Cum pot fi identificaţi complicii ocupantului: deviază atenţia de la agenţii străini ajunşi la butoane în România, la ţinte secundare pe care le numesc "statul mafiot", "sistemul băsist", "corupţia generalizată".

06 iunie 2013

Băsescu şi USL doar dau din gură, Ungaria trece în Constituţie interdicţia străinilor de a deţine teren agricolSe propun te miri ce amendamente în Constituţie, numai nu interdicţia străinilor de a deţine terenuri agricole. Ungaria a trecut-o deja în Constituţia sa, la noi toţi miniştrii agriculturii din ultimii ani zic că "nu se mai poate face nimic, aşa s-a negociat tratatul de aderare al României la UE".

Doar ce trecuse de comisia de revizuire amendamentul care interzicea căsătoriile între persoanele de acelaşi sex, că PSD vrea acum revotarea acestuia, Ponta mergând în birou la Antonescu (şeful comisiei) pentru a discuta divergenţele PSD-PnL apărute la revizuire.

Băsescu, pretinzând în mod ipocrit că ţăranii aduşi la sapă de lemn de toate guvernele ar putea concura cu "investitorii" străini:

"Aş semnala problema pământului. Foarte curând, prin tratatul de aderare la UE, străinii vor putea cumpăra pământ. Eu nu spun să nu cumpere pământ, dar spun că ar trebui să vindem tot atât pământ cât ne-au vândut alţii nouă şi, pe de altă parte, avem obligaţia, preşedinţie, guvern, parlament, să găsim soluţia de a-i credita pe agricultorii români în condiţii avantajoase pentru a putea fi cei care cumpără pământul."


4 comentarii :

Gogu spunea...

Fratilor, sa mai lasam fineturile si sa ne aparam drepturile !
Cum ?
Ca la Istanbul !
De ce aia pot si noi tragem targa pe uscat !
Iar a propos de homosexsuali ! Imi spunea un batrin ca, prima femeie ce a aparut la Bucuresti cu rochia mai sus de glezne, adica undeva sub genunchi, ar fi fost agresata fizic pe strada (el zicea altfel dar nu vreau sa intru in coliziune cu cineva )!
Oare ce ar putea pati un cuplu de homosexsuali, chiar si cu copilul in carut, daca ar iesi in parc la aer curat ?!
La ''marginea Evropei decadente'' te poti astepta la orice !

Riddick spunea...

Am văzut pe la Universitate, de două ori, fete (20+ ani) ţinându-se de mână. Cupluri diferite, nu acelaşi. Şi nu străine, românce.

Gogu spunea...

Stiu si eu citeva astfel de cupluri de ''fete''. Si, unele, au slujbe importante cum ar fi cadru didactic universitare si ATENTIE, cadru activ al unui serviciu secret romanesc etc.
Sa vezi ce gelozii si ce certuri domestice !
Eu declar, cu maxima sinceritate, ca NU MA INTERESEAZA CE FACE FIECARE IN CASA LUI, DAR SA NU TREACA LA PRETENTII, MARSURI, PROZELITISM ETC. FIINDCA ATUNCI MA SIMT AGRESAT SI REACTIONEZ .
Propun un exercitiu de imaginative: ginditi-va ca va aflati intr-o importanta reuniune de afaceri si unul(sau mai multi) dintre interlocutori va privesc apparent atenti la discutie dar, in mintea lor, va evalueaza prin prisma unei eventuale partide de sex ! Cum v-ati simti intuind ca repectivul pofteste puternic, ba chiar poate avea si o erectie la gindul ca v-ar putea poseda !?
Sau , mai bine, sa-l intrebam pe tapalaga, ca tot isi da el cu parerea !

Riddick spunea...

Wow...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Teodor Baconschi, 2011: "România nu a ajuns târziu și din întâmplare în construcția Europei unite, ci a participat încă de la început, prin voci precum Gafencu și Ciorănescu, la gândirea acestui proiect.Totodată, îmi permit să evoc în acest ilustru sediu ideea federalismului european, concept creștin-democrat căzut în desuetudine. Consider că a reînvia astăzi ideea Statelor Unite ale Europei nu este lipsit de importanță, ba chiar de o anumită urgență. Asistăm cu toții nu doar la o criză de creștere sau la o reticenţă a lărgirii Uniunii (enlargement fatigue), ci la o adevărată criză a spiritului european. Criza actuală nu e pur economică sau financiară, ci e o criză a valorilor fondatoare, a viziunii și a identității europene. Mai mult ca oricând, trebuie să evităm riscul revenirii, pe fondul crizei, a discursurilor naționaliste, xenofobe, rasiste. Tentația închiderii în sine e mare. O Europă care se îndoiește de beneficiile euro sau ale spațiului Schengen este deja o Europă în devoluție. Tocmai fiindcă știm că alternativa la partidele populare riscă să fie partidele populiste, dorim să creăm în România o Mișcare Populară cu vocație majoritară, asemănătoare cu UMP în Franța sau PDL în Italia. Europa are nevoie să mențină în guvernele naționale partide populare capabile să răspundă întreitului imperativ al momentului: să reformeze în spiritul responsabilității, să se opună populismului crescând al stângii și al extremei drepte, și să continue construcția europeană. În fine, criza Europei nu are ca soluţie resurgența discursului naționalist și redescoperirea frontierelor, ci determinarea creștin-democraților, a tuturor guvernelor și partidelor afiliate PPE, de a continua până la capăt proiectul Statelor Unite ale Europei, oricât de extrem ar părea acest lucru."


Postări populare (nu P.P.E. !):