14 iunie 2017

Extremismul (sanchi...) "soft" al trepăduşilor euro-globalismului


"Bleen" continuă pe aceeaşi linie cu care ne-a obişnuit (link1, link2).

Când te autoindentifici drept corp străin şi militezi împotriva naţiunii, meriţi cele mai drastice consecinţe.

Consecinţa "negativă" pentru noi (neintegrarea) este cât se poate de pozitivă şi de dorit, dar ea ar rezulta dintr-o rezistenţă a naţiunilor, nu ca o "concesie" sau "carantină"; integrarea echivalează în "viziunea" lor cu destructurarea naţiunilor (identităţilor naţionale). Unde n-o da norocu' peste noi să scăpăm mai iute de scârbele astea de occidentali care - cum bine zicea cineva - ne-au luat resursele, ne-au demolat industria şi ne-au dat o zdreanţă de steag albastru-galben...


2 comentarii :

Anonim spunea...

Ipoteza este valabila NUMAI daca ''greii'' occidentali reusesc sa se uneasca intr-o federatie!
Numai ca acestia NU vor reusi vreodata aceasta performanta !
Popoarele care s-au luptat, inclusiv cu arma in mina, o istorie intreaga, nu vor accepta disolutia sub comanda unui vechi dusman !
Asa ca, mai degraba noul imperiu bolsevic se va destrama inainte de a ajunge la maturitate !
Timpul se contracta tot mai evident !

Riddick spunea...

Iese scandal mare, "cu bulion" şi cu maţe înşirate pe caldarâm.

("Lupta Cea Mare")


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: