27 iunie 2017

Un fel de ferpar, zic


... şi nu numai pentru PSD ca "partid naţional", ci pentru viitorul nostru pe termen mediu. Ca să ai altceva gata pentru alegerile din 2019 şi 2020 n-o porneşti c-un an înainte, ar trebui să fi apărut ceva credibil de pe acum. Nu văd nimic semnificativ, doar o singură încercare şi care este pe cale de a eşua în stil PP-DD fără a acumula vreodată procentele (ex-)PP-DD. Şi, chiar mai suportaţi apelurile astea pentru "repararea" a ceva ce-i putred de multă vreme (şi nu numai PSD)?


Ninel Peia (blog):

Acesta este un strigăt disperat către patrioţii din PSD


Ciuma sorosistă s-a infiltrat şi în PSD!
Dragi colegi, faceţi curat până nu România va fi a lor!
Cei care mă cunosc îndeaproape îmi cunosc evoluţia politică. Pe vremea când am ales această cale eram necopt, dar la fel de bine intenţionat ca şi acum. Pe atunci, însă, eram deosebit de interesat de dreptul mediului, de asigurarea unei Românii verzi, sustenabile, o Românie care să bată Elveţia la turism fără mari eforturi. Pe parcurs, mi-am dat seama că acest lucru este imposibil până nu valorificăm primul capital al Ţării: oamenii.
Românii, ştim cu toţii, sunt deştepţi, inventivi, greu de pornit , dar şi greu de oprit, era primul lucru ce putea fi valorificat rapid în folosul Ţării şi al Poporului.
Cum, pe atunci, ţărăniştii refuzau să citească viziunea colosului Coposu, iar liberalii visau un cadru favorabil numai pentru investitori şi bălmăjeau numai nişte aberaţii incredibile despre crearea unei clase de mijloc, dar fără să mişte un deget în acest sens, m-am orientat spre singurul partid care putea şi încă poate să se ocupe cu precădere de oameni.
Acesta era şi este PSD.
Ţin foarte mult la economia socială de piaţă, social-democraţie şi la PSD în mod special, de aceea, am scris cu mare durere rândurile de mai jos.
Din nefericire ele trebuiau scrise, pentru că observăm că alţii, deşi îşi clamează zilnic fidelitatea faţă de partid şi de conducerea lui, nu fac nimic, dar absolut, nimic pentru întărirea PSD.
Acţiune puţină, vorbărie cât cuprinde.
Aceştia sunt inutilii partidului, sunt foarte mulţi, ceea ce ajută ca printre ei să se ascundă cu mare uşurinţă chiar cei care nu au ce căuta în PSD: duşmanii PSD. Şi ai României.
Nu este nicio glumă!
Iată cadru politic de azi al României, eşichierul politic, aşa cum se obişnuieşte să se spună:
PNL este deja sufocat de sorosişti şi este puţin probabil să mai poată face curăţenie în propria ogradă;
USR este de notorietate deja, este creaţia lui SOROS;
UDMR este prosorosist pentru că interesele lor coincid: dezmembrarea României;
Tehnocraţii s-a văzut cu ochiul liber, sunt aleşi şi promovaţii de caracatiţa construită în Europa de acelaşi  SOROS;
Cotroceni, Iohannis este scula cea mică a lui Merkel, cancelar care, la rândul său, dă seamă tot Satanei SOROS.
Tristă panoramă, dar prea adevărată să o ignorăm.
LUCRURILE SUNT, ÎNSĂ, MULT MAI GRAVE
OAMENI BUNI, SOROSIŞTII S-AU INFILTRAT ŞI ÎN PSD!
Acest fapt este, din nenorocire,  adevărat!
De câteva luni studiez cu maximă aplicare această perfidă infiltrare şi vă voi spune concluziile la care am ajuns, oricât de dureros este penru mine, ca membru de bună credinţă al PSD
Acţiunea de infiltrare în PSD a început demult, pe vremea pe când Soros nu părea inamicul de azi. Era numai un bogătan care se băga în seamă, pe ici, pe colo, pe unde avea şi el loc. Aşadar, primii sorosişti s-au camuflat în PSD pe vremea FSN dar mai insistent pe vremea când Adrian Năstase era liderul absolut al partidului. Acţiunea s-a perpetuat, fin, fără grabă, şi sub conducerile lui Geoană, Ponta şi, îmi pare rău să o spun, sub Liviu Dragnea. Toţi aceşti lideri au acceptat, poate uneori chiar de nevoie, sorosişti în PSD. De cele mai multe ori au făcut-o neluând în seamă pericolul care îl întruchipează SOROS. 
Bineînţeles, sorosiştii, au stat în umbră, şi, când au putut, i-au izbit nemilos pe aceşti lideri. Uitaţi-vă numai la povestea cu 2009 şi distrugerea politică a lui Geoană, că tot e la modă acum pe la toate televiziunile.  Aceasta este perfidia sorosiştilor  vopsiţi în PSD-işti de onoare. 
Vade retro Satana!
În urma cercetărilor pe care le-am făcut, am identificat  21 de senatori, deputaţi şi demnitari PSD adepţi ai ideologiei lui SOROS! Şi mai am zece pe o listă pe care o voi analiza cât de repede…
Problema nu sunt numai aceşti 21 de ticăloşi perfizi, ci sutele,  miile de infiltraţi deja în companiile de stat, pe post de specialisti de vază, sau chiar ca nişte simpli  consilieri ai multor demnitari. Practic, sunt peste tot!
Şi slugile lui SOROS lucrează neîntrerupt, ca termitele, ca boala într-un organism sănătos.
Ei subminează economia, sapă România, promovează globalismul şi distrugerea familiei tradiţionale. Neîntrerupt, neobosit, fără milă.
Sorosiştii acţionează ca o sectă ce se închină unui zeu păgân, ascuns şi demonic.
Ca un organism al terorii, ca o tumoare.
Aceasta fac şi în PSD.
Dar, deşi sunt ani de când varsă venin în urechile succesivelor conduceri , sorosiştii mascaţi din PSD încă nu au acces total la influenţarea deciziilor partidului. Dar acesta este unul dintre obiectivele lor  principale: înlănţuirea PSD şi acapararea puterii de a dicta deciziile politice ale social democraţilor.
Faptul că nu au ajuns să îşi facă mendrele în PSD precum o fac în PNL, spre exemplu, ne mai dă o şansă .
Poate ultima!
Dragi colegi care v-aţi ostenit să citiţi aceste rânduri, acum a venit momentul să faceţi curat în partid.
Alungaţi sorosiştii, alegeţi să fiţi alături şi pentru România şi Neamul nostru cel viteaz! Promovaţi patrioţii, oamenii care au stat alături de PSD în vremuri de grele încercări , lăsaţi-ii pe fidelii social democraţi să facă alegerile cele bune. Îndepărtaţi secta demonicului SOROS din rândurile voastre, faceţi un zid care să nu poată fi străpuns de hidra sososistă.
Încă nu e târziu, mizeriile de slugi năimite de SOROS trebuie alungate din PSD şi din structurile de stat. Nu vă lăsaţi păcăliţi de diplomele la adăpostul cărora visează să rupă România în câte bucăţi vor inamicii noştri de pretutindeni.
Începeţi marea curăţenie, altfel veţi sfârşi precum celelalte formaţiuni politice: sclavi ai lui SOROS.
Dacă nu reuşiţi să spălaţi partidul de ticăloşii lui SOROS, nu vă veţi alege decât cu dispreţul românilor şi blestemul strămoşilor nostri!
Fiţi, măcar acum, demni de încrederea românilor!
Afară cu SOROS din PSD!
Ninel PEIA

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: