05 martie 2014

Damage control

"Actually, there are no grassroots revolutions, period ! Any revolution is the by-product of a highly organised group of conscientious and professional organizers." 

 (Yuri Bezmenov)  

Aş vedea-o mai degrabă ca pe o acţiune preventivă ("damage control"), scurgerea înregistrării din care reiese că sniperii erau de-ai EuroMaidanului. Cum ar veni, UE şi globaliştii "nu ştiau ei ce fac oamenii lor de la Kiev". Înregistrarea unei convorbiri telefonice dintre Catherine Ashton şi ministrul de externe al Estoniei.

Adică, în întâmpinarea unor dovezi clare despre care se ştie că urmează să apară, şi din care va reieşi că "democraţii" EuroMaidanului aveau şi crima printre "tacticile politice", Ashton "se miră" (în înregistrare), ca şi când UE n-ar fi avut nicio implicare ("Noi ?!"). 


Transcrierea (atenţie la momentul 8:22):

„Înţeleg din ce în ce mai mult că, în spatele lunetiştilor, nu a fost Ianukovici, ci cineva din noua coaliţie”, spune Urmas Paet, care s-a aflat la Kiev în timpul confruntărilor.

„Chiar trebuie să investigăm asta. Adică… nu am înţeles bine… este interesant… Doamne”, a replicat Catherine Ashton.

Ministrul invocă relatarea unei anumite Olga, cunoscută şi de Catherine Ashton, ca reprezentantă a societăţii civile şi ca doctor care a ajutat răniţii de pe Maidan. Iată dialogul celor doi:

- Este chiar tulburător, aceeaşi Olga mi-a spus că toate dovezile arată că oamenii ucişi de lunetişti au fost de ambele părţi, şi poliţişti şi oameni din stradă şi că aceeaşi lunetişti au ucis oameni din ambele tabere.

- Oh.. asta…asta e teribil…

- Şi mi-a arătat nişte fotografii şi mi-a spus că, în calitate de doctor, poate spune că este acelaşi scris de mână, acelaşi tip de gloanţe şi că este realmente tulburător că acum, noua coaliţie nu vrea să investigheze ce s-a întâmplat cu adevărat.

3 comentarii :

Riddick spunea...

E pe undeva un clip în ucraineană (cu text) din care reiese că s-au folosit şi gloanţe din titan (posibil de fabricaţie suedeză), care penetrează vestele antiglonţ. Titanul are densitatea mai mică, dar aceeaşi duritate ca oţelul (gloanţele au peliculă de teflon, să nu deterioreze ghinturile de pe ţeavă). Fiind mai uşoare, au viteza mai mare şi penetrează vesta antiglonţ. Altfel, ar trebui gloanţe "clasice" dar de calibru mai mare (şi atunci arma e mai greu de transportat/camuflat).

Crystal Clear spunea...

Încearcă să dreagă busuiocul , c,a cică a înţeles greşit estonianul

http://www.hotnews.ro/stiri-international-16740046-audio-estonia-confirma-autenticitatea-unei-interceptari-telefonice-care-seful-diplomatiei-afirma-nu-ianukovici-aflat-spatele-lunetistilor-cineva-din-noua-coalitie.htm

Riddick spunea...

Vor ieşi la iveală indicii şi dovezi mai clare.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: