23 mai 2016

Fraudarea alegerilor prezidenţiale din Austria, şi învăţămintele de tras de aici

 
O zi tristă pentru Austria şi pentru identitarii europeni. "A câştigat la 30.000 de voturi diferenţă" candidatul... ecologist, Alexander Van der Bellen (72 de ani, şi origini ruso-olandeze). La turul întâi, candidaţii principali ai establişmentului (cel al popularilor şi cel al social-democraţilor) au luat fiecare în jur de 11%, fiind pentru prima oară în istoria Austriei când niciunul nu ajunge în "finală". Pe primul loc la turul întâi a ieşit Norbert Hofer (45 de ani), candidatul din partea FPÖ/Partidul Libertăţii (dreapta naţionalistă), cu circa 36% din voturi. La turul al doilea, în urma numărării voturilor "clasice" (cele de la centrele de votare), Hofer avea un avans de 144.000 de voturi, de aproape patru puncte (51,9% vs. 48,1%). Un număr neobişnuit de mare de voturi prin corespondenţă a inversat tendinţa, peste 60% dintre ele fiind "pro-ecologiste". Nu-mi dau seama care a fost distribuţia şi numărul de voturi prin corespondenţă la turul întâi (pentru comparaţie), dar cred că erau diferenţe semnificative.

Fraudele electorale sunt regula în RSS RomEUnia, cea mai flagrantă fiind falsificarea referendumului constituţional din 2003 (cvorumul de validare). Trebuie eliminat votul prin corespondenţă, inclusiv la referendumuri, pentru nerezidenţi: nu ai ce hotărî pentru o comunitate (naţiune) dacă nu locuieşti zi de zi în mijlocul ei. De fapt, trăind printre străini sunt mari şanse să te identifici mai degrabă - în mod conştient, ori influenţat - cu interesele şi cu valorile lor, în detrimentul celor naţionale. Ca să n-o spun direct, că "ajungi să ţii cu ăla care-ţi umple buzunarul, şi la dracu' cu ceilalţi care nu se descurcă la fel de bine". Comportament indus şi expaţilor români, cărora li se sugerează că salariul lor de căpşunari este datorat existenţei UE (nu se mai face analiza dezastrului creat de UE în ţară, dezindustrializare cu distrugerea a milioane de locuri de muncă...). Şi mai ales "votul electronic" trebuie eliminat: cine-i poate garanta autenticitatea, când nu vezi "o hârtie-o ştampilă, bob numărat" ? Atenţie - aici acţionează o masă de manevră, nu-i vorba despre un electorat obişnuit.

Se observă o regrupare a forţelor establişmentului în momentele critice, apărând între falşii "adversari" susţineri greu de justificat "doctrinar", atunci când este pusă în cauză Majoritatea Pro-Sistem. O majoritate nemărturisită ca atare în faţa propriilor electorate, încă aflate sub percepţia "adversităţii" forţelor pro-Sistem. Ca să penduleze între ele, mai degrabă decât să caute o cale de ieşire. Mai dificilă, dar care măcar ar duce undeva, n-ar fi doar o învârtire în cerc. Dreapta identitară din statele UE nu are deocamdată alţi "aliaţi strategici" decât segmentul electoral conştientizat (şi care creşte constant). Iar în Austria, ea este acum învingătoarea morală, chiar dacă i s-a furat - pentru moment - victoria "scriptică".

Cuvântul de ordine pentru identitari şi "antisistemici" trebuie să fie MOBILIZARE, MOBILIZARE ŞI IAR MOBILIZARE ! NICI UN PAS ÎNAPOI ! Inamicul ştie că e încolţit, că timpul lucrează împotriva lui, şi cu el nu-i loc nici de negocieri nici de compromisuri.

O analiză a fraudei electorale din Austria (traducere), pe blogul lui Jane Bürgermeister, cunoscută analistă politică austriaco-irlandeză:


Candidatul establishmentului este pe cale să devină preşedintele Austriei, pe fondul temerilor privind fraudarea alegerilor

* Ieri, Alexander Van der Bellen era în urmă, la mare distanţă.

* Azi l-a depăşit pe candidatul prezidenţial al Partidului Libertăţii, în urma voturilor prin corespondenţă

* Un număr record, peste 60% din voturile prin corespondenţă, au mers la Van der Bellen, permiţându-i să câştige la câteva mii de voturi

* Un număr de voturi prin corespondenţă de aproape trei ori mai mare faţă de precedentele alegeri prezidenţiale, 14% din totalul voturilor

* Un conflict fără precedent între rezultatul voturilor prin corespondenţă şi rezultatul voturilor obişnuite, unde Hofer a obţinut 52%

* Mass-media Sistemului a prezis încă de ieri victoria lui Van der Bellen în urma numărării voturilor prin corespondenţă

* Ministerul (austriac) de interne a postat aseară "din greşeală" un comunicat în care se anunţa victoria lui Van der Bellen în urma votului prin corespondenţă

* Voturile prin corespondenţă sunt manipulate masiv, recunoaşte (ziarul) Die Presse

* Voturile (prin corespondenţă) au fost lăsate nemonitorizate peste noapte, însă pe viitor ele ar trebui să fie numărate imediat, spune un judecător important din Austria

Candidatul establishmentului şi liderul Partidului Verzilor, Alexander Van der Bellen, urmează să fie declarat preşedinte al Austriei, pe fondul temerilor privind fraudarea masivă a alegerilor, orchestrată prin numărul-record de voturi prin corespondenţă.

http://diepresse.com/home/politik/bpwahl/4994223/LiveTicker_Hofers-Vorsprung-auf-Van-der-Bellen-schmilzt?_vl_backlink=/home/politik/index.do

http://www.krone.at/Oesterreich/Jetzt_fix_Van_der_Bellen_ist_Bundespraesident!-Fotofinish_live-Story-511481


Într-o răsturnare de situaţie care este fără precedent (statistic) în termeni electorali, Van der Bellen a luat peste 60% din voturile prin corespondenţă, ajungând "la mustaţă" înaintea candidatului Partidului Libertăţii, Norbert Hofer, cu doar câteva mii de voturi avans.

Ieri, Van der Bellen era în urma lui Hofer cu 144.000 de voturi sau aproximativ 4% din voturi, având 48%.

Este greu de crezut că Van der Bellen a putut inversa tendinţa numai prin voturile prin corespondenţă, care s-au numărat azi.

Voturile prin corespondenţă se pretează la o gamă largă de tehnici de manipulare, aşa cum o recunoaşte chiar şi Die Presse.

http://diepresse.com/home/politik/bpwahl/4994292/Was-ist-dran-an-der-Wahlkartenverschworung?_vl_backlink=/home/politik/index.do

Cardurile de vot trimise prin poştă pot "dispărea", cădea în mâini greşite, pot fi completate într-un anumit mod în schimbul banilor, completate în numele întregii familii de către "capul familiei" turc, sau în numele unei persoane în vârstă de către îngrijitorul acesteia, şi aşa mai departe.

De asemenea, este crucială decizia privind cardurile care urmează să fie invalidate, şi câte voturi prin corespondenţă sunt declarate.

Voturile prin corespondenţă au trecut peste noapte printr-un "vid de monitorizare", fapt care a determinat critici chiar din partea preşedintelui curţii constituţionale a ţării, Robert Holzinger.

http://diepresse.com/home/politik/bpwahl/4994132/VfGHPraesident-fur-Auszaehlung-aller-Wahlkarten-am-Wahlabend

Foarte suspicios este, de asemenea, faptul că nu există temeiuri pentru a solicita votarea prin corespondenţă, şi încă în număr record. Alegerile sunt în luna mai şi vremea este frumoasă. Nu există niciun eveniment important sau eveniment sportiv care să distragă atenţia oamenilor. În plus, există aproximativ 13.000 de centre de votare în întreaga ţară [deci în medie 5-600 de votanţi per centru], drumul până la centrul de votare fiind unul scurt.

Au fost acum de aproape trei ori mai multe voturi prin corespondenţă faţă de precedentele alegeri prezidenţiale din 2010, aproximativ 800.000 de voturi, sau 14% din total.

http://diepresse.com/home/politik/hofburgwahl/562166/Wahlbeteiligung-mit-Briefwahl-bei-536-Prozent

Mass-media şi ministerul de interne au prezis ieri, în ciuda tuturor aparenţelor, o victorie pe muchie de cuţit pentru Alexander Van der Bellen. Cum de a fost posibilă o astfel de predicţie atât de precisă, cu excepţia cazului în care rezultatul alegerilor era prestabilit ?

24 de comentarii :

Anonim spunea...

Sinteti calm inca !
Asta inseamna ca nu ati vazut la Realitatea TV ce spunea, stimulat si de romanul ardelean rares bogdan, un nemtalau originar din Romania, parlamentar german, venit aici ca raportor, citeste anchetator, pe tema separatiei puterilor in Stat(va merge si la Chisinau si Sofia).
Cel mai eficient vomitiv inventat de Bayer e un fleac fata de asertiunile nemtalaului despre ue si ce buna e ea si ce rai sint britanicii, ungurii si austriecii.
Romanii ii placeau ca sint ''pe linie'' !
Cautati inregistrarea pe site-ul haznalei lui gusa si delectati-va !

P.S. Luati inainte un extraveral !

Riddick spunea...

N-am io nevoie de extraveral, sunt vaccinat. Am văzut creieri pe asfalt, în decembrie 1989, şi "bulion". Şi gloanţe ricoşând din ziduri şi din caldarâm...

Rareş Bogdan e agent de influenţă, ca majoritatea moderatorilor TV.

Riddick spunea...

Românii sunt încă "bătuţi în cap cu maiul", dar starea asta nu va dura la nesfârşit. Totuşi, procentul cozilor de topor e foarte mare, aici.

Anonim spunea...

E bine ca s-a intimplat asa fiindca:
1. Puterile presedintelui Austriei sint, totusi, mici si alegerea unui om decent in acest post nu ar fi facut mai mult decit sa scada din presiunea furiei populare fara, insa, sa schimbe decisiv politica statului, inlocuind si aminind, doar, chirurgia inevitabila cu terapii care cel mult mascheaza evolutia bolii.
2. Alegerea unui om decent ca presedinte ar fi functionat ca o supapa de siguranta salvatoare, ca o gura de aer pentru oligarhia de extrema stinga care s-a osificat la putere in Austria din 1945 incoace si i-ar fi dat timpul necesar sa se regrupeze, anesteziindu-i pe multi austrieci cu impresia ca vor putea sa se debaraseze de bolsevici in mod pasnic, doar mergind la vot si data viitoare.
3. Lucrurile e bine sa degenereze (inca nu e suficient de rau) pina cind mamaliga austriaca va exploda, fiindca de comunisti si de socialisti nu scapi prin alegeri "libere", mergind cuminte la vot. Dar, stim din experienta personala, ca degeaba explodeaza mamaliga daca nu ai prin preajma un Pinochet care sa-i trateze in singurul mod pe care psihopatii astia il inteleg, sau un Gorbaciov, care sa demoleze, constient, balamucul marxist, fiindca esalonul 2 al stingii si al securistilor austrieci sint la pinda si vor ocupa imediat vidul de putere. Ca in Romania.
4. Lumea incepe sa inteleaga ce se intimpla: TOATA presa minte, TOTI politicienii din toata Europa (cei aflati la putere sint aproape toti socialisti si comunisti) mint, TOTI ONG-istii mint, ONU, UNESCO, Amnesty Intl, FMI, Banca Mondiala, Banca Europeana, Consiliul Europei, Parlamentul Europei MINT, MINT, MINT... Cu toate ca TOATE entitatile astea l-au numit extremist (de dreapta! - auzi!), rasist, xenofob si tot ce le-a mai venit la gura pe inginerul ala (care a cistigat de fapt la urne), mai mult de jumatate dintre austrieci l-au votat. Deci mai mult de jumatate dintre austrieci s-au dezmeticit si nu mai dau doi bani pe toata propaganda din jurul lor.
5. Furia va creste in toata Europa, fiindca toata lumea a vazut ce s-a intimplat.

Tot ce mai doresc e sa vad Austria invadata rapid de un milion de musulmani, fiindca, daca se merge intr-un ritm mai lent, patim ca in povestea cu broasca fiarta la foc mic.

Anonim spunea...

Am uitat semnatura.
=== TORLAND ===

Riddick spunea...

Stema Austriei: vulturul cu secera şi ciocanul în câte o gheară (a se vedea şi stema post-1946 a Italiei, cu roata dinţată a la RDG). Nu mai e bicefal, precum vulturul habsburgic (dar nu-i rău deloc).

Pâi ce facem ? Că Pinochet era "omul neoconilor", iar Gorbaciov "omul NWO". Şi nici musulmanii nu pot da soluţii, pot cel mult fi "capsa detonantă".

Lumea se trezeşte, procesul e ireversibil dar lent.

Riddick spunea...

"e ireversibil dar lent"

... şi până se adună masa critică, ne putem trezi cu o dictatură globală. Cea regională există deja: UE.

Riddick spunea...

Bănuiam cine a comentat. :)

Anonim spunea...

Aud prima oara ca Pinochet era "omul neoconilor". Si-atunci de ce i-a macelarit pe comunisti? Oamenii neoconilor au fost Bush-ii, Clintoneasa, Obama, Cheney... Au omorit/deranjat astia vreun comunist vreodata? E vreo asemanare intre Victoria Nuland sau ala cu ciorapii rupti, W... nu stiu cum, de era sa fie omorit de o ghiulea intr-un hotel din Bagdad imediat dupa invazie si Pinochet?

Si nici ca Gorbaciov ar fi fost "omul NWO" nu am auzit, poate cel mult exploatat in orb in directia asta, inchipuindu-si, la fel ca si mine, de ex., ca o Europa de la Atlantic la Urali (parca asa ziceau pe vremuri) ar putea fi un animal interesant. Doar ca una ziceau si alta gindeau Junckerii.

Anonim spunea...

Şi nici musulmanii nu pot da soluţii, pot cel mult fi "capsa detonantă".
--------------

Pai, asta era ideea. Dar pot fi capsa aia doar daca vin masiv. Ca daca vin cite 100.000 pe an nu mai detoneaza nimic si cind ne trezim (nu noi, copiii nostri) peste 30-40 de ani, sintem deja minoritari.

Riddick spunea...

Am pus în ghilimele, chestia cu Pinochet. M-a surprins şi pe mine când am citit, recent. Nu e totuşi foarte credibilă sursa (am şi uitat pe care site am citit, dar nu unul "consacrat").

Nu-l consider "negativ", doar că printre beneficiari ar fi şi unii din afara Chile-ului (economic, vorbind).

Gorbaciov acum e considerat trădător în Rusia, şi nu numai de către establishment ci de către o majoritate.

"Casa Comună Europeană" - proiect globalist enunţat de Gorbaciov în 1990.

Riddick spunea...

Mi-am adus aminte, cu Pinochet: era un site in limba română, stângist sau anarhist. Am reţinut "caracterizarea" considerând că ăia de la site au informaţii mai exacte.

Anonim spunea...

Da, da, acum imi amintesc de "Casa Comună Europeană" - proiect globalist enunţat de Gorbaciov în 1990.

Dar stia cineva atunci in ce directie o va lua "casa" asta?

Eu "vedeam" statele ramase la locul lor, libera circulatie populatie si marfuri, fara taxe, fara birocratie, fara Soviet Suprem, fara komisari etc.

Impresia mea e ca notiunea pur si simplu nu a fost explicit definita tocmai ca sa-i lase pe fraieri sa-si inchipuie ce le convine si sa intre in "casa". Ca, o data intrati, nu mai pleaca ei cind vor...

Riddick spunea...

Pe vremea Tratatului de la Maastricht (1992), vedeam opoziţia la el ca fiind ceva straniu, ca şi lozincile "Up yours, Delors !" (englezeşti), sau "Maastricht/Mitterand/NON" (franţuzeşti, Front National). Din ce vedeam la TV(R).

Riddick spunea...

Măcar atunci au (mai) fost referendumuri. Trecerea de la CEE la UE.

Anonim spunea...

Pe Pinochet l-a pus CIA(care l-a si detronat cind nu i-a mai trebuit) !
Normal ca a omorit comunisti, fiindca de aia a fost pus, sa-i linisteasca si sa nu se mai uite spre Moscova !
O marioneta imputita, care s-a bazat pe crima ordonata de stapini externi !!!
Nu in termeni ideologici trebuie evaluat !
Cit despre Gorbaciov e rizibil sa-l consideram un personaj pozitiv, chiar daca ''nu am auzit'' sa-l lipeasca cineva de ''nwo''; nici nu era nevoie, e suficient sa vezi rezultatul actiunii lui !!!

Riddick spunea...

Ne-am cam obişnuit să căutăm salvarea prin alte părţi, sau să aşteptam să vedem din ce parte bate vântul...

Parcă Georges Clemenceau zicea, pe la începutul secolului XX, "A ! Dar a fi român, e o meserie !"

Riddick spunea...

Ba nu - Bismarck, în secolul XIX: "A fi român nu-i o naţionalitate, ci o profesie". Probabil în perioada Congresului de la Berlin din 1878, când s-a tranşat finalul războiului ruso-româno-turc (1877-1878).

Simeone spunea...

"...si cind ne trezim (nu noi, copiii nostri) peste 30-40 de ani, sintem deja minoritari.

Mult 30~40 de ani...
Fertilitatea pe ziarul lui Lauder prezentata de o compatrioata...
http://adevarul.ro/sanatate/medicina/niciodata-nu-e-tarziu-faci-copii-despre-fertilitatea-feminina--8_5742eb665ab6550cb836c8d2/index.html


"... şi până se adună masa critică, ne putem trezi cu o dictatură globală. Cea regională există deja: UE."
Zona 2...

Riddick spunea...

Citisem undeva o statistică, recent. Cică un copil din patru - în Vest - e crescut de o mamă singură (necăsătorită, divorţată sau văduvă). Mă rog, în cei 25% mai intră şi taţi singuri.

În Est, în plus, sunt şi dificultăţi materiale.

Anonim spunea...

Fac o exceptie azi, fiindca de obicei nu stau de vorba cu tinerii de stinga cu studii la SNSPA, sau cu nepotii comunistilor care au ruinat Romania.

Pe Pinochet "l-au pus" militarii chilieni ca sa opreasca distrugerea tarii de catre comunisti si alunecarea in haos, nu CIA. Si nu CIA l-a dat jos. Ajunsese Chile sub Allende cam cum e Venezuela azi, sau cum era Romania in 1989. Asa ca armata (dar a participat si politia!) a iesit din cazarmi intr-o buna dimineata cu tot armamentul disponibil (tunuri, tancuri, mitraliere, avioane) si a bombardat ca la balamuc, de la sol si din aer, Palatul La Moneda in care se ascundeau criminalul marxist Salvador Allende si mafiotii lui. I-au exterminat pe toti care erau acolo. Apoi a inceput vinatoarea de comunisti, zeci de mii inchisi pe stadionul national, vreo 3000 executati ca niste ciini, zeci de mii de marxisti alungati din Chile si ajunsi prin toata Europa, inclusiv in doua blocuri din Militari pe care le-au parasit in favoarea Parisului (nu le placea viata de noapte din Bucuresti si nici solda oferita de Ceausescu) dupa citeva luni in care le-au devastat si au speriat pina si tiganii din zona cu comportamentul lor dement.

Nu exista dovezi ca CIA s-a implicat in matrasirea lui Allende, dar eu sper ca americanii (mai ales CIA) sa fi dat totusi o mina de ajutor, fiindca prin anii 1970 CIA inca mai facea si fapte bune, iar neoconii nu erau decit o mica gasca de viermi marxisti care incercau sa perforeze coaja marului Partidului Republican, mar care a ajuns azi la fel de putred, datorita neoconilor (marxisti vopsiti), ca si Chile pe vremea lui Allende. Sub influenta neoconilor a ajuns CIA o organizatie eminamente criminala si detestata de o lume intreaga in ultimii vreo 20 de ani.

Pentru tine, tinere de stinga, Pinochet e o "marioneta imputita". Pentru mine, un erou. Si are in inima mea un monument pe care n-o sa-l demoleze nici o comisie, institut, muzeu sau tinar de stinga cu studii la SNSPA.

Nici despre Gorbaciov nu stii nimic. Nici macar ca el e cel care le-a spus primilor secretari ai republicilor sovietice, spre stupefactia acestora, ca sint liberi sa isi ia atita LIBERTATE cita doresc pentru republicile pe care le conduc. Inclusiv independenta fata de URSS, daca asta vor oamenii.

Am facut, azi, o exceptie cu tine, tinere de stinga. Nu are rost sa te ambalezi, fiindca nu e un inceput de dialog, ci un mititel punct final.

=== TORLAND ===

Riddick spunea...

Gorbaciov trebuie evaluat "integral". Propunerea/oferta cu plecarea republicilor era doar prima parte a planului, urma "concentrarea" sub forma Casei Comune Europene.

Pe coloana din stânga e o imagine cu link, "The Perestroika Deception" / Înşelătoria Perestroika. Scrisă de Anatoli Goliţân, spion sovietic defector în Vest.

http://www.curezone.org/upload/Members/ChazTheMeatHe/Books/Golitsyn_The_Perestroika_Deception_The_World_s_Slide_Towards_the_Secon.pdf

Cred că se găseşte undeva (în online) şi textul în limba română, măcar o sinteză. Lectura e foarte utilă.

Alt link util ("demitizant", că tot e la modă): http://riddickro.blogspot.ro/2015/01/teatrul-est-vest.html

Riddick spunea...

"Mecanismul fraudei", aşa cum a fost el relevat dintr-un caz "local":

http://riddickro.blogspot.ro/2016/05/alles-klar-hocus-pocus.html

Riddick spunea...


Alte aspecte ale farsei electorale din Austria

http://riddickro.blogspot.ro/2016/05/alte-aspecte-ale-farsei-electorale-din.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: