18 iunie 2017

Pro-ce sunt ăştia


Aflând că Ăla Micu' şi cu Ponta şi cu alţi "patrioţi" de ultimă oră au pus de-un nou partid pe care l-au intitulat Pro România, dau search cu aceste două cuvinte. Nu obţin ceva concludent, aşa că încerc din nou search cu proromania.ro (patrioţi, nooo? deci - numele domeniului se încheie în .ro, îmi zic, nu foarte convins...). Şi-mi apare un site de wallpapers ("decorativ"). Mda, cum s-ar fi putut... ca să se poată? (îmi zic iar), apoi dau - convins, de data asta - search cu proromania.eu, şi ajung la pontogrindeni.

De ce terminaţia .eu, dacă eşti... pro-RO? Bun, domeniul cu .ro este adjudecat, dar sunt nealocate alte domenii:

pro-romania.ro

partidulproromania.ro

proromania.org

pro-romania.org

proromania.info

pro-romania.info

proromania.net este în limba chineză, dar

pro-romania.net este nealocat

Nu mai dau alte variante că poate se uită p-aci vreun IT-ist şi le rezervă ca să le ia banii. ;-) No way, buddy. Ăştia au optat pentru .eu în cunoştinţă de cauză. Se vede clar asta deschizând linkurile de la proromania.eu.

4 comentarii :

Anonim spunea...

Ponta este cea mai periculoasa scursura globalista cu care s-a pricopsit tara asta prapadita.Ai mai auzit ceva de problemele lui penale?Eu nu am auzit.Apropo,blestemul Romaniei ,criminalul Ilici il sustine pe Grinch.

Riddick spunea...

Victor Ponta, 2011: "Ar trebui să avem curaj şi ar trebui să nu ne mai ţinem atât de mult de principii oarecum depăşite şi să cerem la graniţa Romaniei şi evident a Bulgariei, a Poloniei, o poliţie europeană. Deci nu ar fi niciun fel de problemă pentru suveranitatea României dacă la graniţa României cu Moldova sau cu Ucraina ar fi şi funcţionari olandezi, sau danezi, sau francezi, sau englezi, în orice alt fel. În acest fel, în mod sigur partenerii noştri europeni ar avea încredere".

Victor Ponta, 2012 (despre votul uninominal cu un singur tur): "Această formulă este utilă în fața ascensiunii mișcărilor populiste din Europa, care pot câștiga o reprezentare parlamentară care va influența în sens negativ continuarea democratică și deciziile politice pe care România le va adopta".

Victor Ponta, 2012: "Mai multă autonomie, mai multă libertate, mai multă iniţiativă pentru Transilvania este în favoarea Transilvaniei şi a României. Oamenii au un spirit mai european aici şi nu trebuie să existe o rivalitate prost înţeleasă între Transilvania şi alte regiuni ale ţării. Sunt un adept convins a ideii de descentralizare şi de dezvoltare regională a Transilvaniei. Trebuie să facem acest lucru şi din punct de vedere politic. Sunt lucuri care definesc Transilvania şi care nu trebuie stricate de Guvernul central. Nu înţeleg de ce banii din taxele din Transilvania să vină în Bucureşti. Cred că dezvoltarea judeţelor din Transilvania se face mult mai bine de aici, decat de la Bucureşti".

Riddick spunea...

Victor Ponta, 2013 : "În niciun caz nu trăiesc vreo spaimă că ia cineva vreo bucată din România și o duce la Bruxelles, nu am asemenea spaime, dimpotrivă, eu unul nu doar că sunt pro-european dar cred că Europa are ca șansă să supraviețuiască integrându-se mai mult și fiind mai unită decât este acum. Nu știu, poate găsim o soluție - există și în Constituția actuală - ca atunci când e vorba de tratatele europene, cu două treimi, să nu mai treci prin toată procedura cu referendum, ci cu două treimi din Parlament să poți să faci modificări sau să adopți legi cu caracter constituțional. Cred cã aceastã variantă va acoperi orice modificare din următoarea perioadă la nivel european. Sunt unul dintre cei care cred în acel proiect - și sper să se realizeze pe parcursul vieții mele politice - al Statelor Unite ale Europei."

Victor Ponta, 2013 (interviu Deutsche Welle):
DW: Nu demult s-a desfăşurat în mediul public românesc o mică dispută pe tema ”Statelor Unite ale Europei”. USL a fost destul de reticent faţă de această formulă adoptată de preşedintele Traian Băsescu.
Victor Ponta: Eu nu. Eu sunt total convins că, - sigur proiectul ideatic de State Unite ale Europei probabil că va mai necesita ceva timp, - dar eu sunt convins că acesta este proiectul pe care trebuie să-l susţină orice om politic cu viziune.
DW: Indiferent de costuri, indiferent de cedările de suveranitate?
Victor Ponta: Indiferent de cedările de suveranitate sau costuri. În cei 50-60 de ani de construcţie europeană, toate costurile sau cedările de suveranitate s-au dovedit mai mici decât beneficiile.

Riddick spunea...

Cât s-a mai auzit, fusese de chichi. Cică Ilici i-ar fi cerut lui GrindeAnus să demisioneze și ăla ar fi refuzat. Ilici dacă era contra lui il ataca public să înțeleagă prostimea despre ce este vorba.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

László Tőkés, 2012 (la congresul PPE de la Bucureşti): "Consider că toată problematica minoritară, a regiunilor dezavantajate, locuite de minoritari ar trebui să fie cuprinsă în politica de coeziune a Europei unite şi prin aceasta să se încerce depăşirea crizei generale a Europei unite. Între cauzele crizei se numără şi moştenirea comunistă, care ne frământă şi astăzi. Noi considerăm că problema regiunilor este o problemă genuină europeană şi, totodată, una specifică românească. România supercentralizată nu va reuşi să iasă din criză, dacă nu se va face descentralizarea şi regionalizarea ţării. Partidul Popular Maghiar din Transilvania propune un astfel de program de descentralizare, de regionalizare, care va conduce la un sistem de federalism în România."

Postări populare (nu P.P.E. !):