12 ianuarie 2015

Ponta, implicat în conspiraţia anihilării din interior a PSD-ului: "o echipă de tineri care au răspuns la nişte comenzi"Emisiune difuzată la Realitatea TV pe 24 decembrie 2014, la care este invitat "Moş Crăciun" (după voce pare a fi generalul în rezervă Mircea Chelaru; care mai este şi membru PP-DD şi... mason). Moderatoarea Lavinia Şandru, actriţă "la bază", este folosită de Sistem ca supapă de siguranţă, adică pentru a ţine sub control dezbaterea "Pro sau contra cedării de suveranitate naţională". În 2008 (ca deputat al PIN, ex-PDL) a fost singura care a votat contra ratificării Tratatului de la Lisabona - un moment regizat: era ca naiba să fie unanimitate, am fi părut ţară de handicapaţi; alt deputat (Dragoş Dumitriu, PC) s-a abţinut atunci de la vot. Deci, "minus doi", ca să apară o statistică "mai naturală". Ea este soţia ministrului de finanţe din Guvernul Ponta ("factorul intern", cică ?!), Darius Vâlcov, care recent s-a exprimat (corect!) că n-ar mai fi nevoie de un nou acord cu FMI (Ponta - că "să mai vedem"). Deci, ea are - fie şi indirect - aceleaşi interese ca şi echipa Ponta.


Să nu fi priceput încă bizonu' PSD despre ce-i vorba ?

Transcriere parţială:
 • "În România ultimilor 25 de ani, factorul intern n-a funcţionat." (Moş Crăciun, 8:15)
 • "[Ca ţară învinsă] România doar după vreo zece ani a avut voie să aibă lideri. Până prin 2000 România n-a avut voie să aibă lideri." (Moş Crăciun, 10:15)
 • "În 1989 România nu s-a eliberat de comunism, ci de ceauşism, ceea ce e cu totul altceva." (Moş Crăciun, 12:43)
 • "Nu erau marxişti, ci nişte analfabeţi. N-aveau cultură marxistă, deci nu erau comunişti. Erau nişte impostori. Daaar, erau nişte lideri naţionali-socialişti care au luat puterea în România şi au construit un stat industrial - ăsta-i ceauşismul -, 'România socialistă'. Iar ideea 'comunismul este de vină' este o deturnare de la problemă, tocmai ca ceauşismul să supravieţuiască." (Moş Crăciun, 12:56)
 • "După '89, tehnocraţii statului industrial 'România socialistă' au pus mâna pe putere, într-un mod specific." (Moş Crăciun, 13:43)
 • "Aceşti tehnocraţi au generat un bazin electoral. Oamenii au votat în '90 aşa cum au zis aceşti tehnocraţi." (Moş Crăciun, 16:50)
 • "România nu a reacţionat în faţa acestei crize, fiindcă ceauşismul deviase genetic [faţă] de patrie. Nu mai erau patrioţi, români în România care să reacţioneze la criză." (Moş Crăciun, 18:30)
 • "Nicio reacţie n-a avut România, ceea ce-nseamnă că-n România e o problemă, şi-anume, problema că... ăăă... nu funcţiona conceptul de patrie. Şi trebuia restartat, şi-atuncea s-a văzut faptul că principalul factor al devierii conceptului de patrie - din timpul lui Ceauşescu, moştenitorul lui Ceauşescu, al ceauşismului -, era PSD-ul. Şi-atuncea s-a luat o hotărâre: pentru ca să mergem mai departe, trebuie să schimbăm ceva profund, adică trebuie să scoatem din viaţa publică PSD-ul ca structură politică. Şi-atunci a-nceput procesul; în 2011, se-nfiinţează USL, ca prim pas în procesul... îîî... demolării structurii politice 'FSN' fără ca cineva să fie beneficiar al distrugerii PSD-ului." (Moş Crăciun, 19:09)
 • de la 19:55 :
Moderator: "Deci, tu vrei să spui că atunci când s-a înfiinţat USL-ul, de fapt, 'factorul intern' - pe care nu-l cunosc, dar aş vrea să-l cunosc - 'factorul intern' a urmărit de fapt distrugerea 'moştenitorului ceauşismului', 'moştenitorului FSN', adică a PSD-ului ?"

Moş Crăciun: "Da. Da. Da. Şi a şi reuşit acţiunea."

Moderator: "Cu concursul PSD-ului..."

Moş Crăciun: "Normal. Acţiunea a reuşit, câţiva paşi s-au făcut. Primul pas care s-a facut atuncea a fost trimiterea acasă a acelora care erau fundamentaliştii din PSD, adică a 'bătrânilor'. Şi-a venit o echipă de tineri care au răspuns la nişte comenzi. Pe de-o parte; pe de altă parte, s-a acceptat, s-a acceptat în acest produs un ingredient... ăăă... un ingredient: liberalismul. Şi-aşa au venit liberalii la acest proiect, cu ideea ca România să poată crea un produs politic, cu valoare de întrebuinţare pentru interesele ei."

Moderator: "Cine a creat USL-ul ?"

Moş Crăciun: "Nu ştiu; dar nu 'ei' ['tehnocraţii']."
 •  de la 27:50
Moş Crăciun: "O completare. A pierdut alegerile Ponta în 10 septembrie, când cineva l-a împiedicat să renunţe la candidatura în favoarea lui Tăriceanu. În acel moment...
Moderator: "Victor Ponta a vrut sa renunţe la candidatură ?"

Moş Crăciun: "Era normal să renunţe la candidatură, cineva nu l-a lăsat."
Moderator: "Cine ?"

Moş Crăciun: "Bună întrebarea...  eu cred că nu l-a lăsat factorul extern. Pentru căăă... USL fiind un produs..."

Moderator: "Factorul extern fiind de la Vest sau de la Est ?"

Moş Crăciun: "De la Vest. Pentru că factorul extern în 2012 când USL a câştigat alegerile, factorul extern n-a-nţeles acest îîî... resursele acestui rezultat de şaptej' la sută. Şi a încercat să identifice cauzele - n-a reuşit. Şi-atuncea a hotarât să anuleze efectul alegerilor..."

Moderator: "Cum ?"

Moş Crăciun: "Ăăă... ăăă... îîî... virusând agenda zilnică a României cu ajutorul DNA şi ANI. Şi timp de un an, DNA şi ANI au... inventat agenda zilei şi câştigătorii alegerilor n-au putut să se ocupe de guvernarea României."
 • de la  30:42
Moş Crăciun: "N-aţi observat, probabil, cum a fost ziua naţională de anul ăsta; 1 Decembrie. Puţină lume a observat căă 1 Decembrie a fost marcată de demonstraţii militare. Şi mai puţină lume a observat că a fost în fiecare judeţ ăăă... demonstraţii militare, chiar dacă au fost acolo doar pompierii sau poliţia, poliţia locală. De două'ş'cinci de ani nu s-a mai întâmplat asta. Deci, Ziua Naţională din acest an a fost un mesaj către factorul extern şi chiar către noul preşedinte că 'aveţi grijă dacă îîî... treceţi peste ceea ce româneşte credem noi că este - aveţi probleme'. 

Moderator: "Cine... cine l-a trimes ?"

Moş Crăciun: "Mesajul... Cine a organizat demonstraţiile, cine a organizat..."

Moderator: "Să mă-ntorc la guvern, să mă uit la guvern, să spun că 'guvernul' ?"

Moş Crăciun: "...factorul intern. Două sute de localităţi din România şi din străinătate, s-a manifestat... au fost manifestări de Ziua Naţională precum cântece. Cu nişte cââântece impresionante."

Moderator: "Patriotice."

Moş Crăciun: "Coreeect ! 

Moderator: "Multă muzică populară."

Moş Crăciun: "Au fost.. Adică nu - patetic-patriotice, nu numai patriotice. Deci, s-a dat un semnal, 'vedeţi ce faceţi, că dacă faceţi cumva lucruri nepotrivite pentru români, s-ar putea... s-aveţi surprize."

Moderator: "De ce a fost nevoie de mesajul acesta ?"

Moş Crăciun: "Pâi tocmai, fiindcă cineva fusese înaripat şi credea că vine un neamţ să fie şeful României. Nu se poate. Român, de natură germană-i perfect, da' nu vine-un neamţ să fie conducatorul României."

Moderator: "Da' el e român. E cetăţean român."

Moş Crăciun: "A şi spus. Coreect ! Nimeni n-are nimic împotrivă, da'... da' dacă ne aducem aminte cum imediat după ce-a fost ales Iohannis, preşedintele Franţei l-a şi invitat în Franţa, deja erau alte înghesuieli ca să fie invitat în alte ţări, ca şi cum, România, în sfârşit, ar fi fost scoasă din... ăăă... din....ăăă... dintr-o mlaştină, si-a ajuns la lumină şi-acuma poate să... navigheze."

Moderator: "Şi ni s-a atras atenţia: 'Suntem tot noi'..."

Moş Crăciun: "Corect."

Moderator: "...şi..."

Moş Crăciun: "... Şi e OK. Şi e-n regulă."

Moderator: "Şi preşedintele..."

Moş Crăciun: "A-nţeles."

Moderator: "E unul dintre noi."

Moş Crăciun: "Corect. Corect. Şi e-n regulă. E bine. De altfel, vestea bună care vreau s-o... s-o dau, că 2015, chiar asta marchează: ăăă... în ciuda acestor.. acestor confuzii sau în ciuda acestor... acestor situaţii discutabile, România va începe să-şi facă propriile proiecte."
 • de la 34:25
Moş Crăciun: "A trebuit să dăm... a trebuit să dăm ăăă... Petromu' ca să intrăm în NATO, a trebuit să dăm numaiştiuce ca să intrăm... dar în momentul în care în 2012 s-a pus problema..."

Moderator: "Şi dacă nu dădeam Petromu'... cui ?! Austriei - nu intram în NATO ?"

Moş Crăciun: "Bineînţeles că nu. Ăăă, dar... în... în oglindă, în aceşti ultimi doi-trei ani trebuia să se privatizeze CFR Marfă şi nu s-a privatizat, ăăă... trebuia să se privatizeze Olchim si nu s-a privatizat..."

Moderator: "Pâi da, da' să se Privatizeze CFR Marfă către Gruia, care-l...căpuşa."

Moş Crăciun: "Pâi, tocmai Gruia, tocmai Gruia a fost defectorul, el a defectat privatizarea, că trebuia o firmă austriacă să ia CFR Marfă  Ăăă... Dan Diaconescu...

Moderator: "Adicăăă, să-nţelegem că Gruia a avut un rol de apărător ? E un erou ?"

Moş Crăciun: "Factorul intern. S-a băgat la închisoare singur...  Nu, este un factor... parte din factorul intern. "

Moderator: "Aaa. Factorul intern are şi elemente ticăloase ?"

Moş Crăciun: "Şi Dan Diaconescu s-a oferit să cumpere Oltchim tocmai pentru a distruge... proiectul, ăăă... România trebuia să se regionalizeze şi ca să nu se regionalizeze a fost pus un mediocru să regionalizeze România, adică trebuia ratat proiectul ca să rămână..."

Moderator: "Cine ?"

Moş Crăciun: "Dragnea. Ăăă... România trebuia să fie... să fie... ăăă... România trebuia să fie regionalizată, adică federalizată. Ăăăă... s-a blocat federalizarea României. Puţină lume notează un fapt - foarte important - că-n '90, România, după evenimentele din martie, de la Târgu Mureş, trebuia să-nceapă procesul dezmembrării României. Aşa cum s-au dezmembrat Cehoslovacia şi Iugoslavia, că cele trei ţări, Cehoslovacia, Iugoslavia şi România au fost ăăă... constituite ca ţări mari de către Trianon. Cert este că-n luna următoare din martie, CIA-ul a făcut un raport către preşedinte, şi a spus 'domnule preşedinte, am uitat să vă spunem că România nu se dezmembrează'. Atâta să ştie publicul: ăăă, din Ocultă, se pare că rugămintea de a nu se dezmembra România - o să vi se pară ciudat ce vă spun - este Rusia, pentru că ăăă... Rusia nu poate să renască decât ca ţară ortodoxă, şi România este o ţară ortodoxă foarte mare, şi-ntr-un loc foarte bine... foarte important aşezată. Locul în care se află-i important." 
 • "Eu, părerea mea, părerea mea de Moş Crăciun, este că atuncea când România nu s-a dezmembrat în.. în '90, ăăă... ea a avut totuşi obligaţia să ţină la guvernare tot timpul o structură politică maghiară în România. Ca un fel dă bir, ca un fel dăă... taxă pentru nedezmembrarea României." (Moş Crăciun, 41:53)
 • "Vestea proastă pe care au primit-o ungurii acuma - dar nu numai ungurii - că acest guvern Ponta nu a dat dreptul la furat. Nu a dat liber la furat ! (Moş Crăciun, 42:44)
 • "Pe de altă parte, s-au adus nişte tineri în fruntea actualului PSD tocmai ca PSD-ul să-şi piardă forţa de rezistenţă la schimbarea care va trebui să vină; şi-a venit, schimbarea. Suntem în proces de... de desăvârşire. Va avea congresul în ianuarie sau februarie şi... îîî... PSD-ul se va autodizolva pentru a forma împreună cu liberalii lui Tăriceanu o structură politică valabilă pentru proiectele României." (Moş Crăciun, 45:03)

Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Radu Bălănescu (Mare Maestru al Marii Loji Naționale din România, la gala MLNR), 2019: "Vin încărcat de optimism, în sfârșit societatea românească promovează dialogul, promovează prin factori decidenți extremi de importanți un pact pentru o cale europeană, pentru că România face parte din Europa și noi trebuie să promovăm cu toții acest lucru".

Postări populare (nu P.P.E. !):