Ce ipocrizie, să remarci că PSD-ALDE nu mai au majoritate parlamentară fără sprijinul grupului minorităţilor naţionale*, şi în acelaşi timp să aştepţi ca tot un... minoritar (Iohannis) să înjghebeze o majoritate fără PSD-ALDE, din "oaste de strânsură".

* la moţiune n-au votat şi "disidenţii" din PnL, dar la votul de învestitură s-ar "arăta"

© my angry rants

11 iunie 2017

You've been warned, dude...


Rusia: forţele teroriste din Siria beneficiază de sprijin american (inclusiv în teren), devenind iminent pericolul unor ciocniri între forţele guvernamentale siriene şi aliaţii acestora (Iranul şi Rusia) şi trupele (în principal americane dar şi britanice şi NATO) care au intrat ilegal pe teritoriul sirian.
(de la minutul 7 se intră mai bine în subiect, avertismentul la 19:32)

Un comentariu :

Riddick spunea...

Брифинг НГОУ ГШ ВС РФ генерал-полковника С.Ф. Рудского (09.06.2017)

https://www.youtube.com/watch?v=uWLDkStKOmc

https://www.youtube.com/channel/UCQGqX5Ndpm4snE0NTjyOJnA/videos


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Horia-Roman Patapievici, 2009: "Ei bine, teza mea este că Parlamentul European, care funcţionează mai degrabă ca un club de influenţare şi de lobbying decât ca un parlament obişnuit, e chemat să joace, pentru viitor, rolul corpului politic absent. Rolul său îmi pare a fi acela de a forma o comunitate politică provizorie, în vederea realizării treptate a comunităţii politice permanente, care, în proiect, ar fi demosul european. Parlamentul European este, prin urmare, un fel de corp politic european avant la lettre: în el, aşa zicând, se experimentează in vitro poporul politic european".

Postări populare (nu P.P.E. !):