30 decembrie 2016

SITREP România decembrie 2016

 
(SITREP - Situation report / "tabloul tactico-strategic": pocitaniile - 1, România - 0)
 
Fluierul:

Lozincăria, Ideile Fixe de Grădiniță și Tâmpenia i-au împiedecat pe unii să JUDECE ce e mai bine pentru Țară și i-au făcut să cadă în MANIPULAREA progresiștilor care acum sunt fericiți. Și-au atins scopul.

Noi am spus un singur lucru. DOAR un SINGUR LUCRU: Dă Doamne să nu vină un Cenușiu sau un Progresist din nou, la Putere.

Din păcate MULȚI nu s-au lămurit NICI ACUM, care e situația la noi în țară.

Unii din cauza unui partizanat pro-Iohannis, pro-Cioloș etc care nu le permite să vadă cum sunt Manipulați de Rețeaua Progresistă...

Alții din cauza unor idei așa-zis "naționaliste", care nu sunt altceva decât TÂMPENII ABERANTE de tipul 'E Musulman, e Rău'.

Iar alții din cauza unui partizanat ORB pro-PSD și Pro-Dragnea pe baza căruia ar proslăvi pe ORICINE e propus de la PSD.

Nu mai conta cine e omul, ce-a făcut la viața lui, dacă are sau nu o meserie pe care a practicat-o sau nu, dacă e sau nu tras de ață de alții, și dacă da, de cine?, dacă face sau nu face parte activă din vreo rețea și din care anume, etc...șamd.

După toate acestea criterii de mai sus, am dedus, în situația dată, că Shhaideh în afara unei relații locale cu Dragnea, cu PSD Constanța etc din care NU a reieșit vreo AVERE...și în ciuda unei burse USAID rămase fără umări, și a unui soț Sirian pe baza căruia Progresiștii au comis LINȘAJUL MEDIATIC, după toate acestea criterii de mai sus, am dedus, în situația dată, că Shhaideh lucrează practic pe "persoană fizică" ca și noi de altfel.

Cel puțin atâta ne-a dus mintea analizând faptele pe care le-am putut găsi despre ea.

Încercați să vă desprindeți de a mai fi pro-persoana-X și anti-persoana-Y sau invers.

Fixați-vă niște principii, în care să credeți, nu ale noastre, nu ale lui Iohannis , nu ale lui Dragnea, ALE VOASTRE și ACȚIONAȚI doar conform lor.

Uitați de PERSOANE. Încercați să fiți pro-Ideea-X și anti-ideea-Y și să le integrați ÎNTR-UN TOT COERENT și NECONTRADICTORIU.

Noi așa facem. Și pe baza lor, analizăm fiecare caz în parte. Fiecare faptă separat.

De unde unii, ba cred că suntem când Iohaniști, când islamiști, când PSD-iști, cînd Dragnea devine "idolul nostru", când turciți ș.a.m.d. Unii au spus că "suntem javre progresiste ascunse care ne-am dat arama pe față și ținem de fapt cu musulmanii și cu Erdogan", alții că "suntem plătiți de ruși și de Putin", unii ne-au spus "că ne trimite Trump bani pe ascuns să-și facă și el presă în România" iar alții că "suntem plătiți de SOROS ca să distrugem din interior mișcarea națională". Noi de SOROS? Vă dați seama? După tot ce am scris...

Suntem DOAR Patrioți ROMÂNI și OAMENI sperăm DE BUN SIMȚ căci a JUDECA e întotdeauna periculos "Nu judecați ca să nu fiți judecați".

Noi încercăm să ținem CÂRMA MINȚII NOASTRE DREAPTĂ după principiul 'Interesul țării noastre și al cetățenilor ei înainte de orice' și după principiul 'Dreptății'. Pe ambele le urmăm după înțelesul nostru asupra lucrurilor care se întâmplă să fie după cât ne duce mintea.

Suntem singurul ziar INDEPENDENT din România.

Dăm bani din Buzunarul nostru ca să EXISTĂM și facem MUNCĂ VOLUNTARĂ ca să scriem.

Mai știți ALȚI PROȘTI care să piardă TIMP și BANI pe GRATIS? Crezând că așa PRIN MUNCĂ VOLUNTARĂ își ajută țara?

Putem greși doar din PROSTIA noastră.

Totuși de multe ori am avut dreptate

Noi am spus un singur lucru: Dă Doamne, Să nu vină un Cenușiu sau un Progresist când abia am scăpat de unul...pe nume CIOLOȘ care a fost implantat fără alegeri cu toată liota lui de PROGRESIȘTI.

În acest moment puterea rețelei progresiste e DIFUZĂ și e distribuită în TOATE Partidele și în toate Instituțiile Statului.

Iată de ce, ÎN ACEST UN CAZ, când după analiza noastră (și au fost ore de dezbateri în Redacție), acea MUSULMANCĂ pe care ați înjurat-o toți ca idioții, deși era un cetățean român care din ce am găsit noi, nu face parte din nici o rețea (puteau fi și alte persoane PSD-iste ca și ea, românce de-ale noastre, că nu cade aici accentul pe "musulman" ), iată de ce acea MUSULMANCĂ, cetățean român ca și noi, ERA singura soluție cât de cât bună pentru țară ÎN SITUAȚIA DATĂ.

Ne referim la singura soluție bună pentru țară pe care Dragnea, (văzut ca și câștigător al alegerilor, că nu Fluierul.ro a căștigat alegerile) ar fi putut s-o scoată din buzunar. Nu vorbim la modul general.

Și nu ne referim aici la persoana X (cu numele Sevil Shhaideh) sau la caracteristicile ei etnico-religioase (în legătură cu care nu are nici o 'vină' că așa s-a născut) ci la tipul de persoană și de om pe care ea îl reprezintă între indivizii pe care-i vedem prezenți în fauna PSD-ului și a celorlalte partide de la noi.

Să nu se înțeleagă că e idolul nostru moral și spiritual. Alegeți voi un PSD-ist "mai de încredere pentru țară" și spuneți-i numele aici. Or mai fi cum am spus 1-2 doamne dar nu așa de mult dedicate meseriei și din păcate nici un bărbat (căci așa cum s-a văzut au făcut pe ei nu știm dacă trași sau nu cu Cheița). Și nu ne gândim la Andronescu sau la Firea.

Unii, totuși mai cu scaun la cap care nu s-au grăbit să dea cu pietre în MUSULMANCĂ doar pentru că fără 'vina' ei așa s-a născut, au venit să ne spună logic: "D-le un prim-ministru trebuie să aibă o Viziune" - au spus cei de la Meritocrația, prin chiar șeful lor.

Da, într-o țară normală așa stau lucrurile. Sau în cărți.

Dar dacă vreți să vorbiți concret uitați-vă DOAR în curtea celor care au căștigat alegerile și spuneți-ne pe cine vedeți de acolo, dacă vreți să spuneți ceva concret, și dacă nu vreți să bateți câmpii cu generalități de tipul "ce-ar fi dac-ar fi".

Noi avem ca oameni și ca țară FUNIA LA GÂT.

Noi avem apoi, PRIN OGRADA NOASTRĂ, exact oamenii pe care-i avem. Nu avem alții.

Foarte mulți sunt trași complet NEDEMOCRATIC, cu ața, de REȚELE.

"Cum d-le" - o să spună alții - "ce-s aberațiile astea pro-musulmane, nu mai sunt alții în România chiar și pe la PSD?"

Ba da, mai sunt. Și-i cheamă GRINDEANU. Mai trageți un loz? Veți deveni atunci FERICIȚI cu GRINDEANU.

Și-atunci? Ce "Viziune pentru țară"? Ce-s Poveștile astea?

Uitați-vă BINE doar în OGRADA NOASTRĂ POLITICĂ dacă vreți să fiți de ajutor.

Teoria e bună ca DIRECȚIE și ca PRINCIPII dar trebuie spusă la Cursul Teoretic. Când nu ai ce mânca nu te-ntrebi de ce nu poți vizita Parisul ci ce anume faci ca să mănânci mâine. Așa și aici: vorbim de ce avem în ograda noastră. Mai exact în OGRADA câștigătorului.

Apoi vrem să spunem că ne referim STRICT la situația DATĂ, nu la alte alegeri și nu la alte configurații politice sau la alți câștigători.

Doar că Lozincăria și Tâmpenia UNORA (de tip ActiveNews, NapocaNews etc...) a luat eticheta de MUSULMAN și fără RAȚIUNE s-au apucat s-o înjure exact așa cum făcea rețeaua soroșistă, doar că Rețeaua o făcea cu Rațiune și cu un Cinism greu de tolerat.

Lozincăria, Ideile Fixe de Grădiniță și Tâmpenia i-au împiedecat pe unii să JUDECE ce e mai bine pentru Țară și i-a făcut să cadă în MANIPULAREA progresiștilor care acum sunt fericiți. Și-au atins scopul.

Desigur cu concursul lui Dragnea care fie a făcut pe el, fie e tras și el cu CHEIȚA.

Indiferent cum stau lucrurile, în ambele cazuri, Dragnea A Făcut Ceva Pe Votul NEPROGRESIST și NECENUȘIU al oamenilor acestei țări.... PĂCAT, MARE PĂCAT.

(FLUIERUL)

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: