"Sunt unul dintre cei care cred în acel proiect - și sper să se realizeze pe parcursul vieții mele politice - al Statelor Unite ale Europei."

"Eu sunt total convins că, - sigur proiectul ideatic de State Unite ale Europei probabil că va mai necesita ceva timp, - dar eu sunt convins că acesta este proiectul pe care trebuie să-l susţină orice om politic cu viziune. Indiferent de cedările de suveranitate sau costuri."


"Sunt un adept convins al ideii de descentralizare şi de dezvoltare regională a Transilvaniei. Trebuie să facem acest lucru şi din punct de vedere politic. Sunt lucruri care definesc Transilvania şi care nu trebuie stricate de Guvernul central."


21 decembrie 2012

Dogaru, despre decembrie 1989 şi semnele sale prevestitoare
"S-ar putea să rămânem fără ţară"

5 comentarii :

Gogu spunea...

De trei ani, pe arsita verii sau pe gerul iernii, militarii au fost in strada; mai multi, mai putini, dar au fost ! I-au bagat in sperieti pe chior, pe Boc, pe Oprea , pe Seitan(despre care ne amintim tot mai putin) si pe ceilalti calai. Militarii nu si-au recuperat drepturile dar, in schimb, au deschis calea spre putere hienelor actuale. De unde se vede ca singura solutie e o rasturnare mai ampla, atit de ampla cit permite contextul international actual.
Iar Dogaru are dreptate; al treilea stat trianonic nu are cum sa continue sa existe impotriva curentului impus de criminalii |Lumii si, in niciun caz, cu actualii conducatori ! Asta numai daca Europa nu va fi pirjolita de un val revolutionar, care sa inlature rinduielile imperiale pe cale de instalare !
Lupta continua !

Gogu spunea...

Tot eu, Gogu !
Daca nu ne mai intilnim pina la Craciun eu iti doresc sa fii sanatos si sa ai putere, fiindca s-ar putea sa fie nevoie de ea ! La fel pentru familie si cei dragi !
La multi ani !
Aceleasi urari si pentru ceilalti vizitatori consecventi ai blogului !

Riddick spunea...

Dogaru nu e folosit de mine decât "la bucată", unde are relevanţă (aici, de exemplu).|

Face nişte jocuri pro-ruseşti (nu e cazul să detaliez, reiese din ce sustine verbal sau în scris). Dacă urmăreşti cu atenţie, el demască "Rusia reformistă a lui Gorbaciov", care "era înţeleasă cu americanii".

În 2011 critica intenţia de regionalizare a PDL-ului, acum tace chitic pe aceeaşi temă, introdusă de USL.

La mulţi ani !, şi toate cele bune.

Gogu spunea...

Ei, sint multe informatii care circula ! Inca nu e timpul sa concluzionam privind renuntarea la pozitia antiregionalizare; eu cred ca nu si-a modificat pozitia si, in orice caz, membrii SCMD, in
marea lor majoritate, nu vor sa auda despre regionalizare, motivele fiind, cred eu, evidente !
Asadar, referendumul de modificare a Constitutiei nu va fi usor ! Daca vor fi forte credibile care sa explice esenta acestei crime impotriva Romaniei(si aici acad. Giurescu e util, ca si Dogaru) Ponta si ceilalti nu vor executa misiunea externa primita !!!

Riddick spunea...

Giurescu e un impostor, face parte din Asociaţia Română pentru Clubul de la Roma, prezidat de Isărescu:

AJUNGE !!!.....o data sunt si eu de acord pe deplin cu frate-miu...cineva trebuia sa-i spuna odata “AJUNGE !” paduchelui asta de Giurescu...
Expert in chestii tainice, tot frate-miu, cu ani in urma, a dat in gat care-i treaba cu organizatia asta a Clubului de la Roma din care face parte patriotul de opereta Dinu Giurescu (alaturi de imputzitul de turnator de Voiculescovici.....si alte libarci de aceeasi teapa).

http://riddickro.blogspot.ro/2012/12/ajunge.html

Loading...

Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO:
Cristian Câmpeanu, 2013: "Răspunsul Uniunii Europene la această modificare geostrategică a fost integrarea politică şi economică sub bagheta Germaniei, ţară care a preluat rolul de prim-solist de la americani. Integrarea politică şi economică nu înseamnă că Europa va fi condusă de la Berlin de noul hegemon teutonic, ci că va fi condusă de la Bruxelles după reguli noi. În pofida discuţiilor despre „mai multă democraţie“ pe care Comisia le readuce în prim plan din când în când, Europa se îndreaptă spre mai multă tehnocraţie şi mai puţină democraţie. Asta înseamnă că din ce în ce mai multe dintre responsabilităţile politicilor la nivel national vor trece în sarcina unor experţi europeni, care vor putea controla, cenzura şi sancţiona politicile guvernelor naţionale. România şi Bulgaria au intrat în UE sub principiul că „e mai bine înăutru decât afară“, că reformele vor putea fi încurajate şi impulsionate mai bine cu fonduri europene din calitatea de state membre decât din aceea de state candidate. Acest principiu a fost greşit şi astăzi este mort. Politica europeană va deveni din ce în ce mai constrângătoare pe măsură ce interdependenţa şi gradul de integrare va creşte şi, dacă tot e „fiecare pentru el“, mai devreme sau mai târziu se va ajunge la „cui nu-i convine, poate să plece!“. Uşa UE rămâne deschisă, dar va fi deschisă în ambele direcţii. În acest fel trebuie privite şi discursul despre starea Uniunii al lui Barroso şi scrisoarea celor patru miniştri de externe care cer sancţiuni cu tăierea fondurilor pentru statele membre care nu respecte principiile fundamentale în materie de stat de drept şi libertăţi fundamentale. În deficitul de democraţie care va urma, menţinerea unor standarde europene înalte în materie de libertăţi individuale şi domnia legii şi sancţiunile, inclusiv financiare, vor fi un instrument puternic pentru a opri derapajele."

Postări populare