18 martie 2011

Din provincie



Acest articol apărut la VÂLCEA news este o urmare a faptelor prezentate într-un articol anterior, şi promite o continuare:

ILIESCUL DIN GÂTUL LUI BULACU

ILIESCUL DIN GATUL LUI BULACUBulacu, inca vicele de la Consiliul Judetean Valcea cu sustinerea prefectului judetului, si-a epuizat adversarii politici si s-a luat la tranta cu colegii de partid. 

Respectiv cu Valentin Iliescu, presedintele Colegiului electoral P.D.L. de la Dragasani.

Cu ce si de ce ii sta in gat Valentin Iliescu lui Romulus Bulacu ? Si de ce afirmam lucrul acesta.

Prezent mai zilele trecute la reuniunea Colegiului Balcesti a Partidului Democrat Liberal, vicepresedintele CJ-ului, Romica Bulacu a pornit un potop de sudalme la adresa ministrului Valentin Iliescu. Ca el l-a ponegrit in fata conducerii de la Bucuresti ca este omul P.S.D.-ului in judet si ca el mentinea in viata majoritatea cu acestia la Consiliul Judetean, majoritate recent raposata, si ca, vezi Doamne, din acest motiv, el a fost refuzat de liderii centrali ai partidului pentru a deveni presedintele organizatiei judetene. E frustrat omul. Se oftica rau de tot.

Ca o face in partid nu e nicio problema. E chiar democratic. Se potriveste chiar cu numele partidului. Rau este ca pe bani, subliniem pe bani, omul isi continua marsaviile si atacurile primitive prin condeiul unor jurnalisti platiti din presa locala.

De ce ? Simplu. Omului ii fuge pamantul de sub picioare. A pierdut presedintia partidului, acum e pe cale sa piarda si postul de la Consiliul Judetean si simte ca va pierde si nominalizarea la presedintia Consiliului Judetean din partea P.D.L.. Unde sondajele, comandate de diferiti beneficiari, inclusiv de pe la alte partide, il plaseaza in urma mai multor colegi de partid. Inclusiv in spatele lui Valentin Iliescu. Care, fie vorba intre noi, nu va candida la aceasta functie cel putin dintr-un motiv. Ca nu este valcean si nu are domiciliu in judetul nostru.

Va mai intrebati de ce P.D.L.-ul a ajuns doar o umbra jalnica a ceea ce a fost partidul pe vremea lui Mircea Gutau ? Uite de aia.

Si inca un lucru. Pe care il vom dovedi curand. Pe Mircea Gutau nu l-au daramat adversarii politici. Ci chiar IUDELE din interiorul partidului. Care nu puteau sa-i sufle in ciorba.

http://www.valcea-news.ro/2011/03/16/iliescu-ul-din-gatul-lui-bulacu/

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: