17 octombrie 2012

Bîrrrusu
LOOOOOL :))))))


via Conu Mişu:

Strepezeli

Ușa se deschise.

- Mînuel Bîrrrusu e aici ? întreabă figura acră a unui chelios, cu un inconfundabil accent belgian ce încearcă zadarnic să imite unul portughez.
- Nu e aici, te oftici ? răspunde-întreabă reflex o tipă cu bot, țîțe, aparent blondă și cu sechele.


Rompuy nu se oftică, obișnuit să fie luat tare a) în calitate de belgian b) în calitate de el însuși.
- Știi cine sînt eu ?
- Ești cetățean european și ai drepturi, domnule van Rupmui, răspunde automat presupusa blondă (cu bot, țîțe, sechele).
Rompuy nu se supără nici acum, obișnuit fiind a) ca belgian b) ca el.
- Herman, pentru apropiați, schițează și un fel de zîmbet.
- Nu văd niciun apropiat prin apropiere, i-o taie bot (țîțe, sechele, probabil blondă).
Rompuy (tot belgian… etc) se irită, totuși:
- Lesbiană, murmură abia audibil.
- Ba nu, doar Nuți mi-o mai trage uneori, cînd o dezamăgesc prea mult bărbații din vai de viața ei, răspunde prompt (bot, țîțe etc). Accept numai pe linie de partid, în așteptarea unei partide bune. Rompuy e măsurat din cap pînă-n picioare într-un timp foarte scurt. Dezgustul evident îl deranjează, cît e el de el (și belgian).


A venit momentul să menționăm urechelnițele Babel, copii aparent îmbunătățite ale peștișorului Babel din scrierile lui Douglas Adams, care asigură traducerea fără greș (nu și pentru accente, nume proprii sau denumiri improprii). Echipamentul a fost furnizat de MeReU și Felix, într-o perfectă colaborare și coabitare inter servicii. Mereu aproape de cei prea burdușiți de informații și care simt nevoia să-și descarce (download) sufletul. PricewaterhouseCoopers au activat doar în calitate de consultanți pentru parlamentul României care, astfel, nu a contribuit cu fonduri la organizarea congresului. De asemenea, PricewaterhouseCoopers au fost consultați și de “parlamentul” ueuropean pentru a confirma că nu e cazul să contribuie cu fonduri. Nu știm dacă președinția și guvernul României, președintele Belgiei (dacă nu azi, cînd va fi), cancelaria Germaniei, și alții, au apelat la PricewaterhouseCoopers pentru a fi consiliați în această materie. Dacă nu, atunci pentru alte probleme. Problemele nu trebuie în mod necesar să fie reale.

Pe culoar forfota e înlocuită, împinsă ar fi descrierea mai potrivită, de o mișcare  ce se desfășoară aproximativ în ritmul melodiei lui Mihai Mărgineanu Melci, scoici, raci, craci, doar ceva mai scadat, mai în pas de gîscă. Se aude o voce guturală, în traducerea urechelniței Babel, care rostește evrei, comuniști, homosexuali, slavi (să fie Rus pe acolo!?), în vreme ce pe fundal auzim o serie de clic, clic, clic, boc, clic, clic, he-he-he, clic, heil (M. Neamțu), clic, Feldman, Radu Alexandru F, clic, clic (în sfîrșit identificate drept pocnituri din călcîie). Pe ușă dă năvală o… persoană, urmată de o uniformă gri-închis, cu breton.
- Rompuy, ce cauți aici, marș în prezidiu !
- Meine Frau kanz
- Schnell, schnell ! Rompuy dispare în goană.


- Barrrossso e aici ? se răstește Merkel.
- Nu e aici, te oftici ? replică imperturbabil blonda (?) cu bot, etc.
- Știi cine sînt eu ? răcnesc simultan Merkel și uniforma cu breton.
- Sînteți cetățeni europeni și aveți drepturi, dar cam trecute, le-o întoarce tipa blondă(!?), trecînd suveran printre ele, cu tot cu bot, țîțe, sechele.


Unde o fi Barroso ?
(Corul, în traducerea urechelniței Babel: who the fuck is Barroso ?)



3 comentarii :

Riddick spunea...

E de nu se poa-teeeee !

LOL

ROFL

:))))

Crystal Clear spunea...

Iepocal :)))

Riddick spunea...

Mai vin cu una (creaţie proprie), despre EuroBăse.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: