15 februarie 2021

AUR-ul ia foc

Cred că povestea aia cu banii "din Transnistria" - acum vehiculată şi de NPeia - este pentru derutarea naţionaliştilor, care ar muşca momeala cum că "AUR e cu ruşii". Când de fapt ar fi vorba despre altceva: ia uite aici un search, Marius Dorin Lulea Rusia. Ei?! Cum e? Ca să fiu înţeles: schema asta este folosită fiindcă naţionaliştii RO ar fi (mai) favorabili ortodocşilor/ruşilor la o adică, de-ar fi vorba alegerii "partenerilor", între ăştia şi occidentali. Deci, naţionaliştilor: încolonaţi-vă şi mergeţi cu ăia pe care noi vi i-am desemnat ca fiind "de-ai voştri". Hârtia cu lipici, de prins muşte. Iar incertitudinea privind orientarea lui GSimion putea fi spulberată ori recunoscând "acuzaţia" lui NPeia (cea cu "colocatarul"), ori punând la Fb "singur" ori "într-o relaţie", ori publicând poze în care apare împreună cu eventuala "parteneră".

Sunt oameni de bună-credinţă în ambele facţiuni din alianţa AUR, însă la vârf tartorii celor două distrug conştient alianţa, acţionând concertat, "distribuiţi pe roluri". Din nefericire, cu tot cu militanţii de bună-credinţă, prin acţiunile tartorilor ambele facţiuni devin toxice şi nu o poţi distinge pe cea pozitivă. Cel puţin, nu acum sau în viitorul apropiat.


La ordinul stăpânului său, Marius Lulea, George Simion atacă suburban Partidul Neamul Românesc

Ieri, 13 februarie, autoproclamatul lider al AUR, George Simion, ascultând de ordinul adevăratului stăpân al acestei Alianțe, Marius Lulea, a înregistrat un apel către membrii AUR, lucru specificat în clar la începutul clipului. În acesta, Simion atacă total nejustificat și suburban figuri marcante ale Partidului Neamul Românesc. Astfel, Colonelul Francisc Tobă, astăzi parlamentar, este numit ”criminal”, iar șeful  Neamului Românesc, Ninel Peia este gratificat ca fiind ”un fost pesedist, un individ profund corupt”. 

George Simion ocolește faptele, deturnând adevărul, acela că Francisc Tobă nu a are nici o condamnare pentru vreo faptă reprobabilă, iar eu, Ninel Peia, am fost dat afară din PSD direct de către Liviu Dragnea atunci când am ridicat vocea expriminând sentimente naționale pe care PSD încerca încă de pe atunci să le înăbușe. Recunosc că, în cadrul PSD, am încercat să formez un val patriotic tocmai pentru ca românii să aibă undeva o tribună de exprimare și o susținere politică constructivă. Acest lucru a depășit puterea de înțelegere a lui Liviu Dragnea, care a făcut ceea ce știa mai bine: m-a dat afară din partid fără a avea șansa de a da explicații, așa cum ar fi fost normal într-o formațiune politică profund democratică.

De asemenea, Simion insinuează că Partidul Neamul Românesc  duce o campanie de racolare de membri parlamentari ai AUR, lucru total neadevărat. Dar, dacă astfel de oameni, parlamentari sau nu, au văzut ce se petrece în spatele AUR și consideră că aceste lucruri nu sunt compatibile cu doctrina conservatoare și tradiționalistă pe care și-o asumă public AUR, și consideră că Partidul Neamul Românesc nu face nici o concesie de la atitudinea sa patriotică și ei doresc să ni se alăture, noi îi vom primi ca pe frații cei mai buni. Nu este nevoie să facem nici temenele, nici promisiuni deșarte: orice patriot este binevenit în rândurile Neamului Românesc, atât vreme cât gândurile și lupta lor sunt dedicate prosperității și dezvoltării Poporului Nostru. 

Acum, trebuie să mai lămurim câteva lucruri. 

AUR a fost fondat, de fapt, de grupul oligarhic condus de Lulea (același care a fondat și Acțiunea 2012), George Simion fiind cooptat ulterior, ca un cățeluș al acestora, ca o marionetă vorbitoare, un frontman manevrat cu iscusință de grupul oligarhic Lulea. Tot acest grup este și cel care a finanțat și susținut masiv AUR, financiar și nu numai. Astăzi, grupul oligarhic condus de Lulea are mari interese de afaceri în domeniul imobiliar, chiar în Ilfov. Și, evident, Simion îndeplinește dorințele stăpânilor săi, ca un cățel fidel ce este.  

Din această cauză în cer, public, domnului Marius Lulea să participe, la orice post TV, în care să dezbatem situația afacerilor mele și ale intereselor domniei sale, să vedem cât de corupt este Ninel Peia și ce jocuri face grupul oligarhic Lulea. Spun aceste lucruri pentru că definiția corectă a afacerilor marca Lulea este aceea că a fondat și conduce cu mână de fier un grup oligarhic care controlează și finanțează AUR, folosindu-se imund de ideologia pe care AUR pretinde că o urmează cu sfințenie.

De asemenea, îi cer lui Marius Lulea să confirme faptul că George Simion locuiește de ani de zile într-o garsonieră dintr-un imobil deținut de Lulea, împreună cu un alt tânăr, și el fondator al AUR. Garsoniera se află în Tunari.

Mai mult, dat fiind că există suficiente informații care spun că orientarea sexuală a lui Simion nu este deloc una tradițională. Și cum homosexualitatea nu este ilegală și apartenența la această minoritate sexuală este neglijabilă din punct de vedere public, îi cer lui George Simion să-și recunoască orientarea sa homosexuală. Dacă dânsul crede că afirmarea orientării sale sexuale în mod public i-ar putea dăuna, îl îndemn să mă informeze în privat, telefonic, sau prin alte metode care să nu îl afecteze, dacă aceasta este părerea sa, cum că homosexualitatea sa este ceva rușinos. Mai mult, am vrea să mai știm și dacă Simion are o relație amoroasă cu tânărul membru fondator al AUR cu care locuieste impreuna  în garsoniera despre care vorbeam mai sus, cea din Tunari?

Oare este George Simion șantajat de grupul oligarhic Lulea tocmai din cauza acestei relații de iubire? Sperăm ca George Simion să facă lumină în această situație specială!

Revenind la stăpânul lui George Simion, îi cer lui Marius Lulea să răspundă și la următoarele întrebări: Este adevărat sau nu că ar avea afaceri în zona Transnistria din Republica Moldova, dacă este ofițer acoperit al SIE sau dacă este ofițer acoperit al altor servicii secrete străine? De asemenea îi cer lui Marius Lulea să declare dacă a fost, anul trecut, în clădirea aflată pe strada Gogol nr 4 din Tighina, în Tiraspol, zonă controlată de milițiile proruse din Republica Moldova?

Tot Marius Lulea este în măsură să confirme sau să infirme speculațiile referitoare la faptul că membrii Acțiunea 2012 și AUR au fost și sunt folosiți să introducă în România sume imense de bani provenite din Transnistria. În momentul în care autocarele cu tineri moldoveni treceau Prutul, aceștia primeau fiecare câte 10.000de euro și apoi îi predau unui lider al grupului oligarhic după trecerea graniței. Și dacă acești bani au fost investiți în afaceri imobiliare din zona București-Ilfov?

Tot lui Marius Lulea îi cer în mod public să dezvăluie câți dintre membrii AUR sunt parlamentari și în același timp cetățeni moldoveni? Totodată, să precizeze Lulea și câți dintre acești membri marcanți ai AUR fac dese vizite în Transnistria?

Ninel Peia

https://www.facebook.com/peia.ninel/posts/3688996747804963

42 de comentarii :

Anonim spunea...

Sunt mai mult decat de acord cu cele scrise in my angry rants si anume ca , acest "scandal " din AUR a fost declansat si pentru a acoperii adevaratul motiv care-i poate ingrijora , REVOLTA pe oameni... Oamenii din presa evident caci ceilalti isi duc zilele asa cum pot sau cum sant inca , lasati s-o faca . Pai am totusi o intrebare : cum mortii ma-sii n-am aflat pana acum de acest Marius Lulea ? Nu sti , accentul se pune pe a doua litera sau se citeste ca atare ? Am fost de cateva ori pe la mitingurile alora de la AUR { intotdeauna m-am intrebat cum dracu de-i lasa stapanirea cu autobuzul ala parcat fix in Piata Victoriei } si , sincer sa fiu , desii am vazut acolo nationalism cat cuprinde...despre domnul Lulea aud abia azi desii , de vazut l-am vazut chiar si-n compania domnului Marian Motocu si daca pe Motocu a reusit sa-l pacaleasca...Daca-ti amintesti ti-am semnalat prezenta acestuia acolo...prin toamna trecuta .Acum , citind dezvaluirile domnului Guse { este acel Guse pe care-l stiu eu , fostul pesedist , fostul lingator de cur al liderului suprem PSD de la Teleorman ? } si mai ales ale domnului Peia si-ale { atat de evident } , ale doamnei SENATOR Sosoaca ...ma crucesc : cum dracu de , o intreaga populatie s-a lasat prostita de acest " partid " format la initiativa...serviciilor deoarece , ma cam indoiesc de capaciattea financiara a domnului Lulea de-a achita platile acelea faraonice despre care face vorbire domnul Peia si mai ales domnul Guse si-n plus , de und e ma-sa sa-i dea transnistrenii atatea miloane d e euroi !?Vad ca mai nou { aseara parca am vazut chestia asta } alde Simion George , este acuzat si de homosexualitate nu doar de a fi un securist notoriu . Chiar daca la asa ceva ma asteptam insa ceva mai tarzior , acum , astept sa vad si acuzatiile d e pedofilie .Este homosexual , pedofil ,poate si gerontofil si , n-asi fi prea mirat daca ar fi acuzat { de doamna SENATOR AL ROMANIEI Diana Ivanovici Sosoaca evident } si de NECROFILIE , ca tot umbla el prin cimitirele unde au fost inmormantati aia din WWII . Las' c-o merita : nu l-am pus eu sa se bage in troaca porcilor si nici sa se ghiftuiasca cu ei din acea troaca !!!

Anonim spunea...

Si bine ca mi-am a dus aminte la vreme : dl. Tarziu chiar nu stia cu ce se mananca...Sosoaca ???

Anonim spunea...

Uite ca si aia de la SPUTNIK au dat stirea despre homosexualitatea lui Simion ! O gasesti in stanga paginii de blog .

Riddick spunea...

De Lulea "aflasem dar uitasem". Îl găsisem şi citisem cu mare neplăcere, era (este?) blogger la platforma adevarul.ro, "euro-băsist" într-un cuvânt-două.

Dacă Motocu va mai sta pe lângă ăsta (mă-ndoiesc!) atunci şi Motocu e tot la fel. Tot la fel şi Claudiu Târziu, uitasem. Nu-l cred "convertit" pe Motocu, dar... să vedem ce va urma.

Nu-s rele ideile asumate de AUR, dar să vedem cât timp vor fi tot în această formă, de nu cumva se vor "reforma". Cu echipa, e problema.

Guşă poate o fi în general informat, dar nu pe acest subiect, şi oricum demult nu mai era credibil. Şi nici "dezinteresat" nu este.

Dacă se adevereşte "homenia" lui GS, atunci avem la vârful AUR un poponar şi un catolic (Lulea, cu accent pe u), iar Peia este un cameleon care acum şapte ani vroia monarhie şi Statele Unite ale Europei.

Riddick spunea...

Pronosticul meu: dacă-i adevărat că locuiesc doi, de ceva vreme şi acolo este doar garsonieră SIMPLĂ (nu dublă/"studio" sau apartament de două camere), GSimion A VRUT ca acest scandal să izbucnească. ACEST FEL de scandal, şi asociat cu un partid naţionalist. Nici nu mă interesează dacă şi-o trag reciproc, deja devine ceva minor dacă-s doi într-o singura cameră: SE VREA ACEST SCANDAL.

Riddick spunea...

Ce mama dracu', n-aveau bani de două camere, încă 100-150 de euro lunar în plus amândoi, sau fiecare încă 100 pentru propria garsonieră?!

Riddick spunea...

"Şi nimeni nu mai zicea nimic dacă... se vizitau foarte frecvent şi îndelung".

Miroase a FĂCĂTURĂ, aici nu-i prostie, sărăcie, nepăsare sau zgârcenie ci manevră de compromitere a curentului naţionalist.

Anonim spunea...

Dac-o bagi la my angry rants insemneaza ca stirea-i reala { credeam ca-i doar un fake al alora de la SPUTNIK } si , singurul motiv pentru care-mi pare rau este ca , s-a petrecut abia acum si nu in urma cu cincizeci de ani si ca a murit ucis de virus si nu de funie sau macar de glontz . Oricum...macar sa avem parte si eu si dumneata sa apucam sa traim 92 de ani...macar pe jumatate de cum a trait jigodia asta ! Oare influencerii de la Radio Free Europa , mai traiesc pentru asi exprima omagiile pentru cel repauzat , PATRIOTUL , OMUL DE CULTURA , GENERALUL CE-A DEFECTAT { un termen nobil/ delicat pentru TRADARE } DIN SERVICIULUI DE INFORMATII ROMAN , AUTORUL CARTII ORIZONTURILE ROSII { deci si romancier } Ion Mihai Pacepa ??? Dupa ce-au fost puse pentru capul sau MILIOANE de dolari de catre sotii Ceausescu , inclusiv de catre Lybia lui Ghadaffi si Hezbolahul lui Yasser Arafat , moare ca ultimul cacat ucis de alt cacat numit SARCOV 2 .Un adevarat scatofil !

Riddick spunea...

M-a prostit şi pe mine o vreme propaganda tip Europa Liberă (şi nu numai), cum că "a făcut bine ce a făcut". O fi făcut "bine", dar numai pentru alţii. Te pomeneşti c-or urma decoraţii RO post-mortem, citări în declaraţii oficiale, alea-alea... PTIU!
-----------------
© my angry rants:

Hai papapa, Pacepà.
Ai avut de-a face cu idioţi care n-au curăţit bine locu' după ce te-ai cărat acu' patruj' dă ani, şi care şi-au luat-o peste bot exact din cauza asta după vreo zece.

Gabriel spunea...

Povestea cu Simion n-ar fi deloc surprinzătoare nici de-ar fi adevărată, ceea ce rămâne de văzut. Unii dintre cei mai fioroși homofobi sunt în realitate homosexuali reprimați (sau pur și simplu ascunși). Au fost atâtea scandaluri cu predicatori prin SUA sau europarlamentarul conservator maghiar, mai recent.
Într-adevăr, dacă avea cap sau cu adevărat nu dorea să fie descoperit putea cu ușurință să treacă neobservat, cel puțin de către public, ce-i aia la vârsta lui să stea într-o garsonieră cu unul? Dacă așa o fi, poate și asta-i fabulație, nu știu bălăcărelile lor interne cât de credibile sunt.
Sunt conservatori și homosexuali declarați, de exemplu Renaud Camus, autorul Marii Înlocuiri sau olandezul Pim Fortuyn, asasinat de un emigrant.
Oamenii sunt mai complicați, nu se reduce totul la o singură trăsătură. Ceaușescu era comunist, dar din punct de vedere cultural, era un țăran profund conservator.

Riddick spunea...

Văd că îi apar ca venituri "la Lulea" vreo 38000 lei anual, ceea ce i-ar ajunge de-o garsonieră "de pe piaţă". În comuna Tunari (unde-i "dat" c-ar locui "aşa") nu cred c-ar trece de 200 de euro, şi încă bine utilată.

Jörg Haider, fostul lider al naţionaliştilor austrieci (FPÖ) a murit în mod suspect în 2008, "accident de maşină". Cică conducea "cu 142 km/h" într-o curbă unde era semnalizat "maxim 70 km/h", şi "venea/se ducea la o întâlnire cu un bărbat, de-aia era singur iar traseul era atipic". Cum ar veni, "era popo" (nu îşi asumase "statutul" şi nu este confirmată treaba asta, indubitabil). Dar curba era largă, permitea "chiar şi 142", însă maşina a mers în linie dreaptă şi avea urme suspecte de lovire de deasupra, exact unde ar fi fost capul şoferului. ÎNSCENARE şi cu "popo", şi cu "excesul de viteză fatal"

https://forum.termometropolitico.com/609581-cercavate-sospetti-morte-haider-eccoveli-2.html

http://isupporttheresistance.blogspot.com/2008/10/was-joerge-haider-killed-because-of.html

Riddick spunea...

"la Lulea":

"director de marketing" (adică... sinecură, justificarea existenţei "locului de muncă")

Riddick spunea...

Hmmm, sau "ştirea" asta:

https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/austria/3217869/Haider-was-drinking-in-a-gay-bar-before-he-crashed.html

Poate chiar n-a fost acolo, poate a fost o ambuscadă (invitat acolo neştiind "faima rea" a localului), poate doar era singurul local mai cool de pe traseu şi acolo a oprit.

Riddick spunea...

Alte amănunte ale "accidentului Haider":

https://ciberguerra.mforos.com/606888/7411443-muerte-de-jorg-haider/

Curba este foarte deschisă, "obtuză" (>120 de grade), şi niciun vehicul din contrasens prezent ori implicat. "Sau, poate fusese totuşi acolo cel al complotiştilor? Apoi, desigur, retras".

Riddick spunea...

"What effect causes an almost perfect circular hole into the roof, located exactly over the driver?"

Riddick spunea...

"Additionally, as you can see on this picture, the bolts, fixing the left front and back tire have - vanished. The tires are clearly leaned against the remains of the car. Again, the both left side doors have vanished from the car, although the closing mechanisms - along with the electrical components, seem to be unharmed...

Dr.Haider died on the same day as Uwe Barschel was killed by a hit team, exactly 21 years ago.

Dr.Haider had promised to "clean out the mud of today's banking manipulations".

And he was a man who kept his promises always..."

Muad’dib spunea...

Și iaca cum umana jivină progresizdă (ca să’l parafrazez pe nea nelu’ fost cotrocelu’, măi dragă!) strecură iară o șerpească șopârlă sfertodoct freudiană de sorginte marxizdă: adicătelea cum că cei ce’și apără tradiția în neapărat homosexuali reprimați pentru că ei e homofobi. Curat murdar, coane Riddick! Hi! Hi! Hi!

Riddick spunea...

Dap. Văzui. ;-)

Riddick spunea...

GSimion poate nici nu-i popo, dar VREA SĂ A/PARĂ AŞA. Plătit şi cu misiune, desigur.

Ce, noi discutăm aici cu cine şi-o trage persoana GSimion, ori IMAGINEA FALSIFICATĂ CONSENSUAL A UNUI "LIDER NAŢIONALIST"?!

Riddick spunea...

...sau, poate

DEMASCATĂ CONSENSUAL

(nici nu mai are importanţă, cât timp nu dezminte credibil)

Muad’dib spunea...

Hait! Acu’ văzui că scrisesem „în” în loc de „îs”. Ptiu, drace! Hi! Hi! Hi!
Păi, dacă omu' e, e, că dacă dragoste nu e, nica nu e. Acilea zâmbesc hâtru. :) Da dacă nu e și e, da, atunci e doar o ieftineală de-a ăstora burtoși, cu sticla d’un centimetru la lentilele ce le-acoperă apoși ochii, care pe vremuri (o, tempora!) fuseseră băieți cu ochi albaștri...
Altfel, problema mea nu e cu homosexualii, care sunt, bine mersi, de când e lumea, ajunși așa ca produse ale culturii în care s’au născut. Ei nici nu au pretenții la supremație sau egalitate, de fapt, doar bolnavi păpușarii ceia manipulatori ce ne vor vite de jug sau de carne ni’i bagă mereu în față...

Riddick spunea...

A! Nici eu nu observasem. Nu-i bai...

"Sunt instrumentalizaţi" (gay-ii). Na, că m-am exprimat cu "preţiozitate" - dar ... "n-am găsit altă rimă".

Anonim spunea...

Sosoaca a mai infipt un tzarus in mina de...AUR . S-a dus in mijlocul ortacilor si , iar i-a luat caimacul lui Simion si altor politicieni AUR sau...oricare ar fi .Da'ce ma-sa e cu aia de la Romania TV , astia chiar cred ca punerea lor in scena mai pacaleste pe careva ? Discuta ortacii intre ei , daca sa porneasca spre Bucuresti sau nu . Probabil ca se asteapta ca , bucurestenii cotonogiti in 13-15 Iunie sa-i primeasca cu shaorma si bere in semn de solidaritate muncitoreasca , altminteri , chiar nu-i pot intelege pe liderii lor ! L-am vazut p'acolo parca si pe luceafarul huilei care-a mirosit ca-i rost de-o revenire insa , uita ca datorita lui minerii au ajuns niste paria in Romania si ca nimanui nu-i pasa daca au ce pune pe masa pruncilor sau nu .Am vazut ca primarul liberal al orasului Deva i-a luat la refec si-i intreba pentru ce , daca tot muncesc doar cinci zile pe saptamana vor sa ia aceeasi bani ca atunci cand munceau sase si produceau doar pentru patru zile .In plus daca asta s-a convenit cu verzii Europei , inchiderea exploatarilor miniere si folosirea altor resurse { d e parca chiar le-am avea } pai ca va fi anul asta sau anul viitor : VA FI ODATA SI-O DATA ! Auzi dumneata , sa fiu solidar cu aia care mi-au rupt dintii si coastele in acea vara : sa fie Ion Iliescu solidar cu ei sau minerii din Dombas nu eu ! Iarta-mi lungimea comentariului insa , cand vorbeste cineva despre mineri imi aduc aminte instantaneu ce-am suferit atunci si , chiar nu pot uita asta .

Riddick spunea...

N-are rost să amestecăm "cronologic" minerii, sunt sigur că cei din 1990 s-au pensionat demult, posibil chiar şi cei din 1999 ("Costeşti/Cozia"). Alţii au fost concediaţi şi "compensaţi", spre a se distruge mineritul. Cei rămaşi nu mai sunt o forţă decăt în măsura în care mai atrag şi alte categorii în protest.

Iese prost aici PSD, care tace mâlc. Dar şi România TV, care alaltăieri titra pe burtieră "Şoşoacă urlă şi protestează cu minerii". Accentuarea îmi aparţine, RTV ar fi trebuit să folosească altceva: poate "ţipă şi [...]" sau doar "protestează cu [...]".

Riddick spunea...

Minerii se pensionează la 50 de ani sau mai puţin. S-a dat o lege a disponibilizării, pot ieşi la minim 45 de ani vârstă şi/sau minim 15 ani vechime (ca miner).

Anonim spunea...

Nu-i vorba decat despre cronologia memoriei condontente , a mea ca bucurestean si-n special a mea ca om ce , chiar credea c-a venit timpul sa poata spune ceea ce gandeste fara teama de-asi lua vreun dos de palma d e la cineva care nu-i de acord cu ceea ce credeam sau gandeam eu. Stiu ca " acei " mineri s-au pensionat de mult sau ... au fost pensionati , ceea ce stiu sigr este ca bucurestenii n-au uitat vizita d e lucru a minerilor la Bucuresti , nici in iarna lui '90 si mai ales in vara aceluiasi an chiar daca si acei bucuresteni in majoritatea lor au imbatranit , au murit sau au plecat dracului din tara asta d e cacat .Chiar sa vrea cineva sa uite...nu-i da voie internetul caci acesta este plin cu filmuletze si poze din acel an .PSD , am senzatia ca si aici este o strategie , in sensul ca RAU CU NOI DA' SA VEDETI CAT DE RAU ESTE FARA NOI . Romanii au invatat deja ca toate vorbele si promisiunile electorale ale oricarui politician nu-s altceva decat praf in ochi insa , merg la pariu ca , daca saptamana viitoare s-ar desfasura alegeri , indiferent pentru ce , din doua una : absenteism mai sus decat aia 80% de anul trecut sau , PSD VOTAT CU 90% .

Anonim spunea...

Sa-ti mai spun ceva . Prin 2013 eram la Casa de pensii a Municipiului Bucuresti pentru a depune niste acte la dosarul de pensie .Inaintea mea era un cetatean care , fusese miner in viata lui si care , reprosa aleia de la ghiseu faptul c-a primeste totusi o pensie prea mica comparativ cu grupa de munca in care lucrase si cu anii de contributie .Sti ce i-a raspuns doamna d e la ghiseu ? Fix precum ai raspunsese o alta "doamna " lui Petrini : DA' CE , TE-AM PUS EU SA LUCREZI ACOLO ? AI LUCRAT PENTRU MINE ??? Cel putin ultima parte mi-a parut atat de a devarata incat mi-am permis sa-i spun aluia mai ales ca , deja se apropia cel de la paza : Dar in 13-15 Iunie cand erati laudati de catre Iliescu si va simteati stapanii lumii...atunci cum era ?!Lasa c-o meritati .Mie nu mi-a iesit din cap acel Iunie 1990 si cred ca pana voi pune copitele pe piept voi tine minte asta .

Anonim spunea...

Riddick , tot esti dumneata sprintzar la minte , lamureste-ma si pe mine : in calitatea de SENATOR al ROMANIEI ai dreptul de-a intra pe unde-ti trazneste tie prin cap si-ai lua la amenintzari pe cine vrei si nu vrei doar pentru ca aia isi fac datoria conform cu fisa postului ??? Hai , ca a aterizat Sosoaca in mijlocul minerilor , nu-i un capat d e tara si , desii nu-i reprezinta caci este SENATOR de Iasi , poate fi benefic mai ales daca va fi un exemplu si pentru alti politicieni sa-i urmeze exemplul insa , " descinderea " de la Marius Nasta...

Riddick spunea...

"A venit timpul să [...]"?! Sunt sigur că porţi masca în public împotriva propriei voinţe, dar "nu-i momentul", alţii de sus... nu-s de acord, şi vine amenda (la fel si eu). Şi-i doar unul din multele exemple. Nu, n-a "venit" încă timpul. PSD acum a crescut, dar lumea uita că... nu mai este ACELAŞI PSD de pe vremea lui Dragnea, când nici atunci nu era ce trebuie dar măcar unii, puţini de acolo, "mai încercau".

Poate era miner de pirită, la mina din Dobrogea (Altîn Tepe / Dealul de Aur) ori la vreo mină din nordul Moldovei. Aia de la ghişeu acum e cu USR, cred.

"Birocratic-legal", Şoşoaca "n-a avut toate avizele". Dar numai cu de-ăştia tupeisti precum Şoşoacă îi putem opri pe cei care ne fură de decenii cu toate actele-n regulă, si cu legea-n mână (pe care o schimbă după plac, când le-o cer interesele).

Riddick spunea...

"Poate era miner de pirită, la mina din Dobrogea (Altîn Tepe / Dealul de Aur) ori la vreo mină din nordul Moldovei" = "nu toţi minerii au venit atunci"

Anonim spunea...

Da , ai dreptate prietene { deci am avut dreptate sa afirm ca esti sprintzar la minte } : chiar port masca in public impotriva propriei vointe si , doar teama ca , vreo amenda imi va { injumatatii in cel mai bun caz } pensia , plus niste " experiente " neplacute avute prin cateva magazine cu aia de la paza dar , in special cu niste coconitze pline d e ifose si inteligentza m-au pus cu botul pe labe .Ala era chiar miner ce lucrase pe la Lupeni si , prin anii '70 venise de se angajase la constructia metroului bucurestean . " Aia de la ghiseu " era si-atunci , tipul de functionar public roman { arhicunoscut tuturor } deranjata de intrebarile oamenilor multi dar prosti , ce aterizau la ghiseul unde presta domnia sa . Despre Sosoaca ce sa zic ...daca tot spui ca , " birocratic-legal n-a avut toate avizele " eu , omul de pe strada , omul de rand care nu-nceteaza nici macar azi 23 Februarie 2021 sa se minuneze , cum dracu de acel autocar al AUR a stationat atata vreme { vreo doua luni parca } in fatza Guvernului eu te cred pe cuvant caci , eu am pus intrebarea . Cu ce nu-s de acord in raspunsul dumitale este : " Dar numai cu de-ăştia tupeisti precum Şoşoacă îi putem opri pe cei care ne fură de decenii cu toate actele-n regulă, si cu legea-n mână (pe care o schimbă după plac, când le-o cer interesele). " De ce uiti ca-n politica daca n-ai tupeu { obraznicie plus indrazneala } , chiar n-ai ce cauta ?!Nu uita ca , am afirmat de cateva ori chiar pe pagina dumitale ca , parlamentarii nostrii meritau un dush rece precum cel administrat de AUR .Un dush care sa le reaminteasca pentru ce sant acolo , chiar daca " apa " acelui dush mirosea mai rau decat apele sulfuroase de la Buziasi .Ai si-aici dreptate " nu mai este ACELAŞI PSD de pe vremea lui Dragnea, când nici atunci nu era ce trebuie " . Acum nici macar nu mai este perceput ca PSD-ul existent pe vremea lui Dragnea gratzie inlocuitorului sau la comanda partidului , acest ursulez de plush numit , Marcel Ciolacu . Ma mir doar ca , mai pomeneste din cand in cand cineva de ceea ce-a fost sau , ceea ce-ar trebui sa fie PSD gratzie aparitiilor pe TV a domnilor Grindeanu , Tudose evident Marcel Ciolacu si...bogdaproste ca nu mai apare Ponta !

Anonim spunea...

Te rog eu , nu-mi jignii intelectul cu brasoave dintr-astea gen " nu toţi minerii au venit atunci" . Aia de la Hunedoara au venit cu totii deoarece asta le ceruse Cozma si incepand cu prima venire la Bucuresti , deja se considerau salvatorii natziei si profesori in democratie mai ales ca prima data au venit cu mainile in buzunare si cu propunerea ca Guvernul sa vina sa lucre acolo la ei in vale caci acolo-i liniste si pace nu ca la Bucale .Ai dreptate , aia de la minele din Dobrogea n-au venit atunci deoarece , nu faceau parte din sindicatul luceafarului huilei { era perioada cand sindicatele ce se infiintau erau motivate fix de interesele alora care le infiintau } si nici macar atunci nu erau mai multi decat cei din Valea Jiului .

Riddick spunea...

Ponta cică va reapărea în PSD (Dîncu a testat reacţia publică, deocamdată - cu declaraţia pro-Ponta).

Treaba cu autobuzul e dubioasă, dar şi sub aspectul că autorităţile ar fi putut urmări compromiterea AUR-ului dacă chiar ar fi partid anti-sistemm (ca lumea să zică "ia uite, domn'e, ăştia sunt vorbiţi dinainte, de sunt ei lăsaţi să-şi facă numărul de circ până la capăt"). Desigur, numai în ipoteza... când N-AR FI!

Riddick spunea...

...sau au urmat tactica "cui pe cui se scoate": Ia hai noi să facem în aşa fel încât să pară că vrem să-i compromitem (spre a-i face credibili)

Adică, un fel de cacealma, "părţile" stabilind dinainte scenariul de credibilizare.

Riddick spunea...

"Spre a-i face credibili, apărând (ei, cei de la AUR) ca victime ale unei intrigi a autorităţilor."

Gabriel spunea...

Minerii au venit în '90 împotriva studenților conduși de un securist care protestau împotriva rezultatului alegerilor. Probabil Securitatea îi explica lui Iliescu că trebuie să îi facă loc la masă, că altfel nu se poate menține la putere indiferent câte voturi ia și omul a înțeles.
Au venit și împotriva PNL și PNȚcd. Înțeleg că partidele astea erau personaje pozitive. Adică PNL care a distrus țara în guvernarea CDR pe linia partidelor istorice și în guvernarea Băsescu-Boc pe linia FSN-PDL și acum pe ambele linii, acest partid de trădători era personajul pozitiv.
Tăriceanu a fost singurul liberal cu o guvernare cât de cât decentă deși ne-a băgat pe gât Pilonul II.
Înțeleg că atunci erau naivi care au constituit masa de manevră a trădătorilor de țară dar să susții azi aceleași lucruri e o ticăloșie.
Minerii aveau dreptate și dovada este soarta mineritului după ce au luat puterea cei pe care au încercat să-i oprească.

Riddick spunea...

Unde se vede că Secu' demult nu mai apăra "cuceririli revoluţionare", ci agenda globalistă, impusă şi la Kremlin odată cu gorbaciovismul, adus la putere prin "ajustare", după moartea în succesiune rapidă (într-un interval de 3 ani) a lui Brejnev, Cernenko şi Andropov (ce NOROC IMENS pe ruşi - dar nu numai - cu venirea lui Putin!). Titlu de carte a lui Cristian Troncotă - "Trădarea se cuibărise demult în DSS" (dar nici în Troncotă n-am încredere 100%, îmi pare a fi un infiltrat care mai zice şi el nişte adevăruri generale deja aflate în circulaţie, care nu deranjează persoane sau planuri concrete, active).

Tăriceanu este şi co-autorul devalizării/"privatizării" a minim două bănci (a BCR şi a alteia), ca şi al Fondului Proprietatea, care a "cariat" acţionariatul 100% de stat de la cele mai rentabile întreprinderi, aparent în interesul "deposedaţilor prin naţionalizare" dar real al samsarilor internaţionali.

Minerii au avut dreptate, dar n-au ştiut ce "alternativă" au sprijinit, trădarea se cuibarise demult şi în FSN...

Anonim spunea...

Desi stiu ca este off topic subiectului dumiatle pe care deja l-ai cam incheiat , de o saptamana cel putzin , doresc sa abordez chestia de la my angry rands care desii este din Ianuarie este adevarata 100% . De esti dumneata " pentru o republica parlamenatra " am vazut si , intr-o oarecare masura pot fi de acord cu ea insa...de ce uiti ca , in afara de parlamentari exista si " serviciile " secrete care , s-ar putea oricand sa aiva o agenda diferita de cea a majoritatii parlamentare ?Dovada , cred c-o constituie insusi simplul fapt ca , PRESEDINTELE ioh-ANUS a incalcat constitutia de N ori si , cu toate acestea este inca in functie . Ai sa-mi replici ca n-au treaba serviciile cu incalcarea de catre Presedinte a Constitutiei insa , daca in Parlalment nu exista opozitie care sa taxeze asa ceva iar ceea ce spun aia de la Curtea Constitutionala este luat doar ca...sugestie , atunci in mod evident fie trebuie schimbata Constitutia , fie trebuiesc inlocuite serviciile cu unele din afara tarii caci , oricum tot dupa vointa alora se intampla totul . Ai amintit de votul din 2012 cand PP-DD si USL-ul au obtinut aproape 75% din mandate . Pai ai uitat ca atunci , acel vot a fost dat contra gastii lui Basescu si nu neaaparat datorita faptului ca votantii au fost pacaliti { a cata oara ??? } de promisiunile alora ? Daca-ti amintesti , inca de pe vremea mandatului lui Emil Constantinescu se vorbea pe la coltzuri ceva despre limitarea puterilor Presedintelui { nu ca Milica s-ar fi dovedit un satrap } ceva in genul aluia din AUstria sau Italia : presedinte reprezentaiv si-atat .Iti reamintesti cine s-a opus dintre influencerii vremii ? Daca nu , iti ofer eu cateva nume : Stelian Tanase , SRS , CTP ,Catalin Tolontan si nu ultimul cu voia dumitale ION CRISTOIU . Fireste exista multi dar , pe astia inca mi amintesc . Dintre politicieni Ponta fireste . DANIEL CONSTANTIN . Dacian Ciolos nu ca n-ar fi existat pe-atunci insa...nu primise permisiunea de-a vorbi . Intrebare : ce-ai patzit de n-ai mai postat ? Ai avut oarece probleme de sanatate sau stai in expectativa si astepti subiecte mai babane sau te-au scarbit politicienii si politicianismul de pe malurile Dambovitei ? Cel putzin asta , ultima , poate fi mai mult decat credibila caci asa ceva aduce in stare d e nebunie cam pe orice om cat de cat normal la cap .

Riddick spunea...

M-am luat cu ale mele, "de viaţă reală". Am neglijat blogul dar reiau curând.

Ziceam despre republica parlamentară că ar fi cea mai potrivită. Aici, va rămâne "subiectul de închidere" la © my angry rants pentru ianuarie-februarie (de la 1 martie reiau si aici):

http://riddickro.blogspot.com/2021/01/my-angry-rants-25.html

Serviciile nu mai trebuie înlocuite, ele... sunt deja din afara ţării, fiind doar aparent conduse şi populate de "români doar cu buletin", altminteri nişte trădători conştienţi.

"N-am nimic", sunt sănătos. Chiar şi cu capu', deşi n-aş mai fi tocmai sigur aici. ;-)

"Revin" curând!

Anonim spunea...

La my angry rants . Bravo , ai demonstrat ca , spre deosebire d e anchetatorii profesionisti { aia ai Politiei } sau , la fel de profesionisti { aia de pe la televisiuni }, ai si minte in creierii capului ! Bravo Riddick !

Anonim spunea...

La DUDA ZILEI asi avea o singura intrebare : dl. ministru a incercat vreodata s a " faca sport " cu masca pe figura ? Mai nou , vad ca nici macar astia de-s numiti " oamenii legii " nu te mai iarta daca , pe ploaie nu porti masca desii , o carpa uda pe figura care-i udata continuu de ploaie sau alte lichide , face parte din arsenalul exegetilor torturii . Fireste ca poti contesta amenda cu explicatii argumentate insa , pana la tribunalul unde speri sa-ti gasesti dreptatea ...te mananca sfintii caci , "sfintii " in uniforme nu iarta ! Apropo , l-ai vazut ieri pe ala care , la 104 ani , a fost dus sa fie vaccinat ? Dovada concreta ca anii multi , nu aduc si intelepciunea mult asteptata .

Riddick spunea...

Mulţam!

- - - - - - -

© my angry rants:

(Cazul ostaticilor înjunghiaţi, de la Oneşti).
În afară de cazul că cel cu cuţitul are o forţă fizică deosebită şi "împinge în cuţit" chiar ţinut de mână/mâini, în general pentru înjunghiere el are nevoie de "alonjă", adică de un spaţiu cât de cât până la punctul de impact, "pentru acceleraţie". NU trebuie să i se permită acest spaţiu - sari pe el, "îl iei în braţe şi cazi cu el". Vezi pe urmă ce şi cum, dar deja ai mai micşorat riscurile şi ai mai echilibrat "meciul". Câteva tăieturi rezultate din luptă corp la corp pot fi acceptate ca preţ mai mic faţă de una sau mai multe lovituri fatale, de înjunghiere. De folosit loviturile cu capul, în condiţiile în care mâinile blochează braţul cu cuţitul şi nu mai pot fi utile şi în alt mod. La fel, loviturile de aproape cu cotul sau cu genunchiul.

- - - - - - -

Ministrul spunea în direct la DIGI24 ca "a informat Bruxelul" că elevii vor continua cu purtarea măştii inclusiv la ora de sport (la efort fluxul de aer este şi de cinci ori mai mare, respiraţii mai dese şi mai profunde). Iar Bruxelul "analizează" - deci tu autoritate în stat aştepţi rezoluţii din afară...

La 104 ani ţi-e frică că te termină şi-un strănut, nu e la fel ca şi când ai avea 20-30-40 şi îţi mai pui problema (in)fertilităţii în cuplu post-vaccin (care mai vor copii) - doar un exemplu. Pe "moşi" nu-i condamn, au dreptul să le fie frică şi să se agaţe şi de un pai, dar să nu facă propagandă.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: