea sau chiar inversarea percepţiei asupra evenimentului "tratat critic".

Credibilitatea vectorului joacă un rol important, facilitează manipularea.

Iar dacă acesta este "de-al inamicului", odată cu decredibilizarea totală sau parţială a evenimentului pentru publicul larg, se produce şi decredibilizarea - măcar incipientă - a vectorului exploatat în orb, în ochii "alor lui".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Béla Markó, 2009: "România trebuie regionalizată, fostele regiuni trebuie restructurate şi să li se dea competenţe teritoriale. Nu este suficient să acordăm competenţe mai largi autorităţilor locale, trebuie făcută o nouă regionalizare în care Ardealul să fie o entitate distinctă, la fel şi celelalte regiuni istorice: Moldova, Muntenia, Dobrogea. Este posibil un al treilea pas, dacă vom ajunge la descentralizare şi regionalizare, împreună cu formarea autonomiilor. Un alt subiect de dezbatere este şi federalizarea, care pentru unii este ca un postav roşu, dar trebuie să vorbim despre asta şi vedeţi că eu vorbesc cu mare precauţie".

Béla Markó, 2015: "În urma refugiaților mă tem că se va întări nu Europa Unită, ci se vor întări statele naționale, pe care de-acum câțiva ani am sperat să le demolăm".

 

Postări populare: