06 iulie 2015

Române, ridică-te și umblă! Un mesaj care dăunează grav sănătății...sclavilor


ActiveNews:

[...]  Așa eram și noi odată. Zice azi, cel botezat creștin, Traian Băsescu: Tsipras e un aventurier! Să plece! Dar despre Mihai Viteazul ce spuneau curțile imperiale? Nu cumva că e un "aventurier valah"? De ce aventurier? Pentru că îndrăznea să creadă că e mai mult decât condiția de vasal, umil, care i se rezervase.

Ce s-a ajuns de noi, oameni buni? Țara cu cea mai îndelungată rezistență anti-bolșevică din Europa, cu mii de țărani-martiri, cu sfinți intelectuali, care din 1821 și până azi a cunoscut 3 revoluţii, 2 răscoale şi nu mai puţin de 15 lovituri de stat şi tentative de lovitură de stat, a ajuns o țară a morților vii? O comunitate care nu mai există decât prin intermediul profitului adus multinaționalelor?

Credeți că Mîndruță e fericit? Credeți că lui i-a plăcut să se căciulească în fața lui Sârbu, a lui Voiculescu, a lui Năstase, a Ringier-ului și a atâtor mulți? Nu. Dar era "realist"! Credeți că ăștia care judecă lumea după durata de viață a asfaltului îl iau după ei când mor? Nu, dar ei sunt "realiști".

Nu vedeți că ei fac apel la libertate, democrație, drepturi individuale, atunci când le convine? Iar apoi ne cer să devenim "solidari" cu "săracii" bancheri care, vorba lui SOV, și-au pierdut iahtul de la gură? Când vine vorba de ăștia trebuie să uităm de răspundere individuală, de proprietate privată, etc. Atunci trebuie să devenim o "comunitate", care are "idealuri înalte" care, nu-i așa, "transcend granițele materiale".

Nu vedeți că aceiași "realiști" ne spun că statul român n-are ce căuta în economia de piață, dar apoi tac mâlc când se află că Germania intervine pe față în favoarea companiilor sale? Nu vedeți cum Prințul Charles vine aici și laudă România ca pe sfintele moaște, dar când se duce acasă tace ca un pește în fața valului de minciuni care se abate asupra numelui de "român"?

Nu vedeți că se tem ca necuratu' de tămâie să ne întrebe ce vrem? De ce nu ne întreabă dacă dorim să ne îndatorăm copiii nenăscuți? Dacă dorim trupe străine pe teritoriul țării, că dacă o să fie ceva, ei o să-și ia primul avion spre Elveția, în timp ce noi rămânem să tragem ponoasele. Ne-au întrebat de două ori ce-am vrut și nici măcar atunci nu au ascultat. Le-au anulat la 'masa verde'.

Sigur că nici grecii nu sunt perfecți. Dar cine este? Sunt nemții, inventatorii camerelor de gazare, în poziția să ne dea lecții? Sau exterminatorii de populații întregi, precum belgienii, englezii, francezii, rușii sau americanii, în poziția asta?

BA!, vorba lui Mihai Viteazu'.

Da, vreau să trăiesc și să mă uit la stele, cu un pahar de vin și-o pizza (alți leneși!) în față. Vreau să plec în pelerinaje săptămâni întregi și să uit de lume. E dreptul meu. E dreptul meu să nu muncesc până crăp, doar-doar n-or zice urmașii lui Adolf Hitler că sunt leneș. Nu-i mai ascultați pe cei care spun că Europa înseamnă creația unor baroni și tehnocrați blazați. România este, -"and let no one teach you wrongly!", vorba americanului - în Europa.

Când în România existau coduri de legi, basilici, temple și cultură, strămoșii unor fuhreri de azi erau prin păduri, mâncau carne crudă și comunicau prin intermediul bâtei!

Așa că zic și eu ca personajul real, adus la viață de Răzvan Vasilescu în California dreamin': "Fuck You! Asta-i gara (țara) mea! N-aveți acte (respect), nu treceți!"


4 comentarii :

Riddick spunea...


"Eu cred că indiferent de care este rezultatul referendumului de astăzi, Grecia nu va ieși din zona euro. Dar pe de altă parte va trebui să plătească, iar acest aventurier, Tsipras, ar trebui să plece din fruntea guvernului. Europa nu poate suporta aventurieri care vin și spun: nu mă interesează datoriile făcute de guvernele anterioare (...). Orice guvern care vine este responsabil de datoriile guvernelor trecute. Ori, să ai în Europa un asemenea specimen, care vine și spune: eu nu mai plătesc datoriile și eu întreb poporul dacă vrea să plătesc datoriile sau nu, asta arată un iresponsabil. (...) Părerea mea este că Uniunea Europeană va face tot ce se poate pentru a menține Grecia în zona euro, Grecia va trebui să-și plătească datoriile într-un program pe care să-l accepte guvernul și să-l asume, dar guvernul unui aventurier trebuie să plece", a spus Băsescu în discursul ținut la ședința reprezentanților organizațiilor județene ale PMP din regiunea Sud Muntenia, desfășurată în localitatea argeșeană Budeasa.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/basescu--despre-viitorul-greciei--tsipras-trebuie-sa-plece-384586


California Dreamin' Nesfarsit - Scena fuck NATO

https://www.youtube.com/watch?v=Xwj1lg85wps

https://www.youtube.com/user/AlexTranda/videos

Anonim G spunea...

Grecia a rupt ''apa''.
De acum contagiunea va face restul !
Germania s-a grabit, crezind ca, gata, e stapinul Europei si a pierdut . Din nou !
Ramine de vazut care, dintre americani si rusi, vor avea mai mult de cistigat, dar niciunul nu e strain de ''fenomen''.
Grecia a fost excellent aleasa si numai rusii sint capabili de asemenea subtilitati.
De la Eteria incoace, ca sa nu spunem ca, din secolul 9, de la ''inventatorii'' alfabetului chirilic( sfintii Chiril si Metodie https://ro.wikipedia.org/wiki/Chiril_de_Salonic)slavii si grecii sint legati pe multiple planuri.
Acusica se va intimpla ce a zis Petru I-ul, Cel Mare :http://ioncoja.ro/amestecate/testamentul-lui-petru-cel-mare/
Iar Elada nu va fi infrinta fiindca ea e Mama civilizatiei occidentale actuale si nu are a plati ceva, cuiva.
Ea trebuie sa primeasca, in vecii vecilor, rasplata de la toate popoarele care acum o hulesc !!!
Euroscepticii toti ar trebui sa-i fie recunoscatori !!!

Anonim G spunea...

Incep sa-l iubesc pe IS.
Daca mai scrie 2-3 la fel devin fan !
Sa stie si romanii cum sta treaba atunci cind ling la madam merkel:

''http://www.activenews.ro/economie/Ilie-Serbanescu-Programul-de-ajutor-al-Greciei-era-de-fapt-un-transfer-al-banilor-de-la-contribuabilul-german-sau-francez-catre-BANCI-private.-Era-o-minciuna-Cum-e-afectata-Romania-de-decizia-grecilor-120278''

Riddick spunea...

Cică americanii au susţinut (cel puţin indirect) poziţia guvernului grec, inclusiv FMI-ul (UE a căutat să blocheze un comunicat FMI care "le dădea dreptate grecilor"). Cristoiu susţine că "Tsipras ar putea fi omul americanilor" (al lui Obama, mai exact, poate nu chiar al "neoconilor"): http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-marti-7-iulie-2015/

Ruşii profită şi ei.

Ilie Şerbănescu nu mai scrie de vreo două luni la Jurnalul Naţional, e îngheţată rubrica (ultimul articol a apărut pe 31 martie 2015): http://jurnalul.ro/autor/ilie-serbanescu.html Varanu' o fi "făcut târgul" cu Sistemul ? Dacă Şerbănescu nu va mai apărea nici la Antene, cam asta ar fi concluzia.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: