06 iunie 2013

Băsescu şi USL doar dau din gură, Ungaria trece în Constituţie interdicţia străinilor de a deţine teren agricolSe propun te miri ce amendamente în Constituţie, numai nu interdicţia străinilor de a deţine terenuri agricole. Ungaria a trecut-o deja în Constituţia sa, la noi toţi miniştrii agriculturii din ultimii ani zic că "nu se mai poate face nimic, aşa s-a negociat tratatul de aderare al României la UE".

Doar ce trecuse de comisia de revizuire amendamentul care interzicea căsătoriile între persoanele de acelaşi sex, că PSD vrea acum revotarea acestuia, Ponta mergând în birou la Antonescu (şeful comisiei) pentru a discuta divergenţele PSD-PnL apărute la revizuire.

Băsescu, pretinzând în mod ipocrit că ţăranii aduşi la sapă de lemn de toate guvernele ar putea concura cu "investitorii" străini:

"Aş semnala problema pământului. Foarte curând, prin tratatul de aderare la UE, străinii vor putea cumpăra pământ. Eu nu spun să nu cumpere pământ, dar spun că ar trebui să vindem tot atât pământ cât ne-au vândut alţii nouă şi, pe de altă parte, avem obligaţia, preşedinţie, guvern, parlament, să găsim soluţia de a-i credita pe agricultorii români în condiţii avantajoase pentru a putea fi cei care cumpără pământul."


4 comentarii :

Gogu spunea...

Fratilor, sa mai lasam fineturile si sa ne aparam drepturile !
Cum ?
Ca la Istanbul !
De ce aia pot si noi tragem targa pe uscat !
Iar a propos de homosexsuali ! Imi spunea un batrin ca, prima femeie ce a aparut la Bucuresti cu rochia mai sus de glezne, adica undeva sub genunchi, ar fi fost agresata fizic pe strada (el zicea altfel dar nu vreau sa intru in coliziune cu cineva )!
Oare ce ar putea pati un cuplu de homosexsuali, chiar si cu copilul in carut, daca ar iesi in parc la aer curat ?!
La ''marginea Evropei decadente'' te poti astepta la orice !

Riddick spunea...

Am văzut pe la Universitate, de două ori, fete (20+ ani) ţinându-se de mână. Cupluri diferite, nu acelaşi. Şi nu străine, românce.

Gogu spunea...

Stiu si eu citeva astfel de cupluri de ''fete''. Si, unele, au slujbe importante cum ar fi cadru didactic universitare si ATENTIE, cadru activ al unui serviciu secret romanesc etc.
Sa vezi ce gelozii si ce certuri domestice !
Eu declar, cu maxima sinceritate, ca NU MA INTERESEAZA CE FACE FIECARE IN CASA LUI, DAR SA NU TREACA LA PRETENTII, MARSURI, PROZELITISM ETC. FIINDCA ATUNCI MA SIMT AGRESAT SI REACTIONEZ .
Propun un exercitiu de imaginative: ginditi-va ca va aflati intr-o importanta reuniune de afaceri si unul(sau mai multi) dintre interlocutori va privesc apparent atenti la discutie dar, in mintea lor, va evalueaza prin prisma unei eventuale partide de sex ! Cum v-ati simti intuind ca repectivul pofteste puternic, ba chiar poate avea si o erectie la gindul ca v-ar putea poseda !?
Sau , mai bine, sa-l intrebam pe tapalaga, ca tot isi da el cu parerea !

Riddick spunea...

Wow...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Toader Paleologu, 2011 (regretă că pentru schimbările introduse în Constituție este necesară consultarea cetățenilor, pe care-i mai consideră și proști): "Cred că, într-adevăr, e necesară integrarea în Constituție a acelor prevederi privind deficitul. Constituția noastră e rigidă, nu e ca alte Constituții care pot fi amendate de către Parlament sau de către un congres mai larg. În Franța se convoacă congresul constituțional și se face o reformă. Nu e necesar referendumul. La noi, din păcate, din câte înțeleg, va fi nevoie și de un vot în Parlament și de un referendum. Frica mea e că un referendum cu o întrebare atât de tehnică nu poate suscita mare interes din partea publicului. E o chestiune tehnică, pe care nu o înțelege toată lumea sau pentru care nu se pasionează toată lumea".

Postări populare (nu P.P.E. !):