06 noiembrie 2020

Exact ce gândeam şi eu, doar mai concis

În plus - vorbind şi de Ungaria - s-au reluat emisiunile Radio Europa Liberă, serviciile RO şi HU. Primul încă de pe vremea PSDragnea, al doilea prin vara 2020. Ambele în mandatul Trump, ambele colcăind de limbrici Soros, ambele ostile (acum cel RO este "pro-"). Aceste programe apar în/pentru state "nesigure" sau "ostile" Licuriciului, iar din acest punct de vedere ar fi o veste bună. În Ungaria, "ambasadorul lui Trump" care se nimerise să aibă bune relaţii cu Viktor Orban şi cu Fidesz pleacă mai devreme, probabil va veni unul ostil - indiferent dacă Trump câştigă din nou, sau nu.

Dan Tănăsescu

Nu știu cum să vă explic mai bine pentru a înțelege șmecheria. Confruntarea dintre Trump și Biden este reală, dar cel mult la nivelul statului american. Sunt două găști care se luptă pentru putere, la fel cum la noi PNL se luptă cu PSD sau USR pentru controlul administrației Statului. Însă minciuna care este vândută populației este aceea că acest război mafiot ar avea vreo legătură cu binele general al poporului american sau al omenirii.

La faza asta cei mai păcăliți sunt trumpiștii români. Adrian Zuckerman, omul pus de Trump la ambasada de la București, a spus clar că trebuie să vindem și să privatizăm tot ce a mai rămas. Acest lucru cred că e suficient ca să vă dați seama că totul este o cacealma.
 

5 comentarii :

Anonim spunea...

Dumneata astepti schimbarea prin vot a Boss-ului d e la Casa alba pentru a scapa si noi de Zucherman ? Chiar crezi in asta , chiar crezi ca oricine ar venii in locul lui Trump ne va trata cu macar o bruma d e respect...nu mai amintesc de acele " chichite " pe care nu le-au ridicat nici acum desii le santem parteneri...startegici . Cine vine din Azerbaijean , Turkmenistan sau CECENIA intra razand in USA si-i primit cu temenele , cine vine din Romania...se opune Departamentul de Stat acordarii vizei ! Pai , ai uitat c-am mai avut ambasadori din partea Unchiului Sam comercianti d e utilaje agricole inainte de-a fi trimesi la post sau care "ambasadori "erau GAY declarati care mai si participau la marshurile alora ? Ai uitat cum se atribuie aceste functii in USA si mai ales cui ? Verifica cine-a contribuit cu mai multi bani la actuala campanie din USA...indiferent din ce parte si...este posibil sa gasesti numele viitorului ambasador . Unul ca Lavrov bunaoara joaca bambilici cu ei la orice ora din zi sau noape . Un Bogdan Aurescu { nu mai vorbesc despre fosila aia de Theodor Melescanu } in schimb , se caca vax doar la vederea scrisorilor de acreditare ale aluia !Fireste ca , seful lui Lavrov se numeste Vladimir Vladimirovici Putin in vreme ce seful lui Aurescu este...Cel putzin dupa recentele "sfaturi "ale ambasadorului american stau si ma-ntreb : care-i diferenta intre acesti ambasadori ai licuriciului si ambasadorii din fosta URSS ?Poate unde aia transmiteau ordinele si dorintele Kremlinului iar astia , doar al unor ... persoane interesate ? Dumneata sti mai bine .

Riddick spunea...

Nu "mă aştept" la îmbunătăţirea schemei de personal. Trump l-a menţinut pe Klemm "ani de zile" deşi pe alţi ambasadori i-a schimbat în primele luni de mandat (2017). Deci nicio deosebire faţă de Administraţia Obama, ba încă Ţucărman este şi mai grobian, şi mai tupeist decât "diplomatul" Klemm.

Riddick spunea...

Uitasem: s-a reluat şi serviciul în limba bulgară, cam odată cu cel în limba română. Deci "sunt probleme cu ortodocşii (ăştia)".

Anonim spunea...

Riddick pe bune acest Zuckerman are origini romanesti ? Adica , sper ca nu-i precum credea Ion Iliescu { asta nu mai moare odata ??? } despre Al Gore ...Problema nu-i ca tipul este mai grobian sau mai tupeist decat altii ce l-au precedat in functie , problema e ca " ai nostri " inghit toate aceste grobianisme de parca ar fi venite din partea lui Dumnezeu si nu din partea unui jidan , fugit din calea comunismului adus... tot de ei !Sti de ce te-am intrebat despre originile lui Zuckerman ? Te-am intrebat deoarece , stiu ca de regula , castigi increderea oamenilor unui loc , dintr-o tara oarecare { in cazul de fatza Romania } , declarand ca le apartii ,ca gandesti ca ei ca esti de-ai lor iar asta este , o veche strategie de actiune kaghebista , preluata ca-ntr-o fratietate a lupilor si de cia-isti .Cel putzin pe vremea lui Ceausescu si Securitatii ...astora precum Zuckerman le era verificat si aerul ce le iesea din incinta ambasadei si Dracu era al lor daca indrazneau ceva : ar fi ridicat Ceausescu in picioare ONU , chiar si la 12 noaptea iar rusii...ne-ar fi inapoiat si TEZAURUL si Moldova plus insula Serpilor , in secunda doi ! Acum , Klaus Werner Johannis se duce cand vrea el la Miami { mare lucru chiar n-ar fi sa aflam pana la urma ca a " fost ales " ,cu sprijinul neprecupetit al cia...istilor } deci...ce mortii ma-sii sa zica Aurescu sau predecesorul sau Melescanu ?!

Riddick spunea...

Da, a emigrat cu familia când avea vreo 13-14-15 ani.

Iohannis, cred că merge acolo "la instructaj". De-ăla de grad zero, de nu se riscă să trimită la Cotroceni "mesagerul" - îl aduc pe ăla acolo.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: