24 iunie 2024

AUR - profiling (demascare...)

 
(Comentariu anonim la postarea "Melonul României", pe blogul Trenduri Economice al lui Dan Diaconu.)

Anonim 23 iunie 2024 la 16:25

Pentru a scoate pe piata un partid ca AUR e nevoie de multe milioane de euro. Cineva a decartat banii astia si nu sint multe entitatile capabile si interesate de o astfel de investitie.

Daca te uiti cu inocenta la conducerea AUR – absolventi de SNSPA, parpangheli, sereisti wannabes si alte ciudatenii etnico-culturale aflate in relatii cel mult vagi cu romanismul, patria, suveranitatea, independenta nationala – si la etichetele de extremism, fascism, legionarism etc. cu care a fost decorata ca un pom de Craciun aceasta aiureala pseudo-politica, te blochezi intr-o disonanta cognitiva amintind de taranul care, dupa ce s-a uitat o zi intreaga la girafa de la zoo, si-a vazut de drum hotarind in sinea lui ca asa ceva nu exista.

Daca, insa, ai depasit virsta la care credeai tot ce ti se spunea la televizor, realizezi ca AUR a fost creat pentru:
1. a avea o opozitie de opereta intr-o democratie de opereta; strins controlate si una si cealalta.
2. a atrage, identifica si inventaria pe cei mai galagiosi nonconformisti care chiar se opun "valorilor" europene, globalizarii si renuntarii la suveranitate.
3. a oferi nemultumitilor de starea politica a natiunii o supapa (telecomandata) pentru scaderea controlata a presiunii sociale in momentele critice.
4. a se oferi un pretext analistilor si altor bagatori de seama globalisti sa ridiculizeze si sa compromita prin asociere cu acesti clovni ideile de natiune, patriotism, suveranitate, identitate culturala, credinta in Dumnezeu. Poporul trebuie adus in situatia lui Brejnev din bancul de pe vremea URSSS, cind liderul comunist, intrigat de succesul concursurilor de „Miss” din Occident, a dat ordin sa se organizeze asa ceva si la Moscova. Organizatorii au demarat preselectia, criteriile de promovare fiind apartenenta la PCUS, originea sanatoasa, succesele in productie, indeplinirea planului, minimum 3 copii, atitudinea combativa in timpul sedintelor de partid, spiritul critic si autocritic, vigilenta revolutionara etc. La vizionarea care a precedat concursul, desi salopetele muncitoresti de doc in care erau imbracate concurentele erau noi-noute, Brejnev s-a adresat dezamagit micului grup de tovarasi care il insoteau: „Eu chiar nu inteleg ce vad unii in concursurile astea”.

Cind ti se pune in fata un partid ca AUR, zici despre natiune, patriotism, suveranitate, identitate culturala, credinta in Dumnezeu ce a zis Brejnev despre concursurile de frumusete din bancul de mai sus. Asta e principalul motiv pentru care a fost creat AUR.

 *   *   * 

"Bibliografie":

acţiune comună cu Mălinache

acţiune comună cu Macoveica


acţiune comună cu Remus Cernea (îi şi uitasem numele)

5 comentarii :

Riddick spunea...

"Pâi şi de ce-i atacă media/activiştii pro-globalizare?!"

Simplu: pentru CREDIBILIZAREA FALSULUI numit AUR.

Riddick spunea...

Profilarea infractorului reprezintă procesul prin care se indică caracteristicile de personalitate ale autorului unei infracțiuni, ținându-se cont de analiza câmpului infracțional, tipurile variate de personalități existente, datele statistice ale faptelor similare precum și natura disfuncțiilor mentale demonstrate de autor cu ocazia comiterii faptei. Mai este denumit criminal profiling.

O definiție foarte uzitată este cea a lui Vernon Geberth:

„profilul psihologic este o încercare elevată de a furniza anchetatorilor informații specifice despre un autor necunoscut ce a comis o infracțiune dată, proces bazat pe cercetarea atentă a locului faptei, victimologie și teoriile psihologice cunoscute.”

https://ro.wikipedia.org/wiki/Profilarea_infractorului

Riddick spunea...

Tot acolo, "cu Melona":

Anonim23 iunie 2024 la 19:56

Georgia Meloni, 47 ani a fost protejata lui Berlusconi la Bunga - Bunga. La 29 de ani devine deputat, vice presedinte Camera Deputatilor, are in palmares cinci legislaturi. Numita de Berlusconi ministru tineretului intre 8 mai 2008 si 16 nov 2011 devine cel mai tanar ministru din istoria Italiei.Devine prim ministru tradandu-si electoratul si vireaza la 180 grade programul pentru care a fost aleasa. O vizita la Wasington sa-l pupe pe Biden, o alta la Ursula si la Kiev unde-l saruta focos pe piticul botezat cu briciul face ca electoratul neo-marxist sa treaca de partea ei si vechiul ei electorat sa o paraseasca, intra in conflict cu Matteo Salvini. Cunoscuta ca fiind agresiva, perversa, scandaluza si profitoare isi face multi dusmani. Are gura mai mare decat creierul, inteligenta si morala minima. Necasatorita, copil din flori, parintii ei despartiti sunt de origine sarda si din Messina ramane fara tata care-i paraseste cand avea 2 ani. Sa mai condamne cineva Bunga - Bunga si pe Silviu Berlusconi cand obtii atatea avantaje? Un fel de Alinutza sltelutza. Intrand in conflict cu Salvini care nu vrea trupe in Ucraina, care face parte din coalitia guvernamentala, s-ar putea sa ramana fara guvern.
Pentru cei ce vor sa afle, din documentele desecretizate de curand referitor la tratatul de la Paris 1947 ce conditii au impus americanii italienilor dar si germanilor, va recomand doua volume extraordinare scrise de un cercetator italian dupa ce a studiat acest tratat desecretizat partial. Ceva uluitor si toate aceste conditi sunt valabile si astazi. Pentru cei interesati va recomand: L’Altra Storia d’Italia (1802 - 1947) - Libro Volume Primo di Lamberto Rimondini (20 euro) si L'altra storia d'Italia 1948-2022 - Libro Volume Due, Arianna Editrice, 2023. (20 euro). Aveti si un interviu foarte interesant cu autorul: https://www.youtube.com/watch?v=OlvKvJRql8Y (Elena Nistor)

- - - - -

Nu ştiam asemenea "amănunte" dar mi-era deja clar despre ce-i vorba de când asta şi cu Salvini (alt impostor) s-au înhăitat la coaliţie cu Berlusconi - creaţia CIA şi a masoneriei, impus pe scena politică italiană după distrugerea partidelor "tradiţionale" în anii '90 prin operaţiunea "Mâinile Curate".

Identic s-a procedat şi-n România, doar că nu era vorba de înlocuire de partide ci doar de preluarea controlului asupra acestora: https://riddickro.blogspot.com/2014/10/sa-luam-aminte-chit-c-o-spune-ciutacu.html

Anonim spunea...

SISMI forte. Cherchez la femme...

Altfel... În romanika, SISMI are din nou...
mmano forte...

Doamne ajută!

Muad'dib

Riddick spunea...

Ce naiba, devenise demult vizibil. Măcar de-acum înainte sa caşte lumea ochii...

Doamne ajută


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Cătălin Predoiu, 2013: "Cunoscuta 'axă' Washington - Londra - Bucureşti trebuie să includă şi Berlinul. 

Cătălin Predoiu, 2013: "Fundaţia Konrad Adenauer este un partener al României. A ajutat mult România, de exemplu, a furnizat experţi pentru elaborarea unor acte normative ale Ministerului Justiţiei. În prezent, derulează un program important de cursuri de guvernare publică, în care sunt implicaţi 120 de experţi în varii domenii. Vom coopta aceşti experţi în aparatul tehnic al Guvernului Alternativă PDL, ca staff de suport al miniştrilor noştri. Suntem un partid de centru dreapta care crede în proiectul european şi valorile europene."

 

Postări populare: