18 martie 2011

Fundaţia "de dreapta" Konrad Adenauer, printre organizatorii unei şuste care comemorează un activist radical de stânga



Comunicat:  Vineri avem doua dezbateri la One World Romania - 'Avocatul eroilor sau al diavolului' si 'Orasele disperate au nevoie de imagini'. Prima are loc la Facultatea de Drept, in Aula Magna, de la ora 12, unde studentii vor viziona 'William Kunstler - Disturbing the Universe'. Dupa proiectie, vor putea discuta cu fiica celebrului avocat si regizoarea filmului - Emily Kunstler, Georgiana Iorgulescu, director executiv al Centrului de Resurse Juridice, Thorsten Geissler, director al Programului Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundatiei Konrad Adenauer si Prof. Univ. Simina Tanasescu, Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti. [...]

One World Romania

Organizatori: Asociatia One World Romania & Centrul Ceh

Partener principal: Programul Statul de Drept Europa de Sud Est al Konrad Adenauer Stiftung 



 Afişul lor de propagandă. Sugestiv. Instructiv...

Deci, "stimabilii" organizatori mai au încă dubii în privinţa activistului radical William Kunstler ("Avocatul eroilor sau al diavolului")...


 Kunstler - salutul comunist


Kunstler a reprezentat în tribunal ca avocat şi a susţinut propagandistic diverşi activişti radicali de stânga, islamici, ba chiar şi terorişti.

One World Romania (observaţi nuanţa globalistă a numelui ONG-ului) prezintă proiecţia filmului William Kunstler - Disturbing the Universe (William Kunstler - Tulburând universul):




După toate standardele morale şi legale, Kunstler a fost un trădător. Iar azi, trebuie oare să ne mirăm că Fundaţia (germană) Konrad Adenauer se asociază propagandei antiamericane ?

14 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Nu se mai termina cu KAS asta ! Se baga absolut peste tot cu un tupeu inimaginabil!
Au cumparat aprope pe toti intelectualii care participa la viata publica si care fac educatie si propaganda.Pompeaza Germania si UE bani in ei ca sa ne spele creerele.
O sa ajunga se inlocuiasca sipe Primul Ministru si pe Presedintele Romaniei.
Chiar nu observa nimeni sau nu vrea sa observe ca fundatia KAS submineaza statul roman ?

M-am saturat pur si simplu ca in afara de tine care postezi pe blog nimeni nu face NIMIC ca sa-i opreasca pe acesti nemernici!

Riddick spunea...

KAS îşi plantează deja seminţele otrăvite în noua generaţie din PDL:

Prima intalnire Grupului de lucru "Mediu" al OFPDL

http://www.kas.de/rumaenien/ro/events/45608/


Modulul I al cursurilor de Traineri pentru OFPDL
http://www.kas.de/rumaenien/ro/events/45609/

Riddick spunea...

Sunt curios ce va fi după măturarea Piticului şi a sectei (cu greu, dar se va întâmpla cu siguranţă la congres).

Merişor spunea...

Zi-mi si mie ceva de KAS, sunt foarte interesat.
Ce zici de interventia armata in Libia la initiativa Frantei, sunt sanse sa o punem de WW3? Doamne fereste.
cu stima

Riddick spunea...

@Merişor: KAS e un grup de lobby pro-german care îşi zice "fundaţie", e tolerat de actuala conducere a PDL ca să se amestece în bucataria interna de partid, şi mituieste cu burse diverşi lumpeni bugetari pseudointelectuali, ca să îi facă jocul.

Un asistent de-al Monicăi Macovei este pion german:

The Siegfried Line

Crystal Clear spunea...

Acum un an scria pe site-ul KAS ca promoveaza interesele Germaniei. Acum au scos fraza asta de pe site.
Sunt bagati in :CADI, ISP, ICCMER si sponsorizeaza alte asemenea think tank-uri care pot dirija educatia politica a populatiei.
Ei zic ca promoveaza "dreapta" dar de fapt sponsorizeaza cursuri unde chiar si D.P. Aligica preda "economia sociala de piata".
La inceput a fost director Tismaneanu ,acum e ltul care a avut bursa Soros.

Este deja strigator la cer ce fac astia Q!
Sa vedem ce se va intampla dupa Congres.
Atunci o sa ma lamuresc complet si asupra viitorului politic al Romaniei

Riddick spunea...

"unification of Europe":

At home as well as abroad, our civic education programs aim at promoting freedom and liberty, peace, and justice. We focus on consolidating democracy, on the unification of Europe and the strengthening of transatlantic relations, as well as on development cooperation.

About Us

Crystal Clear spunea...

Tot cautam ceva si iata peste ce am dat:

http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2011/03/09/campania-anti-romaneasca-%e2%80%9casta-e-romania%e2%80%9d-comandata-de-straini/

Riddick spunea...

@Crystal Clear: Cine ne dă nouă lecţii - nişte borfaşi !

@Merisorul: Răspund acum la a doua întrebare (nu am fost atent) - nicio şansă pt WW3 pornind de la Libia. Poate al'dat'... ;-)

Anonim spunea...

Dragii mei,
Sunteti toti niste caricaturi care traiti in lumea voastra mica si considerati ca ati descoperit miezul conspiratiei mondiale din spatele unui calculator la fel de obosit precum si creierele voastre (asa se scrie corect cuvantul creier, cel care voua va lipseste). Sunt curios cati dintre voi ati avut interesul in a merge la un film din cadrul festivalului si a vedea la fata locului despre ce e vorba? A pune pe tapet niste dileme morale ale societatii de azi nu inseamna a spala creiere si v-as recomanda sa stati linistiti pentru ca in capul vostru nu e nimic de spalat. Acest festival este unul dintre putinele locuri unde dezbaterea libera este incurajata si oricine poate merge sa-si spuna parerea despre ceea ce a vazut. Va trimit aici un link pentru a vedea amploare acestui festival si a va ajuta sa va integrati intr-un sistem de gandire global si a iesi astfel din nimicnicia in care va scaldati. http://www.ziarullumina.ro/articole;1552;1;54160;0;One-World-Romania-un-festival-in-franciza.html

Riddick spunea...

Da, (il)luminaţi voi pe alţii, propagandişti globalişti jegoşi ce sunteţi !

Crystal Clear spunea...

Las' ca vazuram de ce sunteti in stare : filmul Zeitgest o utopie SF marxist-leninista de adormit copii si adulti la un loc.
Daca va ia cineva la bani marunti dati din colt in colt. ( adica,de unde aveti voi,baieti banii de propaganda?)

Anonim spunea...

din pacate, sunteti in eroare din toate punctele de vedere.

In primul rand mi se pare evident ca judecati fara sa fi vazut filmul sau sa fi participat la festival. Filmul despre William Kunstler a fost realizat de chiar fiica acestuia, este un documentar care analizeaza la obiect si desigur cu multe accente critice viata celebrului avocat. unul din scopurile documentarului este de a pune in discutie niste situatii, sa invatam din greselile altora, sa ne punem intrebari si sa cautam/gasim raspunsuri.

In al doilea rand, One World este un concept adus in Romania din Rep.Ceha de catre Centrul Ceh si nascut la Praga acum peste 10 ani. Nu are nicio legatura cu vreo 'nuanta globalista', e festivalul a fost gandit inca de la inceput ca un loc de dezbatere si un loc unde sunt aduse laolalta cele mai bune filme DOCUMENTARE pe teme de DREPTURILE OMULUI...
relevant despre rolul documentarelor mi se pare articolul din Adevarul: http://www.adevarul.ro/cultura/literar_si_artistic/Documentarul-Cenusareasa_scoasa_la_bal_0_448755628.html

eu unul sunt extrem de recunoascator organizatorilor ca au adus acest festival in Romania, ca el exista si ca an de an avem sansa sa vedem in Bucuresti filme pe astfel de teme. si ca ultim argument, vizionand mai multe filme si fiind prezent la dezbaterile de dupa proiectii, nu am vazut nicio manifestare de indoctrinare din partea organizatorilor, inclusiv KAS.

Riddick spunea...

Somn uşor în continuare, dacă asta crezi. Daca nu crezi, şi faci aici propagandă, n-ai decât...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: