04 februarie 2017

Antena 3 a căcat steagu' demult, acum doar explică asta fraierilor


Adică:

"Pâi bă fraierilor anti-Iohannis, anti-Cioloş, anti-austeritate, anti-Binom, voi ăştia care mai puneţi botu' la noi (pssst, nu fugiţi la România TV)... noi avem obligaţii afară, bă... Nu putem spune orice. Şi nu vă mai luaţi bă de uaminii ăia din Piaţa Victoriei, că doar îşi exercită drepturile, ca şi voi." 
(Noi, Antena 3, cel mai important post de știri din România, afiliat CNN, parte a Intact Grup, facem apel la dialog între părți, considerând că numai dialogul va conduce la un deznodământ corect și echitabil. Considerăm ca în aceste zile, mai mult ca oricând, este de datoria tuturor să păstrăm stabilitatea politică și economică a țării, în concordanță cu asumarea istorică a idealurilor euro-atlantice ale României. Respectăm în aceeași măsură dreptul la libera exprimare și dreptul la exprimare prin vot.)
"Dreptul la libera exprimare" nu înseamnă mitinguri ilegale. A apărut şi persistă şi la Antena 3 dezinformarea cu "100.000 de protestatari" (sanchi, "100.000 în acelaşi timp").

3 comentarii :

Riddick spunea...

"Demult":

De foarte demult. Pâi cum dracu' să mai crezi ce zic ăia după ce-n 2004 patronul lor, Voiculescu, i-a asigurat majoritatea parlamentară lu' Băsescu?! Schimbând tabăra după alegeri. Lasă "ce-a urmat după aia", nu-i căinăm p-ăi de-şi taie singuri craca.

Gabriel spunea...

Acelaşi lucru l-au făcut cu steagul şi Av. Poporului şi Dragnea. De fapt, ciudata inserare a termenului de 10 zile până la intrarea în vigoare a modificărilor la Codul penal - cheia problemei - era un indiciu că ceva nu e în regulă. Avizul Consiliului Legislativ, care l-ar fi solicitat, e consultativ. OUG nr. 18/2016, prin care tehnocrații au modificat Codul penal, a intrat în vigoare la data publicării şi n-au fost probleme. Cineva, din interior, n-a vrut să intre în vigoare (sau a vrut să fie lumea în stradă timp de 10 zile, incă nu ştim de ce). Ori mai există o posibilitate: PSD caută soluții de ieşire de la guvernare, asta să fie taina celor 10 zile (provocarea de manifestații urmată de un exit cu statutul de victimă, ca în 2015)? Time will tell. Oricum, se pare că într-adevar ordonanța nu-l scăpa pe Dragnea, aşa că nu asta este explicația ciudățeniilor din ultima periodă.

Riddick spunea...

Bineînţeles că era clar că se coace ceva cu cele zece zile. Mirel Curea (de la Evenimentul zilei) confirmă că strategia PSD este decisă în cercul restrâns din jurul lui Dragnea, care apare de facto ca aliat al lui Iohannis: http://riddickro.blogspot.ro/2017/02/daca-psd-este-totusi-un-partid-real-si.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Mihai Giurgea ("Capitalism pe pâine")
2012: "Oamenii au început să-şi dea seama că societatea trebuie condusă nu de popor, ci de un sector privat puternic. Minciunile penibile ale bătrânilor politruci nu mai țin – decât poate la popoare inferioare, cerșetoare, socialiste. Ca grecii sau, poate, românii. Dar aceste popoare vor fi șterse din istorie. Cadavrul lor deja a început să miroasă."
2014: "Îmi convine şi că România a devenit colonie germană: că sub conducere românească, m-au furat cu toții 20 de ani!"
2014: "România NU MAI E sub controlul politicienilor români. România nu mai e nici măcar sub controlul poporului român (lucru care pe mine, personal, mă bucură foarte tare!). România e condusă în clipa asta dintr-un oraş numit Washington. Nu din oraşul Bucureşti."

Postări populare (nu P.P.E. !):