07 decembrie 2012

Mai uşor cu apa de Colonie...


Madam Boagiu, recent aleasă vicepreşedinte al PPE (în această cheie trebuie "citit" tot ce susţine) caută să înfrunte USL pe teren propriu.
"Noi, ARD, înţelegem gravitatea acestor fapte. Sunt convinsă că şi dumneavoastră înţelegeţi gravitatea acestor fapte. Sunt convinsă că şi USL înţelege, dar miza lor este total opusă interesului naţional al României. Miza USL este scoaterea României din UE şi resovietizarea regiunii. În vară, noi, românii ne-am apărat libertatea, ne-am apărat democraţia, apartenenţa la UE şi NATO sancţionând USL prin reacţia noastră şi a instituţilor statului român. Din păcate, pe 9 decembrie trebuie să luptăm, din nou, împotriva USL care ne scoate din nou la mezat. Votul din data de 9 decembrie reprezintă alegerea între o Românie liberă şi puternică, în Europa şi în spaţiul transatlantic, sau transformarea României într-un stat colonial, un stat care să se afle în afara Europei
Lasă că USL foloseşte fraudulos o retorică naţionalistă şi eurosceptică...

Discrepanţele dintre afirmaţiile patriotarde şi realitate nu vor putea trece prea multă vreme neobservate de electoratul USL, parţial câştigat tocmai prin acest tip de propagandă.

Dar cum să susţii acum - tu, ARD - că nu vrei ca România "să devină colonie", când îţi pui în programul politic acest punct: "Sprijinirea ideii întăririi unității politice a Uniunii Europene, inclusiv în punerea bazelor creării Statelor Unite ale Europei (SUE)" ?!

4 comentarii :

Anonim spunea...

Madam Boagiu, dar unora dintre noi nu le este deloc draga UE, ba chiar este receptata ca dusman de moarte ! Intrucit chestia cu ''sovietizarea'' este doar un furuncul in singurul tau neuron, unii dintre noi ne rugam la Dumnezeu sa ne scoata cineva din UE sau sa se sparga aceasta monstruozitate, inainea unei conflagratii ! Asadar, ai nimerit-o la dorinta dar nu si la autorul faptei, fiindca USL, adica fratii si complicii vostri, nu va face ce vrem noi ! Asa ca mai taci dracului, fiindca nu ai fost prea buina la ''aspiratia'' de funduri !

Riddick spunea...

... şi cum se face că USL atacă PDL/ARD pe te miri ce temă, numai nu şi pe "tema SUE", din program ?!

;-)

Crystal Clear spunea...

Nu vezi ca parca toti aredistii sunt amortiti ?
Stiu ca pierd dar nu sunt in stare sa recunoastca de ce au gresit

Riddick spunea...

S-a dat de sus semnalul că se pierd alegerile, turma l-a vazut.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: