06 decembrie 2013

Când un eurosocialist invocă Biserica şi Armata, trebuie să fii mai atent. Tocmai pune la cale o altă trădare.


Ponta (după alegeri !): "Sunt unul dintre cei care cred în acel proiect - şi sper să se realizeze pe parcursul vieţii mele politice - al Statelor Unite ale Europei."
Ponta, azi:
"Invitarea mea şi distincţia primită mă onorează. Aveţi în sală un credincios, în persoana lui Ioan Rus, care mi-a explicat cât e de important ca Guvernul să sprijine această lucrare, mi-a explicat că, pentru Cluj, un centru spiritual al Transilvaniei, ortodocşii, care sunt cei mai mulţi, nu pot fi cei mai săraci şi nu pot fi cei care nu au un loc în care să pregătească generaţiile următoare. Era obligaţia din partea oricărui Guvern să sprijine această lucrare, aşa cum este obligaţia şi a actualului Guvern de a sprijini orice lucrare care vine în sprijinul elevilor şi studenţilor şi BOR."
"Nu întâmplător, într-o perioadă în care atât de multe lucruri ne despart, sunt două simboluri în jurul cărora românii se strâng, în primul rând biserica şi, de asemenea, armata română, simboluri de care avem foarte mare nevoie pentru a ţine calea dreaptă şi a nu ne pierde în lucrurile care ne despart zi de zi."

9 comentarii :

Anonim spunea...

Panica !!!!Panica !!!!
Care Armata ?!?!
Care dintre biserici ?!?!
Fuge Transilvania si Banatul de sub picioare, sub vintul propagandei straine, lasata necontracarata(ci chiar stimulata) DE 24 DE ANI !
Traim vremurile autodistrugerii care nu vor intirzia sa produca efecte !!!
Oamenii din diferite zone ale Tarii nu mai disting clar intre bine si rau !!!
Parca iti vine sa spui fie ce o fi numai sa se termine o data !!!

Riddick spunea...

Un activist al "autonomiei Banatului", postac al site-ului Vocea Rusiei: Bogdan Radu Herzog ("Liga Bănăţeană").

Un individ de la Liga Bănăţeană îşi enunţă programul pro-rus (doar al lui ?!)
http://riddickro.blogspot.ro/2013/06/un-individ-de-la-liga-banateana-isi.html

Regionalizarea trebuie blocată.

Anonim spunea...

Imperiul contraataca !

http://www1.agerpres.ro/externe/2013/12/06/barroso-cere-europenilor-sa-nu-mai-taca-in-fata-populistilor-care-se-asteapta-la-rezultate-bune-la-europarlamentare-18-58-09

Sa citeasca tot natul , poate se mai limpezeste la neuron !!!

Anonim spunea...

Incepe ''ciparea'' !!!
http://www1.agerpres.ro/social/2013/12/07/de-la-1-aprilie-2014-cetatenii-pot-opta-pentru-noua-carte-electronica-de-identitate-11-43-56
Ce, numai vitele sa fie inseminate ?!

Riddick spunea...

Va fi o majoritate mai redusă dar una mult mai explicită la PE (populari PPE - eurosocialişti S&D - liberali ALDE - eurocomunişti GUE/NGL - ecologişti Greens-EFA). Forţele naţionaliste vor fi mai bine reprezentate, iar inamicul lor comun nu va mai putea susţine că ar fi de tendinţe "diferite" (între ele !).

Cu ciparea - de ce tace BOR ? Ah... ce naiv sunt. Cine să protesteze, masonul Daniel Ciobotea ?!

Anonim spunea...

De ce te legi de multpreainstelatul parinte ???
Dar iata ce scriu unii cu suflet mai ''din apa acestui pamint'', cu zicea raposatul Coanda:
http://www.frontpress.ro/2013/12/a-cui-este-totusi-ostireatarii.html

Riddick spunea...

Precizare. Ele între ele: nu va mai putea susţine că ar fi de tendinţe "diferite" (între ele !). Adică, componentele establishmentului, nu partidele conservatoare, naţionaliste şi eurosceptice.

Citisem articolul, deja. Cu Armata (S)UE, comanda va/ar fi la BerlinBruxel

Anonim spunea...

Nu stiam ca ati preluat si voi aceasta PERLA. ARMATA si BISERICA sunt entitati in schimb avem ECHERUL SI COMPASUL care sunt SIMBOLURI. Le gasim pretutindeni in zilele noastre insa cele doua (BISERICA SI ARMATA) trebuie sa bati cale lunga sa gasesti ADEVARATELE VALORI ALE NEAMULUI ROMANESC.

Riddick spunea...

Uită-te la componenţa Laicatului Ortodox, vei găsi mulţi masoni şi mulţi vânduţi.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Victor Ponta, 2012: "Mai multă autonomie, mai multă libertate, mai multă iniţiativă pentru Transilvania este în favoarea Transilvaniei şi a României. Oamenii au un spirit mai european aici şi nu trebuie să existe o rivalitate prost înţeleasă între Transilvania şi alte regiuni ale ţării. Sunt un adept convins al ideii de descentralizare şi de dezvoltare regională a Transilvaniei. Trebuie să facem acest lucru şi din punct de vedere politic. Sunt lucruri care definesc Transilvania şi care nu trebuie stricate de Guvernul central. Nu înţeleg de ce banii din taxele din Transilvania să vină în Bucureşti. Cred că dezvoltarea judeţelor din Transilvania se face mult mai bine de aici, decat de la Bucureşti".

Victor Ponta, 2013: "În niciun caz nu trăiesc vreo spaimă că ia cineva vreo bucată din România și o duce la Bruxelles, nu am asemenea spaime, dimpotrivă, eu unul nu doar că sunt pro-european dar cred că Europa are ca șansă să supraviețuiască integrându-se mai mult și fiind mai unită decât este acum. Nu știu, poate găsim o soluție - există și în Constituția actuală - ca atunci când e vorba de tratatele europene, cu două treimi, să nu mai treci prin toată procedura cu referendum, ci cu două treimi din Parlament să poți să faci modificări sau să adopți legi cu caracter constituțional. Cred cã aceastã variantă va acoperi orice modificare din următoarea perioadă la nivel european. Sunt unul dintre cei care cred în acel proiect - și sper să se realizeze pe parcursul vieții mele politice - al Statelor Unite ale Europei."

Victor Ponta, 2013 (interviu Deutsche Welle):
DW: Nu demult s-a desfăşurat în mediul public românesc o mică dispută pe tema ”Statelor Unite ale Europei”. USL a fost destul de reticent faţă de această formulă adoptată de preşedintele Traian Băsescu.
Victor Ponta: Eu nu.
Eu sunt total convins că, - sigur proiectul ideatic de State Unite ale Europei probabil că va mai necesita ceva timp, - dar eu sunt convins că acesta este proiectul pe care trebuie să-l susţină orice om politic cu viziune.
DW: Indiferent de costuri, indiferent de cedările de suveranitate?
Victor Ponta: Indiferent de cedările de suveranitate sau costuri. În cei 50-60 de ani de construcţie europeană, toate costurile sau cedările de suveranitate s-au dovedit mai mici decât beneficiile.

Postări populare (nu P.P.E. !):