Cum pot fi identificaţi complicii ocupantului: deviază atenţia de la agenţii străini ajunşi la butoane în România, la ţinte secundare pe care le numesc "statul mafiot", "sistemul băsist", "corupţia generalizată".

10 iunie 2013

Premierul Victor Ponta pregăteşte opinia publică pentru căsătoriile de acelaşi sexArticolul îl scoate cumva basma curata pe Căcărău, dar acesta s-a pronunţat, deja, pentru "o formă atenuată": parteneriatul civil.

Napoca News :

Când acum aproape un an Victor Ponta le-a băgat pe gât cu forţa pesediştilor pe activistul gay Remus Cernea, pe listele USL ca să ajungă deputat, toată umea spunea că e o chestiune electorală ecologistă. De fapt, realitatea este mult mai complicată. Remus Cernea nu este ecologist, ci activist şorosist în favoarea homosexualilor şi a căsătoriilor gay. Stânga europeană se foloseşte de ecologie, ca pretext, ca să dea o notă de onorabilitate şi să disimuleze acţiunile sale distructive împotriva familiei şi societăţii tradiţionale. Sigur că Victor Ponta a primit ordin de la sponsorii săi externi pentru a-l pune pe Remus Cernea pe liste şi să iasă deputat, pentru ca în Parlamentul României să existe o voce auzită pentru căsătorii între persoane de acelaşi sex şi pentru a lovi în familia tradiţională şi în Biserica Ortodoxă. Mai mult, Cernea în acţiunile sale împotriva societăţii creştine a fost sprijinit şi de preot DJ Tănăsescu de la Radio Dobrogea, fapt ce dovedeşte că şi biserica este infiltrată de activişti pidosnici.

Zilele acestea a ieşit mare zarvă între Crin Antonescu şi Victor Ponta pe articolul din noua Constituţie privind familia şi rolul acesteia în societate. Crin Antonescu doreşte includerea unui text constituţional privind faptul că familia e rodul uniunii dintre un bărbat şi o femeie, fapt susţinut de BOR. În schimb Victor Ponta influenţat de grupul tinerilor politicieni pedofili din jurul său (vezi declaraţiile senatorului Valer Marian, n. red.) şi de ong-urile străine doreşte scoaterea acestui paragraf despre familie din legea organică. Premierul Victor Ponta îşi menţine poziţia privind păstrarea în forma actuală a articolului despre familie din Constituţie, considerând că precizarea inutilă legată de căsătoria între “bărbat şi femeie” este copiată din procedura Ungariei, contestată în Europa, şi ar da un mesaj de conservatorism. “Aici m-am opus clar, pentru că nu sunt de acord să tot punem restricţii în Constituţie. Este o mare problemă de percepţie şi pentru mine este important să fim priviţi cu această modificare a Constituţiei ca modernizând România şi mergând spre un trend european, nu întorcându-ne, nu suntem republică fundamentalistă. Această precizare inutilă, a căsătoriei între un bărbat şi o femeie, este copy-paste din modificarea adusă în ianuarie la Constituţia Ungariei, o modificare extrem de contestată în toată Europa. Mie mi s-a părut că dă un mesaj inutil de conservatorism, dacă textul actual e suficient şi bun, de ce să schimb ceva ce e bun?”

Este evident că aveam o falie ideologică în rândul USL, care exprimă conflictul din societatea românească: pe de o parte majoritatea ortodoxă şi tradiţională a poporului român care sprijină familia creştină, ca rod al căsătoriei dintre bărbat şi femeie şi pe de altă parte o minoritate agresivă finanţată de Soros şi ong-uri străine, ce fac jocul unor interese privind destructurarea ţării, care susţine activismul gay, pedofilia şi căsătoria dintre persoanele de acelaşi sex. Ecologia e numai un pretext, prin care ateul Remus Cernea, discipolul fidel al lui Victor Ponta, prosteşte masa critică de tineri români debusolaţi de criză, globalism şi consumerism. În realitate, activiştii ecologişti Roşia Montana, coordonaţi de Remus Cernea, fac indirect jocul marilor companii multinaţionale, care doresc exploatarea aurului cu cianuri şi a gazelor de şist. Premierul Victor Ponta a ales zilele acestea să se aşeze de partea taberei minoritare, a celor care vor distrugerea familiei şi societăţii tradiţionale, destructurarea bisericii naţionale şi, pe viitor, dezmembrarea României, ca o consecinţă a debusolării morale a poporului nostru, care i se doreşte să nu mai facă diferenţa între mamă şi tată, între Dumnezeu şi Satana. Amin.


http://1.1.1.2/bmi/www.gif-gifs.com/gif-English/cockroach-gifs/cockroach-gif-%20(8).gif
Doar CARCALACII merg la referendum !

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Teodor Baconschi, 2011: "România nu a ajuns târziu și din întâmplare în construcția Europei unite, ci a participat încă de la început, prin voci precum Gafencu și Ciorănescu, la gândirea acestui proiect.Totodată, îmi permit să evoc în acest ilustru sediu ideea federalismului european, concept creștin-democrat căzut în desuetudine. Consider că a reînvia astăzi ideea Statelor Unite ale Europei nu este lipsit de importanță, ba chiar de o anumită urgență. Asistăm cu toții nu doar la o criză de creștere sau la o reticenţă a lărgirii Uniunii (enlargement fatigue), ci la o adevărată criză a spiritului european. Criza actuală nu e pur economică sau financiară, ci e o criză a valorilor fondatoare, a viziunii și a identității europene. Mai mult ca oricând, trebuie să evităm riscul revenirii, pe fondul crizei, a discursurilor naționaliste, xenofobe, rasiste. Tentația închiderii în sine e mare. O Europă care se îndoiește de beneficiile euro sau ale spațiului Schengen este deja o Europă în devoluție. Tocmai fiindcă știm că alternativa la partidele populare riscă să fie partidele populiste, dorim să creăm în România o Mișcare Populară cu vocație majoritară, asemănătoare cu UMP în Franța sau PDL în Italia. Europa are nevoie să mențină în guvernele naționale partide populare capabile să răspundă întreitului imperativ al momentului: să reformeze în spiritul responsabilității, să se opună populismului crescând al stângii și al extremei drepte, și să continue construcția europeană. În fine, criza Europei nu are ca soluţie resurgența discursului naționalist și redescoperirea frontierelor, ci determinarea creștin-democraților, a tuturor guvernelor și partidelor afiliate PPE, de a continua până la capăt proiectul Statelor Unite ale Europei, oricât de extrem ar părea acest lucru."


Postări populare (nu P.P.E. !):