25 iulie 2014

Posibila filmare a lansării rachetei


Clipul a fost postat iniţial de o sursă rusească, aici este o preluare ("clipul original este eliminat iar sursa îl tot repostează"). Se vede mai bine în full screen. Zona din care s-a tras racheta ar fi fost sub controlul armatei ucrainene.



Filmarea vine de la un satelit meteorologic (Meteosat 8 ?) sau de la o dronă (a cui ?), în infraroşu.

Ucrainenii au început să dea în bâlbâială, recunosc că atunci aveau loc aplicaţii ucrainene exact cu acel tip de rachete, "dar fără lansare", însă nu exclud "posibilitatea să fi apărut o situaţie de urgenţă".

Vicepreşedintele Dumei, Serghei Neverov, îl acuză pe oligarhul ucrainean Igor Kolomoiski, mai exact pe "mâna sa dreaptă", Iuri Berez (comandantul batalionului paramilitar "Dnepr", sponsorizat de Kolomoiski). Berez are pregătire militară ca artilerist antiaerian, iar Kolomoiski are şi afaceri în domeniul transporturilor aeriene la Dnepropetrovsk. Turnul de control de la Dnepropetrovsk ar fi dat dispoziţii echipajului zborului MH17 să devieze cursul spre nord, în afara culoarului obişnuit de zbor, tocmai prin zona de război. Autorităţile de la Kiev refuză să dea publicităţii conversaţia dintre turnul de control şi echipaj.

Un comentariu :

Riddick spunea...


Доказательство того, что самолет сбила хунта, streamrip.17.07

https://www.youtube.com/watch?v=sdqIDYnSNq8

https://www.youtube.com/channel/UCz3uVH8Yv-EXMGXbrBTsw_w/videos


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Zoe Petre, 2012: "Am preferat votul pe liste fiindcă am considerat întotdeauna că partidele de la noi nu au forţa şi identitatea necesară pentru un alt tip de sistem electoral. Dar, unul dintre argumente pro-uninominal, explicate de Victor Ponta de la tribuna Parlamentului, mi-a trezit interesul: anume că un astfel de vot nu permite intrarea formaţiunilor anti-sistem în ParlamentSau, oricum, aceste puterea acestor partide nu devine mare. În contextul în care Europa se află într-o stare de nedumerire, ideea ca noi să ne pricopsim cu un Parlament plin de dani diaconeşti, mă înspăimântă. Totodată, îmi repugnă total posibilitatea unei guvernări PDL-Dan Diaconescu, după alegeri. Ar fi o catastrofă. Dacă se vrea prevenirea a aşa ceva, prin uninominalul pur, este foarte bine".

 

Postări populare: