25 iulie 2014

Posibila filmare a lansării rachetei


Clipul a fost postat iniţial de o sursă rusească, aici este o preluare ("clipul original este eliminat iar sursa îl tot repostează"). Se vede mai bine în full screen. Zona din care s-a tras racheta ar fi fost sub controlul armatei ucrainene.



Filmarea vine de la un satelit meteorologic (Meteosat 8 ?) sau de la o dronă (a cui ?), în infraroşu.

Ucrainenii au început să dea în bâlbâială, recunosc că atunci aveau loc aplicaţii ucrainene exact cu acel tip de rachete, "dar fără lansare", însă nu exclud "posibilitatea să fi apărut o situaţie de urgenţă".

Vicepreşedintele Dumei, Serghei Neverov, îl acuză pe oligarhul ucrainean Igor Kolomoiski, mai exact pe "mâna sa dreaptă", Iuri Berez (comandantul batalionului paramilitar "Dnepr", sponsorizat de Kolomoiski). Berez are pregătire militară ca artilerist antiaerian, iar Kolomoiski are şi afaceri în domeniul transporturilor aeriene la Dnepropetrovsk. Turnul de control de la Dnepropetrovsk ar fi dat dispoziţii echipajului zborului MH17 să devieze cursul spre nord, în afara culoarului obişnuit de zbor, tocmai prin zona de război. Autorităţile de la Kiev refuză să dea publicităţii conversaţia dintre turnul de control şi echipaj.

Un comentariu :

Riddick spunea...


Доказательство того, что самолет сбила хунта, streamrip.17.07

https://www.youtube.com/watch?v=sdqIDYnSNq8

https://www.youtube.com/channel/UCz3uVH8Yv-EXMGXbrBTsw_w/videos


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: