04 februarie 2017

Cenzura în acţiune: ştirea privind instigatorii interesaţi ai protestelor, retrasă de la capital.ro


La Capital s-a dat o erată, în care se spune că ştirea cu titlul Mari companii îşi pun angajaţii să protesteze împotriva lui Dragnea şi Trump a fost retrasă de pe site "întrucât nu corespunde principiilor noastre: o informare corectă a publicului, verificarea informaţiilor transmise, publicarea poziţiei tuturor părţilor". Dada, blabla... oţi fi crezând voi c-aveţi de-a face cu proşti.

Iată ştirea, arhivată (salvată) la Wayback Machine:

Mari companii îşi pun angajaţii să protesteze împotriva lui Dragnea şi Trump

Surse din presa română şi internaţională informează că unele mari companii fac presiuni asupra angajaţilor să participe la marşuri de protest, atât în România cât şi în SUA.

"Multinaţionalele dau liber angajaţilor pentru a ajunge la proteste, deranjate de majorarea salariului minim", a afirmat la Antena 3 Dumitru Coarnă, şeful sindicaliştilor din Poliţie, potrivit site-ului dcnews.ro.

Coarnă a precizat că are informaţii clare în acest sens.

O informaţie similară a parvenit la redacţia ph-online.ro din partea unui grup de angajaţi ai fabricii Yazaki din Ploieşti.

Mai mulţi angajaţi care lucrează în cadrul companiei au semnalat faptul că sunt obligaţi de şefi să iasă în stradă să protesteze împotriva măsurilor promovate de liderul PSD, Liviu Dragnea, în caz contrar urmând să fie penalizaţi la salarii.

Mai exact, din cauza noilor modificări fiscale, patronii sunt obligaţi să achite mai mulţi bani la bugetul statului, motiv pentru care şi-au trimis angajaţii să protesteze pentru dărâmarea Guvernului Grindeanu.

"Suntem ameninţaţi că dacă nu ieşim să strigăm împotriva lui Dragnea şi împotriva guvernului vom fi penalizaţi şi mai rău şi unii dintre noi vor fi daţi afară. Şefii sunt nemulţumiţi că trebuie să plătească taxe mai mari la stat şi se gândesc să reducă din personal că să îşi protejeze ei profiturile. Va spun că nu numai la noi se întâmplă asta. Am prieteni care lucrează în firme mari care mi-au spus că şi la ei se fac presiuni", se arată într-un mesaj transmis de angajaţii Yazaki.

Până la difuzarea acestei ştiri compania nu ne-a furnizat niciun răspuns referitoare la informaţiile publicate în presa locală.

Dar astfel de informaţii provin şi din SUA. Potrivit site-ului breitbart.com, de orientare republicană, managementul Comcast, compania-mama a NBC , îşi îndeamnă angajaţii să protesteze împotriva preşedintelui Donald Trump. Cei de la Comcast sunt nemulţumiţi de politica lui Trump în domeniul imigraţiei.

Stoparea afluxului de imigranţi ar duce la o scădere a forţei de muncă ieftine în SUA.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: