22 iunie 2018

Atâta zic


Solidarizarea PSD-ALDE cu Dragnea are rost doar dacă se trece la suspendarea - demiterea lui Kraut Iohannis (ptrrr, plăvane! chiar nu s-o găsi cine să-ţi pună belciug în rât?!). La dracu', în ianuare 2017 trebuia să se întâmple, la refuzul primei propuneri de premier al majorităţii PSD-ALDE!

Altfel, ar părea doar încă nişte zile de răgaz care i s-au acordat. Încă nişte inacţiuni vândute nouă drept "rezoluţii".

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Emil Boc, 2011: "Partidul Democrat Liberal susţine acordul interguvernamental de uniune fiscală şi ca România să adere şi să semneze acest acord. PDL susţine revizuirea Constituţiei pentru ratificarea acordului interguvernamental de uniune fiscală. PDL a susţinut şi susţine o Europă unită, o Europă cu 27 de state, o Europă nu cu două viteze, ci cu o singură viteză, o Românie care să fie alături de nucleul dur al Uniunii Europene. Pactul european fiscal este un pact împotriva politicilor populiste şi demagogice".

Emil Boc, 2011:"Cred că se impune tot mai mult o dezbatere între politicieni şi state. Nu trebuie să ne temem să vorbim despre Statele Unite ale Europei. Poate nu azi, nu mâine, dar cred că trebuie să începem să vorbim despre asta, pe plan intern, în ţările noastre, şi după aceea la nivel european, fiindcă Statele Unite ale Europei nu înseamnă că statele îşi vor pierde caracteristicile lor, atuurile lor, ci vor dovedi voinţa supremă de a acţiona împreună, şi spre a putea reuşi într-o competiţie globală, ceea ce nu este uşor, trebuie să începem să vorbim despre asta."

Postări populare (nu P.P.E. !):