28 iunie 2014

PP-DD se duce la ALDE, în locul PnLPe lista ALDE de la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) apar deputaţii PP-DD Daniel Fenechiu şi Monica Iacob-Ridzi, alături de Tudor Chiuariu, Alina Gorghiu şi alţi patru de la PnL.

Daniel Fenechiu a postat pe Facebook imagini cu participarea sa la şedinţa grupului ALDE de la APCE. Şi-l minte pe un comentator: "Nu dle Constantin AZ...Grupul nu militează pt căsătoria intre persoane de același sex...Dar, știți cum e, nici aici nu exista pădure fără uscături.... ".
 
Ori - se ştie: ALDE este cel mai pro-gay eurogrup, şi cel mai federalist (pro-"SUE"). Precepte noi, se vede treaba, pentru un Partid al Boborului...

Acum două luni, Fenechiu îşi exprima opţiunea pentru aderarea PP-DD la PPE, dar în partid mai erau şi alte opţiuni, precum EFD şi ALDE. Cu trecerea PnL la PPE şi cooptarea PP-DD la guvernare, se pare că ALDE va fi opţiunea finală. Mircea Diaconu-Brînzovenescu a intrat deja în grupul europarlamentar ALDE "ca independent", şi tot la ALDE va veni şi Norica Nicolai (PnL), care este împotriva trecerii partidului său la PPE. Şi poate şi Renate Weber, provenită din reţeaua Soros şi care face parte din The European Parliament Intergroup on LGBT Rights (ca şi Monica Macovei şi Corina Creţu).

Singura curiozitate pe care aş avea-o: cum va fi clasificat după chestia asta PP-DD, pe care băsiştii îl numeau "partid populist", iar USL-iştii - "partid băsist".

Guy Verhofstadt (liderului grupului ALDE din Parlamentul European):

Despre manifestul său eurofederalist: "Este un eveniment fondator la fel de important precum faimoasele scrieri ale lui Marx și Engels"


"Identitatea naţională este un concept criminal care poate duce în cele din urmă către camerele de gazare" ("de nationale identiteit is een crimineel concept dat ultiem kan leiden tot gaskamers")

7 comentarii :

Vlad spunea...

Salut! Pentru ca nu am gasit cum sa iti trimit un mail personal, fac recomandarea temei la comentarii: http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-17499308-transindex-cel-mai-mare-trust-presa-din-secuime-primit-finantari-2-6-milioane-euro-companii-stat-din-ungaria-printr-fundatie.htm
Din punctul meu de vedere, e interesant de vazut cat aloca statul roman pentru presa din diaspora. Am vazut ca pe Ucraina dam undeva la cateva zeci de mii de euro anual. Deci, despre ce vorbim?!

Riddick spunea...

Salut !

Mda. Văd că apar doar sponsorizările din guvernarea FIDESZ, cele anterioare ale socialiştilor nu apar, probabil că erau mai bine conspirate şi poate destinatarii nu erau aceioaşi.

Guvernul şi parlamentul i-au abandonat pe românii din Ucraina, nu cumva să supere guvernul instalat prin lovitura de stat de la Kiev.

Anonim spunea...

Ne afundam ! Ne tot afundam !
Asta nu e scena politica a unui stat independent ci a unei provincii de imperiu !
Mai rau ca in Suleyman Magnificul cind se ordona pedepsirea Lui Petru Rares ca a refuzat sa trimita mieii pe piata Stanbul-ului in timpun Ramadan-ului.
Pina si Petru Rares era mai demn ca noi acum.
Nu vreau sa sfidam Lumea, sa ne izbim cu fruntea de ziduri dau toate au o limita, chiar si in obedienta cea mai libidinoasa !!!

Riddick spunea...


Tot ca-n decembrie 1989 se va rezolva. Ca metodă, nu ca rezultat final.

Anonim spunea...

Nu e bine R, nu e bine !!!
Ia sa vezi ce te/ne asteapta !!!
Astia baieti seriosi !
Ce securitate, ce comunisti, ce tortionari ???
Basme pentru copii sub 6 luni !!!
In democratie sa vezi ce ne asteapta !!!
Abia astept sa ma amuz, ca nici asta nu prea mai pot sa fac !!!
http://www.frontpress.ro/2014/06/operatiunea-big-brother-sri-vrea-sa-reglementeze-spatiul-virtual-video.html

Anonim spunea...

Stai ca uitai sa-ti zic !
O persoana informata si foarte ''curtata'' de media zicea, intr-un cadru cu laturile mai scurte, ca DD si PP-ul lui ar fi opera unor cercuri evreiesti....
Acusica iata ca ii baga si in ALDE !!!
Parca vine de se leaga ...
Mizerie, viermi si borhot !!!!
Traiasca 1989 !!!
E correct sa urezi asa ceva sau se supara nenea ala cu nume de iarba verde de la sri ?!!!
Daca se supara rectific si zic Traiasca libertatea !!!

Riddick spunea...

Vor ei multe...

PP-DD e o operaţiune de dezinformare, al cărei scop principal a fost de a descuraja ideea de partid-alternativă. Mulţi vor fi reticenţi la a mai iniţia ori urma un viitor partid care se va declara ca partid antisistem.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Lucian Boia, 2002: "Problema noastră este că avem o mitologie istorică defazată în raport cu mitologia europeană. Se construiește o întreagă mitologie istorică europeană. Ieșim încetul cu încetul din faza națiunilor. Intrăm în faza construcției europene. Se poate vorbi, de pe acum, cum construcțiile istorice și discursurile istorice se adaptează la ceea ce se dorește să fie Europa. Asistăm la un dublu joc. Pe de o parte, sigur e integrarea europeană, față de care ne arătăm și suntem într-un fel atașați. Pe de altă parte, însă, auzim un discurs naționalist de toată frumusețea în materie de istorie, care nu se lipește de proiectul nostru de integrare europeană. Ăsta este dublul discurs. Astfel, un istoric foarte oficial cum este profesorul Scurtu scria, în ziarul Adevărul, că istoria românilor trebuie să revină la ceea ce este ea cu adevărat, să aibă patru piloni: vechimea, unitatea, continuitatea și independența. Poate că acestea sunt, nu spun că nu, dar sunt exact cei invocați în anii lui Ceaușescu. Ceea ce am constatat totuși în aceasta înșiruire este că lipsește orice referire la Europa. Toate sunt mituri naționale. Independența este iarăși un mit al sec. al XIX-lea. În Evul Mediu nu exista conceptul de independență, iar astăzi, mă întreb, de ce trebuie insistat chiar atât de tare pe independență când independența este ceva ce, încetul cu încetul, se pierde și nu numai în cazul românilor. Și Germania și Franta își pierd independența, nu mai au nici măcar monedă națională. Dacă facem construcția europeană, nu cred că mitologia independenței este prima care trebuie pusă înainte. Construcția europeană e inevitabilă, sigur, păstrându-ne ceea ce avem de păstrat, trăsăturile noastre naționale și atâtea alte lucruri. În contextul european nu se mai poate vorbi de o independență în sensul național, în sensul forte al termenului care corespunde epocii națiunilor, epocii statelor naționale".

Postări populare (nu P.P.E. !):