21 decembrie 2012

Dogaru, despre decembrie 1989 şi semnele sale prevestitoare



 
"S-ar putea să rămânem fără ţară"

5 comentarii :

Gogu spunea...

De trei ani, pe arsita verii sau pe gerul iernii, militarii au fost in strada; mai multi, mai putini, dar au fost ! I-au bagat in sperieti pe chior, pe Boc, pe Oprea , pe Seitan(despre care ne amintim tot mai putin) si pe ceilalti calai. Militarii nu si-au recuperat drepturile dar, in schimb, au deschis calea spre putere hienelor actuale. De unde se vede ca singura solutie e o rasturnare mai ampla, atit de ampla cit permite contextul international actual.
Iar Dogaru are dreptate; al treilea stat trianonic nu are cum sa continue sa existe impotriva curentului impus de criminalii |Lumii si, in niciun caz, cu actualii conducatori ! Asta numai daca Europa nu va fi pirjolita de un val revolutionar, care sa inlature rinduielile imperiale pe cale de instalare !
Lupta continua !

Gogu spunea...

Tot eu, Gogu !
Daca nu ne mai intilnim pina la Craciun eu iti doresc sa fii sanatos si sa ai putere, fiindca s-ar putea sa fie nevoie de ea ! La fel pentru familie si cei dragi !
La multi ani !
Aceleasi urari si pentru ceilalti vizitatori consecventi ai blogului !

Riddick spunea...

Dogaru nu e folosit de mine decât "la bucată", unde are relevanţă (aici, de exemplu).|

Face nişte jocuri pro-ruseşti (nu e cazul să detaliez, reiese din ce sustine verbal sau în scris). Dacă urmăreşti cu atenţie, el demască "Rusia reformistă a lui Gorbaciov", care "era înţeleasă cu americanii".

În 2011 critica intenţia de regionalizare a PDL-ului, acum tace chitic pe aceeaşi temă, introdusă de USL.

La mulţi ani !, şi toate cele bune.

Gogu spunea...

Ei, sint multe informatii care circula ! Inca nu e timpul sa concluzionam privind renuntarea la pozitia antiregionalizare; eu cred ca nu si-a modificat pozitia si, in orice caz, membrii SCMD, in
marea lor majoritate, nu vor sa auda despre regionalizare, motivele fiind, cred eu, evidente !
Asadar, referendumul de modificare a Constitutiei nu va fi usor ! Daca vor fi forte credibile care sa explice esenta acestei crime impotriva Romaniei(si aici acad. Giurescu e util, ca si Dogaru) Ponta si ceilalti nu vor executa misiunea externa primita !!!

Riddick spunea...

Giurescu e un impostor, face parte din Asociaţia Română pentru Clubul de la Roma, prezidat de Isărescu:

AJUNGE !!!.....o data sunt si eu de acord pe deplin cu frate-miu...cineva trebuia sa-i spuna odata “AJUNGE !” paduchelui asta de Giurescu...
Expert in chestii tainice, tot frate-miu, cu ani in urma, a dat in gat care-i treaba cu organizatia asta a Clubului de la Roma din care face parte patriotul de opereta Dinu Giurescu (alaturi de imputzitul de turnator de Voiculescovici.....si alte libarci de aceeasi teapa).

http://riddickro.blogspot.ro/2012/12/ajunge.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: