06 iunie 2013

Băsescu şi USL doar dau din gură, Ungaria trece în Constituţie interdicţia străinilor de a deţine teren agricol


Se propun te miri ce amendamente în Constituţie, numai nu interdicţia străinilor de a deţine terenuri agricole. Ungaria a trecut-o deja în Constituţia sa, la noi toţi miniştrii agriculturii din ultimii ani zic că "nu se mai poate face nimic, aşa s-a negociat tratatul de aderare al României la UE".

Doar ce trecuse de comisia de revizuire amendamentul care interzicea căsătoriile între persoanele de acelaşi sex, că PSD vrea acum revotarea acestuia, Ponta mergând în birou la Antonescu (şeful comisiei) pentru a discuta divergenţele PSD-PnL apărute la revizuire.

Băsescu, pretinzând în mod ipocrit că ţăranii aduşi la sapă de lemn de toate guvernele ar putea concura cu "investitorii" străini:

"Aş semnala problema pământului. Foarte curând, prin tratatul de aderare la UE, străinii vor putea cumpăra pământ. Eu nu spun să nu cumpere pământ, dar spun că ar trebui să vindem tot atât pământ cât ne-au vândut alţii nouă şi, pe de altă parte, avem obligaţia, preşedinţie, guvern, parlament, să găsim soluţia de a-i credita pe agricultorii români în condiţii avantajoase pentru a putea fi cei care cumpără pământul."

4 comentarii :

Gogu spunea...

Fratilor, sa mai lasam fineturile si sa ne aparam drepturile !
Cum ?
Ca la Istanbul !
De ce aia pot si noi tragem targa pe uscat !
Iar a propos de homosexsuali ! Imi spunea un batrin ca, prima femeie ce a aparut la Bucuresti cu rochia mai sus de glezne, adica undeva sub genunchi, ar fi fost agresata fizic pe strada (el zicea altfel dar nu vreau sa intru in coliziune cu cineva )!
Oare ce ar putea pati un cuplu de homosexsuali, chiar si cu copilul in carut, daca ar iesi in parc la aer curat ?!
La ''marginea Evropei decadente'' te poti astepta la orice !

Riddick spunea...

Am văzut pe la Universitate, de două ori, fete (20+ ani) ţinându-se de mână. Cupluri diferite, nu acelaşi. Şi nu străine, românce.

Gogu spunea...

Stiu si eu citeva astfel de cupluri de ''fete''. Si, unele, au slujbe importante cum ar fi cadru didactic universitare si ATENTIE, cadru activ al unui serviciu secret romanesc etc.
Sa vezi ce gelozii si ce certuri domestice !
Eu declar, cu maxima sinceritate, ca NU MA INTERESEAZA CE FACE FIECARE IN CASA LUI, DAR SA NU TREACA LA PRETENTII, MARSURI, PROZELITISM ETC. FIINDCA ATUNCI MA SIMT AGRESAT SI REACTIONEZ .
Propun un exercitiu de imaginative: ginditi-va ca va aflati intr-o importanta reuniune de afaceri si unul(sau mai multi) dintre interlocutori va privesc apparent atenti la discutie dar, in mintea lor, va evalueaza prin prisma unei eventuale partide de sex ! Cum v-ati simti intuind ca repectivul pofteste puternic, ba chiar poate avea si o erectie la gindul ca v-ar putea poseda !?
Sau , mai bine, sa-l intrebam pe tapalaga, ca tot isi da el cu parerea !

Riddick spunea...

Wow...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Zoe Petre, 2012: "Am preferat votul pe liste fiindcă am considerat întotdeauna că partidele de la noi nu au forţa şi identitatea necesară pentru un alt tip de sistem electoral. Dar, unul dintre argumente pro-uninominal, explicate de Victor Ponta de la tribuna Parlamentului, mi-a trezit interesul: anume că un astfel de vot nu permite intrarea formaţiunilor anti-sistem în ParlamentSau, oricum, aceste puterea acestor partide nu devine mare. În contextul în care Europa se află într-o stare de nedumerire, ideea ca noi să ne pricopsim cu un Parlament plin de dani diaconeşti, mă înspăimântă. Totodată, îmi repugnă total posibilitatea unei guvernări PDL-Dan Diaconescu, după alegeri. Ar fi o catastrofă. Dacă se vrea prevenirea a aşa ceva, prin uninominalul pur, este foarte bine".

 

Postări populare: