08 august 2017

Dogaru: "Trebuie să fim făcuţi praf până în luna octombrie"


Partea relevantă începe de la minutul 19:


"Avem o antielită culturală care ne-a invadat în urmă cu 70 de ani şi care conduce România din tată-n fiu; ăştia sunt comuniştii, de fapt. [...] S-au refugiat [sub Ceauşescu] în universităţi, în Academie, în Uniunea Scriitorilor, în presă, în teatru - acolo unde manipulau imaginea. Ceauşescu fiind frust i-a scos din armată, i-a scos din poliţie, i-a scos din industrie... dar nu şi-a dat seama care este importanţa imaginii. Ei, ăştia au năvălit dintr-o dată după '90 şi ne-au făcut tot ceea ce trăim astăzi, până pe la începutul acestei luni, când s-au întrunit la Timişoara în secret şi au decis că trebuie să fim făcuţi praf până în luna octombrie. În sensul că - au analizat - n-a ţinut distrugerea PnL-ului şi PSD-ului dintr-un foc, prin aşa-zisul USL care trebuia să se transforme în partid social-liberal-popular ["de tip blairist", pour les connoisseurs] datorită trădării lui Crin. N-a ţinut distrugerea PSD-ului de sus în jos prin Ponta şi prin Dragnea, dar încă nu-i timpul pierdut. [...] N-a ţinut nici prin implozie, prin lovitura dată de gaşca legată de serviciile germano-franceze ["Grupul de la Cluj"], aşa-zisa lovitură de palat - recentă - cu trei inşi [Grindeanu+2] care s-au baricadat în Palatul Victoria. Concluzie: trebuie făcut ceva pentru că în octombrie - şi-anunţ în premieră, ce-am anunţat până acum s-a întâmplat - şi-anunţ în premieră, în octombrie vor fi maari mişcări patriotice. [...] Până în octombrie PSD-ul trebuie redus la un partid de 20 (maxim) la sută - ca voturi -, iar pentru asta trebuie desfiinţate ong-urile, sindicatele şi posturile de televiziune susceptibile că susţin stânga."

Dogaru anunţă că vom avea baze (americane) inclusiv în Transilvania, şi "investiţii". Concluzia lui: "vom putea avea şi protecţie şi dezvoltare economică, industrială" (!). Îl scoate basma curată pe "Crin" (Antonescu), care totuşi şi-a îndeplinit misiunea, ducând PnL-ul în PPE. O să revin pe larg cu un material despre Dogaru, care nu-i deloc ceea ce pare; un indiciu apare chiar în acest clip, când îl auzim susţinând "Ideea Europeană" (de pe la 40:45). Totuşi, de pe la minutul 55 atacă "europenismul".

"Octombrie" - în 2015 s-a anunţat (inclusiv online) destul de discret şi tot prin august că "Ponta se va retrage pe la sfârşitul lui octombrie, conform înţelegerii", şi a apărut incidentul cu morţii de la Clubul Colectiv, şi odată cu ei şi pretextul.

Un comentariu :

Riddick spunea...

Despre românism și renegați, cu istoricul militar Mircea Dogaru

Emisiunea ''TREZEȘTE-TE, GHEORGHE, TREZEȘTE-TE, IOANE!'' din 3.08.2017 de la 6 TV, realizată și moderată de Miron Manega. Tema emisiunii este „Despre românism și renegați” și îl are ca invitat pe istoricul militar Mircea Dogaru, cercetător principal gradul I și expert istoric al Uniunii Camerelor Experților Europeni. Subiectele abordate sunt românismul și antiromânismul înainte de centenarul Unirii, pericolul dezintegrării României, adevărul despre fondatorul statului maghiar - Ștefan cel Sfânt, care era român după ambii părinți etc. Deviza emisiunii este ''Ca să fii român, trebuie să poți'' (Grigore Vieru). Invitat permanent și tutelar: Dl. Mihai Eminescu.

https://www.youtube.com/watch?v=Ii3e3HY_Wfw

https://www.youtube.com/user/mironmanega/videos


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: