25 iulie 2014

Consilier al lui Putin: "Americanii militarizează Ucraina pentru a invada Rusia"


Ce nu pricep eu: de ce Putin a lăsat lucrurile să ajungă aici şi n-a invadat încă de prin ianuarie-februarie, dacă vedea cum clownul ăla de Ianukovici mimează "reacţiunea" ?

 

"Kievul, în mod clar, duce o politică de genocid spre a elimina total populaţia Donbasului. Distruge fără fereală infrastructura zonelor populate. Au făcut praf cel mai frumos aeroport din Europa fără să clipească. Ei distrug spitale, grădiniţe, şcoli."

"Ei văd Donbasul doar ca pe o sursă de venit, un loc din care să extragi profit, prin exploatarea cruntă a populaţiei."

"Se crează aceste condiţii pentru a-i face pe oameni să plece de acolo. Cei care nu au legătură cu munca în fabrici sau în mine sunt goniţi. Ei sunt refugiaţii pe care-i primim acum la noi în ţară."

"Autorităţile de la Kiev distrug în mod brutal infrastructura socială a Donbasului. Nu sunt interesate de potenţialul manufacturier şi ştiintific al regiunii. Aşa că nu preţuiesc industria dezvoltată de acolo, care este puternic integrată în complexul industrial din Rusia, fără de care ar înceta să existe."

"Folosesc toate mijloacele avute la dispoziţie şi duc acest război până ce rezistenţa din Donbas va fi complet eliminată. De ce ? Fiindcă acesta este un război al Statelor Unite împotriva noastră."

"Pe de-o parte, anticipăm prăbuşirea regimului datorită acumulării insurmontabile a problemelor socio-economice. Dar în Georgia asta nu s-a întâmplat. Doar după un mare efort au reuşit să scape de Saakashvili. Dar asta nu s-a întâmplat printr-o revoltă socială, ci prin procese democratice, care în Ucraina au devenit deja o imposibilitate."

"Americanii şi marionetele lor de la Kiev au trecut la militarizarea Ucrainei, la crearea unei dictaturi naziste, la mobilizarea totală a populaţiei împotriva Rusiei. Cu toate că populaţia nu este deocamdată prea entuziasmată în legătură cu mobilizarea, luaţi în considerare dinamicile: decembrie, 2.000 de nazişti la Kiev. În februarie erau 20.000 de nazişti înarmaţi. În mai - 50.000, şi alţii erau recrutaţi. În vară vor fi 100.000, în septembrie vor fi 200.000. Vorbim despre planuri de mobilizare a persoanelor cu vârsta corespunzătoare efectuării serviciului militar. La finele anului vor dispune de o jumătate de milion de oameni înarmaţi. Echipamentul lor este scos din stocurile de mobilizare."

"Cu ce avem de-a face ? Cu o foarte puternică maşinărie militară aţintită asupra noastră."

"Scopul lor este un război împotriva Rusiei - asta nu-i ceva la care să asistăm cu mâinile-n sân. Dacă Donbasul va fi pierdut, va fi pierdută şi pacea. Următoarea ţintă a lor va fi Crimeea. Nu glumesc. Ucraina va fi împinsă brutal, cu hotărâre şi cu orice preţ într-un război împotriva Rusiei, sub pretextul Crimeei. Nuland a spus foarte clar la Odessa că ei aşteaptă ca agenţii lor din Ucraina să pornească războiul contra Rusiei pentru Crimeea. Hoarda lor de 500.000 va invada Crimeea. Nu-i nicio îndoială."

"Vorbim despre un război de tip modern, aceasta însemnând că nu-i nevoie să intrăm cu tancurile în Kiev. Dar avem dreptul, conform legislaţiei internaţionale, măcar să oprim genocidul. Tot ceea ce trebuie făcut este să închidem spaţiul aerian, şi să recurgem la mecanisme similare pentru a dezafecta armele grele care sunt utilizate împotriva populaţiei, la fel cum înşişi americanii au făcut în Libia: au închis spaţiul aerian, apoi au tras împotriva blindatelor, artileriei şi aviaţiei. Rezultatul a fost că regimul contra căruia luptau n-a mai fost capabil să reacţioneze militar. Încă mai putem proceda astfel. Peste o jumătate de an va fi prea târziu."

"Este foarte important să identificăm Ucraina ca fiind un teritoriu ocupat de către SUA, cu excepţia Donbasului, care rezistă. Odată ce stabilim termenii corecţi şi cadrul de referinţă, va deveni clar ce avem de făcut. Dacă Ucraina este ocupată de SUA şi de mercenarii săi, care-şi manevrează regimul-marionetă să ameninţe populaţia cu armele şi să o facă să lupte contra Rusiei, declanşând mai întâi un război civil şi apoi un război mondial, în care să târască şi Europa, iar mai apoi toată Eurasia, atunci este foarte important să determinăm terminologia corectă."

"Să stabilim clar cadrul nostru de referinţă: conducerea de la Kiev nu este independentă. În mod esenţial, este o reţea de agenţi americani - marionete americane. Poroşenko nu a câştigat alegerile prezidenţiale. Experţii au calculat că maxim 40% ar fi votat pentru el. Cum a fost orchestrată această farsă numită "alegeri", este o altă discuţie. Teritoriul Ucrainei este sub ocupaţia şi sub controlul Statelor Unite. Americanii şi-au instalat aici instructorii militari. SBU este sub controlul total al CIA. Deci trebuie să vorbim despre ocupaţia lor ilegală a teritoriului şi despre eliberarea sa, şi despre cum isterizează cu idei naziste prin mass-media, prin care americanii declanşează al patrulea război mondial, considerând că cel de-al treilea a fost războiul rece împotriva URSS. Vă invit în următoarea discuţie să evidenţiem motivele acestui război, de ce SUA a cultivat nazismul ucrainean şi acum îl dezlănţuie împotriva Rusiei, de ce au pornit acest război în Ucraina ca pretext pentru a atrage Rusia într-o confruntare directă cu forţele armate ucrainene, spre a crea un război regional în Europa, iar mai apoi ceva ce aduce cu al patrulea război mondial. Aceasta agresiune nu este doar împotriva Rusiei. Obiectivul primar este Europa. Americanii au avut de câştigat de pe urma fiecărui război din Europa - primul război mondial, al doilea război mondial, războiul rece. Războaiele din Europa sunt mijloacele miracolului lor economic, al prosperităţii lor. Este, de asemenea, un război împotriva Chinei. Deci trebuie să înţelegem că soluţia rezolvării catastrofei din Ucraina trebuie găsită la Washington."


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Zoe Petre, 2012: "Am preferat votul pe liste fiindcă am considerat întotdeauna că partidele de la noi nu au forţa şi identitatea necesară pentru un alt tip de sistem electoral. Dar, unul dintre argumente pro-uninominal, explicate de Victor Ponta de la tribuna Parlamentului, mi-a trezit interesul: anume că un astfel de vot nu permite intrarea formaţiunilor anti-sistem în ParlamentSau, oricum, aceste puterea acestor partide nu devine mare. În contextul în care Europa se află într-o stare de nedumerire, ideea ca noi să ne pricopsim cu un Parlament plin de dani diaconeşti, mă înspăimântă. Totodată, îmi repugnă total posibilitatea unei guvernări PDL-Dan Diaconescu, după alegeri. Ar fi o catastrofă. Dacă se vrea prevenirea a aşa ceva, prin uninominalul pur, este foarte bine".

 

Postări populare: