10 iunie 2017

Cele patru linii principale de atac ale globaliştilor


Atacul furibund şi pe mai multe nivele împotriva existenţei statelor naţionale, pentru dezmembrarea acestora, ele fiind exact opusul "idealului" globalist 


Monopolizarea discursului public şi promovarea tezei pseudoştiinţifice "încălzirea globală provocată de activităţile umane" pentru a induce o vinovăţie şi pentru a "justifica" alocarea de fonduri pentru implementarea agendei globaliste


Subminarea statelor naţionale şi a identităţilor etnico-naţionale prin "liberalizarea" frontierelor şi a imigraţiei ("multiculturalismul")


Regionalizarea - începutul "concret" al distrugerii statelor naţionale

Fluierul:

4 lucruri în legătură cu care GLOBALIȘTII VĂ CRED PROȘTI ȘI INCAPABILI să le înțelegeți. În realitate oamenii s-au prins ȘI NU MAI POT FI PROSTIȚI. De aici și ISTERIA LOR ZILNICĂ împotriva acelora care vă țin la curent cu ce mai pun la cale

OPINIA INFOWARS.COM - 4 lucruri în legătură cu care GLOBALIȘTII VĂ CRED PROȘTI ȘI INCAPABILI să le înțelegeți. În realitate oamenii s-au prins ȘI NU MAI POT FI PROSTIȚI. De aici și ISTERIA LOR ZILNICĂ împotriva acelora care vă țin la curent zi de zi cu ce mai pun GLOBALIȘTII PROGRESIȘTI la cale

Cei mai mulți americani au citit sau au auzit avertizarea Infowars.com despre pericolele globaliștilor și despre "noua ordine mondială", dar cantitatea mare de informații poate fi copleșitoare - și este ușor să ignorați informațiile în cauză fie pentru că sunt prea multe fie pentru că uneori, copleșiți de grijile zilnice și de timpul limitat pe care-l puteți aloca pentru a investiga cum stau de fapt lucrurile, aveți încredere în manipulările altora pe care-i auziți în presă și la televizor.

De aceea vom aborda "globalismul" într-un mod diferit.


În loc să examinăm doar faptele brute (a spus el, a spus ea, la ora, la locul, la data), sperând apoi că oamenii vor conecta aceste fapte și le vor lega între ele (adesea un labirint al minotaurului care l-ar ameți și pe minotaur), Infowars vă oferă o privire aprofundată în legătură cu Scopurile Principale și cu Modul în care Gândesc globaliștii.

Ne vom strădui să cercetăm ipotezele de bază care îi ghidează în viața de zi cu zi - mai degrabă decât să ne îndreptăm atenția spre lucrurile oribile pe care le fac și le spun zi de zi.

După ce veți citi expozițiunea noastră, orice Infowarrior ("Războinic al Informațiilor"), va înțelege de la sine "de ce" globalistii fac ceea ce fac ei zi de zi.


Iată 4 lucruri în care cred GLOBALIȘTII și cu a căror implementare se ocupă zi de zi.

1. Dezmembrarea Statelor Naționale


Foto: Șeful ONU pentru Refugiați : UE-ul trebuie să distrugă omogenitatea etnică a statelor-naționale
(EI SE CRED SINGURII ILUMINAȚI, CARE "ȘTIU EI MAI BINE CUM STAU LUCRURILE"): Globaliştii au un singur scop central în viață: să elimine statele naționale și să le înlocuiască cu instituțiile globale care-i să-i conducă pe cetățeni de la distanță (exemplu Uniunea Europeană), fără consimțământul cetățenilor obișnuiți, de obicei, pe care să le conducă chiar ei înșiși - globaliștii.

Luați în considerare declarațiile lui David Rockefeller, cel mai prețios globalist și maestru al universului, până la moartea sa, petrecută în martie 2017:

"Suntem recunoscători ziarelor The Washington Post, New York Times, Time Magazine și altor mari publicații ...
Ar fi fost imposibil pentru noi să ne dezvoltăm planul pentru lume dacă nu am fi fost puși în lumina strălucitoare a publicității în acei ani.
Și datorită lor, lumea este acum mult mai instruită și mai bine pregătită să se îndrepte spre un guvern mondial.
Suveranitatea supranațională a unei elite intelectuale și a bancherilor mondiali este cu siguranță preferabilă față de auto-determinarea națională practicată în secolele trecute".
Nu sună prea democratic, nu-i așa?

Globaliştii au de obicei un complex față de Dumnezeu, crezând că știu ce este cel mai bine pentru aproximativ 9 miliarde de oameni - sau, mai rău, crezând ca cei 9 miliarde de oameni sunt irelevanți.

În acest sens, globaliștii vor adesea "să distrugă pentru a reconstrui" în conformitate cu viziunea lor asupra lumii.

Exemplu: Globaliştii doresc o monedă globală si, din punct de vedere istoric, ei recunosc atat de mult.

Deci, ei au cerut ca fiecare națiune să instaleze o bancă centrală, să-și deconecteze monedele de la echivalentul în aur și apoi să accepte hârtiile fără valoare, ca "bani" care produc hiper-inflații, până când au izbucnit și vor izbucni fel de fel de bule, până când economia mondială va fi vaporizată și un sistem monetar global controlat de ei PRINTR-O MONEDĂ UNICĂ care va înlocui toate monedele naționale.

"Ordine din haos", sau "Ordo ab chao", este motto-ul globaliștilor.

Haosul și Crizele sunt punctele de plecare de unde globaliștii cred că pot obține au control.

Maurice Strong, a susținut cu siguranță haosul în timpul vieții sale.

Maurice Strong a fost responsabil pentru Agenda 21

(n.red. Wikipedia: Maurice Strong a făcut lobby pentru a schimba statutul și finanțarea ONG-urilor de către Banca Mondială [29]. Unii consideră că Maurice Strong este de fapt personajul cheie, care a inspirat lucrările fostului vicepreședinte al SUA, Al Gore, cu privire la încălzire globală și la schimbările climatice).

Maurice Strong a spus oamenilor acum 30 de ani:

Maurice Strong
"În fiecare an, Forumul Economic Mondial se întrunește în Davos, Elveția ...
Ce se întâmplă dacă un mic grup dintre acești lideri mondiali ar concluziona că principalul risc pentru Pământ provine din acțiunile făcute de țările bogate? ...
Nu este asta singura speranță ... că civilizațiile industrializate se prăbușesc?
Nu este responsabilitatea noastră de a aduce asta? "
Infricoșător? Și era în poziția de a face asta.

Globaliștii muncesc adesea încet și tenace, zi de zi, de-a lungul multor decenii, astfel încât comutatorul să poată fi mai apoi, apăsat, în orice moment prielnic.

George Soros, colaborator al naziștilor maghiari (n.red. Infowars se referă la declarația lui Soros că mergea împreună cu tatăl său adoptiv să le ia evreilor proprietățile, spunând că "nu regretă ce a făcut", pentru că dacă nu ar fi făcut-o ei, ar fi făcut-o alții și pentru că oricum nu el le-a luat proprietățile ci tatăl său adoptiv, el doar îl însoțea fiind copil), George Soros a făcut predicții similare (mai mult ca "o listă de sarcini" un TO DO LIST) în 2012.


Atenția la "revolte" și la "lovituri brutale", a spus Soros,
"Ne confruntăm cu un timp extrem de dificil, comparabil în multe feluri cu anii 1930, cu Marea Depresiune ...
Scenariul cel mai rău în acest caz este un colaps al sistemului financiar mondial...
"Va fi o scuză pentru introducerea și folosirea unor tactici puternice pentru a menține legea și ordinea, ...
o societate în care libertatea individuală este mult mai constrângătoare, ceea ce ar fi o ruptură cu tradiția Statelor Unite".
"Provocarea", așa cum o văd globaliștii, este ca noi ceilalți să ieșim din propriul nostru mod de viață și să acceptăm îndrumarea lor binevoitoare și luminată.

Majoritatea oamenilor care se confruntă cu PIERDEREA LIBERTĂȚII sunt, de obicei, mai preocupați de pierderea casei, a alimentelor, a energiei electrice și a asistenței medicale - toate acestea fiind puse sub semnul întrebării de către obiective globale declarate.

2. SECTA "ÎNCĂLZIRII GLOBALE":

Globaliştii cred că, indiferent de fapte, națiunile sunt cauza războaielor, a foametei și a inegalităților economice și sociale din lume. Este o credință prezentată cu fanatism. E o presupunere fundamentală conform căreia națiunile sunt rele și PUNCT. Elitele care conduc țările, multinaționalele, băncile și instituțiile globaliste n-au niciodată nici o vină, decât atunci când li s epună pata pe vreun guvern pe care îl vor schimbat.

Atât de RELE sunt NAȚIUNILE încât ele au ajuns acum SĂ DISTRUGĂ PLANETA și O ÎNCĂLZESC până la Punctul de Fierbere, Stârnesc Urgane și Topesc Calota Glaciară și crează Temperaturi Uriașe chiar și atunci când afară e ger de troznesc pietrele.

Și atunci globaliștii au venit cu "soluții" . Soluții de trilioane de doalri anual pe care națiunile DE RELE CE SUNT trebuie să le plătească...

Exemple: Acordul de la Paris, Protocolul de la Kyoto, Copenhaga - toate acordurile "climatice" ambalate și comercializate ca fiind nemaipomenite .

Fiecare dintre aceste presupuse încercări de "combatere a schimbărilor climatice" ...dar conținutul acordurilor nu are nimic de-a face cu schimbările climatice .

Ascunse în fiecare "acord de climă" sunt "impozitele", "taxele pe poluare", "certificatele verzi", "taxele verzi", "reparații" ..adică în total trilioane de dolari anual care se scurg gratuit în buzunarele deținătorilor noilor industrii scumpe și verzi.

În schimb statele care se bazează pe tehnologia cărbunelor ieftină și la îndemnână căci încă o dețin, sunt băgate automat în faliment prin aceste taxe care le distrug industria energetică șă-i fac dependenți de alții.

"Economiile acestor state, sunt proaste", ne explică un autor de rețea ultra-liberală și globalistă.

De aceea "economiile acestor state" trebuie băgată în faliment prin noi taxe "verzi" care să o facă dependentă total de industriile verzi și scumpe deținute de miliardarii globaliștilor.

De exemplu, Acordul de Copenhaga a cerut Americii să ramburseze "datoria de adaptare". Aceasta nu este opțională pentru țările care ratifică acordul.

Spre deosebire de acordurile anterioare privind clima, Acordul de la Copenhaga împuternicește un nou consiliu al ONU să constrângă națiunile semnatare să se conformeze.

"Schimbările climatice" reprezintă un terorism economic...o presiune nejustificată pentru a falimenta industria energetică pe cărbune a statelor.

3. DISTRUGEREA FRONTIERELOR NAȚIONALE, DISTRUGEREA SENTIMENTULUI DE SIGURANȚĂ OFERIT DE STATUL NAȚIONAL ȘI MIGRAȚIA ILEGALĂ MASIVĂ PENTRU UN AMESTEC ETNIC FORȚAT

Națiunea nu mai acționează ca o "casă" în mintea cetățenilor, nu mai este un adăpost.

Ceva "mai mare" trebuie să înlocuiască statul național "necorespunzător și depășit" și ghiciți cine așteaptă la colț pentru a oferi o nouă viziune?

Așa este: globaliștii.

Exemplu: Atacurilor teroriste musulmane din ce în ce mai dese sunt un exemplu perfect al politicii "crizei" globalizate.

Guvernele au informații avansate despre multe dintre posibilele atacuri și despre radicalizații islamiști, dar nu se face mai nimic pentru a le împiedica să se întâmple.

Dar după fiecare atac vin cu povești și ne spun că vor gasi numeroase soluții "globale" împotriva "terorismului".

Apoi in ziua urmatoare a celei mai noi tragedii, vin din nou și ne spun același lucru "că o să gasim soluții și mai numeroase și mai "globale" la "terorism"".

Aceleași povești penibile vândute într-un pachet gălbejit demn de un vânzator care vinde mașini folosite.

Cu cât mor tot mai mulți în atentate cu atît repetă mai mult "că vor găsi soluții din ce în ce mai numeroase și ÎNTOTDEAUNA "globale", împotriva "terorismului"

După atacul de pe London Bridge de la Londra, prim-ministrul Theresa May a început imediat să ceară controlul global al internetului pentru combaterea terorismului.

Guvernul știa că teroristul pune steaguri ISIS prin parcuri și cânta cântece islamiste pro-ISIS prin cartier; Știa dar nu a făcut nimic. Acum însă vor să controleze Internetul. Vedeți cum funcționează?

Exemplu: În S.U.A., fostul șef al serviciilor secrete al președintelui Obama, l-a avertizat că politicile sale privind refugiații permit teroriștilor ISIS să obțină intrarea în SUA.

Apoi, Hillary Clinton a delegat către ONU autoritatea SUA de a examina refugiații care intră în Statele Unite și a spus că ar fi nevoie ca Statele Unite să facă presiuni și asupra celorlalte țărilor pentru a lua cât mai mulți refugiați și imigranți.

(N.Red. În Franța, recent, teroristul islamist care i-a dat CU CIOCANUL ÎN CAP unui polițist era un islamist PREMIAT anterior de Uniunea Europeană pentru că susținea intens aducerea și drepturilor migranților veniți ilegal în UE)


Pe scurt, globaliștii susțin, în general, orice lucru care invalidează frontierele naționale și care copleșește infrastructura publică - chiar dacă criza este total fabricată - pentru a justifica o și mai mare renunțare la controlul național și cedarea suveranității naționale unor entități mai mari și mai expansive din punct de vedere geografic.

4. REGIONALIZAREA - "Nu putem să intrăm în lumea guvernării (globale)... într-un pas rapid ... Precondiția ... este o regionalizare progresivă, pentru ca de acolo să putem trece la unități mai mari, mai stabile și mai cooperante"

"Dacă vrei să înghiți un elefant cu totul, mănâncă doar o bucățică la un moment dat", spune o vechi zicală.

Exemplu: În afară de amenințările globalizării producției, de includerea statelor naționale în Uniuni Suprastale cum e Uniunea Europaeană, globaliștii au o modalitate și mai clară de a ataca statele naționale: Regionalizarea.

Astfel grupurile întregi de țări sunt convinse să-și implice din ce în ce mai mult regiunile din țară într-o cooperare regională cu regiuni ale țărilor vecine, până când o singură economie, un set unic de instituții și o identitate partajată a acestor structuri regionale să înlocuiească identitățile naționale vechi.
Zbigniew Brzezinski, fost Consilier de Securitate Națională în 1995:
"Nu putem să intrăm în lumea guvernării (globale)... într-un pas rapid ... Precondiția ... este o regionalizare progresivă, pentru ca de acolo să putem trece la unități mai mari, mai stabile și mai cooperante ".
Țările trebuie aduse la dimensiuni reduse, ele trebuie sparte în urma regionalizării, asta e ceea ce-și doresc globaliștii.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: