14 iunie 2017

Extremismul (sanchi...) "soft" al trepăduşilor euro-globalismului


"Bleen" continuă pe aceeaşi linie cu care ne-a obişnuit (link1, link2).

Când te autoindentifici drept corp străin şi militezi împotriva naţiunii, meriţi cele mai drastice consecinţe.

Consecinţa "negativă" pentru noi (neintegrarea) este cât se poate de pozitivă şi de dorit, dar ea ar rezulta dintr-o rezistenţă a naţiunilor, nu ca o "concesie" sau "carantină"; integrarea echivalează în "viziunea" lor cu destructurarea naţiunilor (identităţilor naţionale). Unde n-o da norocu' peste noi să scăpăm mai iute de scârbele astea de occidentali care - cum bine zicea cineva - ne-au luat resursele, ne-au demolat industria şi ne-au dat o zdreanţă de steag albastru-galben...


2 comentarii :

Anonim spunea...

Ipoteza este valabila NUMAI daca ''greii'' occidentali reusesc sa se uneasca intr-o federatie!
Numai ca acestia NU vor reusi vreodata aceasta performanta !
Popoarele care s-au luptat, inclusiv cu arma in mina, o istorie intreaga, nu vor accepta disolutia sub comanda unui vechi dusman !
Asa ca, mai degraba noul imperiu bolsevic se va destrama inainte de a ajunge la maturitate !
Timpul se contracta tot mai evident !

Riddick spunea...

Iese scandal mare, "cu bulion" şi cu maţe înşirate pe caldarâm.

("Lupta Cea Mare")


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: