Te pomeneşti că Dragnea o fi comentator politic, nu lider al coaliţiei de guvernare şi lider al PSD. Cea mai recentă zicală de-a sa este despre vaccinare: „Eu am foarte mari rezerve pentru a obliga, pentru a fi o măsură obligatorie. Vă spun sincer, am foarte mari rezerve aici”. Da, teleormane, nu trebuia să repeţi. Matale ai rezerve, da' ministrul sănătăţii merge-nainte cu legea care obligă (!) părinţii să vaccineze copiii, şi GrindeAnus o susţine. Nu mai înşir lista "dezacordurilor" care între timp au trecut de legiferare...

© my angry ants

04 februarie 2017

Cenzura în acţiune: ştirea privind instigatorii interesaţi ai protestelor, retrasă de la capital.ro


La Capital s-a dat o erată, în care se spune că ştirea cu titlul Mari companii îşi pun angajaţii să protesteze împotriva lui Dragnea şi Trump a fost retrasă de pe site "întrucât nu corespunde principiilor noastre: o informare corectă a publicului, verificarea informaţiilor transmise, publicarea poziţiei tuturor părţilor". Dada, blabla... oţi fi crezând voi c-aveţi de-a face cu proşti.

Iată ştirea, arhivată (salvată) la Wayback Machine:

Mari companii îşi pun angajaţii să protesteze împotriva lui Dragnea şi Trump

Surse din presa română şi internaţională informează că unele mari companii fac presiuni asupra angajaţilor să participe la marşuri de protest, atât în România cât şi în SUA.

"Multinaţionalele dau liber angajaţilor pentru a ajunge la proteste, deranjate de majorarea salariului minim", a afirmat la Antena 3 Dumitru Coarnă, şeful sindicaliştilor din Poliţie, potrivit site-ului dcnews.ro.

Coarnă a precizat că are informaţii clare în acest sens.

O informaţie similară a parvenit la redacţia ph-online.ro din partea unui grup de angajaţi ai fabricii Yazaki din Ploieşti.

Mai mulţi angajaţi care lucrează în cadrul companiei au semnalat faptul că sunt obligaţi de şefi să iasă în stradă să protesteze împotriva măsurilor promovate de liderul PSD, Liviu Dragnea, în caz contrar urmând să fie penalizaţi la salarii.

Mai exact, din cauza noilor modificări fiscale, patronii sunt obligaţi să achite mai mulţi bani la bugetul statului, motiv pentru care şi-au trimis angajaţii să protesteze pentru dărâmarea Guvernului Grindeanu.

"Suntem ameninţaţi că dacă nu ieşim să strigăm împotriva lui Dragnea şi împotriva guvernului vom fi penalizaţi şi mai rău şi unii dintre noi vor fi daţi afară. Şefii sunt nemulţumiţi că trebuie să plătească taxe mai mari la stat şi se gândesc să reducă din personal că să îşi protejeze ei profiturile. Va spun că nu numai la noi se întâmplă asta. Am prieteni care lucrează în firme mari care mi-au spus că şi la ei se fac presiuni", se arată într-un mesaj transmis de angajaţii Yazaki.

Până la difuzarea acestei ştiri compania nu ne-a furnizat niciun răspuns referitoare la informaţiile publicate în presa locală.

Dar astfel de informaţii provin şi din SUA. Potrivit site-ului breitbart.com, de orientare republicană, managementul Comcast, compania-mama a NBC , îşi îndeamnă angajaţii să protesteze împotriva preşedintelui Donald Trump. Cei de la Comcast sunt nemulţumiţi de politica lui Trump în domeniul imigraţiei.

Stoparea afluxului de imigranţi ar duce la o scădere a forţei de muncă ieftine în SUA.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Dan Tăpălagă, 2011: "La fel ca pe vremea altui imperiu, patria este acolo unde îți este bine. Până la urma va trebui să întelegem asta cu toții. Mai avem apoi de făcut trecerea la al treilea nivel. Mai trebuie să reușim un salt mental, de la patriotismul local și cel național la un fel de patriotism european, dacă-i putem spune așa".


Postări populare (nu P.P.E. !):