14 februarie 2021

Cine a frânat dezvoltarea României timp de 30 de ani? (Isărescu!)

El în principal, din executiv. Însă şi cei care l-au tot re-re-re- votat pe funcţie. Partidele, complicii - în principal - din legislativ. Trădarea asta-i muncă de echipă, n-o duce până la capăt doar unu' singur - cât ar fi el de hotărât - care rezistă de nebun, baricadat într-un buncăr, în timp ce toţi ceilalţi sapă după el furioşi cu picamerele şi târnăcoapele...

"Nu cunosc vreo ţară în care să se fi făcut dezvoltare pe bază de bănci străine." (Ilie Şerbănescu)


2 comentarii :

Anonim spunea...

Nu Isarescu ci...MASONERIA . Ilie Serbanescu stie ce spune . Omul asta chiar gandeste si , probabil acesta este principalul motiv pentru care TOATE televiziunile se feresc ca de foc sa-l mai invite sa-si expuna ideile pe post . Da , are dreptate : Romania este o colonie iar coloniile chiar daca au moneda proprie , n-au o Banca Nationala proprie . Au doar... GUVERNATORI LIPITI ACOLO CU SUPER-GLUE . P.S. Chiar mai crede cineva ca-n Romania , marile tunuri financiar-bancare au fost date fara voie si mai ales fara sprijin de la ... "politie " ?

Riddick spunea...

Da, am observat că "nu mai apare". Poate doar la Titi Sultan (aşa-l cheamă! dat afară sau plecat de la 6TV), acum la o nouă televiziune, sau una "reînnoită". Dar este şi vârsta, face 79 de ani în 2021.

Masoneria, evident. Isărescu nu ştiu dacă o fi cel mai poeminent exponent al ei în România, dar sigur este cel mai vizibil şi mai enervant, la concurenţă cu Ioh-anus.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: