31 august 2011

Şeful grupului ALDE: "Identitatea naţională este un concept criminal care poate duce în cele din urmă către camerele de gazare"



Pun pariu că PnL va ignora ultima dudă a şefului lor pe linie europarlamentară, Guy Verhofstadt (belgian flamand), preşedintele grupului europarlamentar liberal ALDE. 

Nici cealaltă declaraţie recentă nu a fost respinsă ori asumată de PnL: "Când vor realiza liderii europeni că se menţin în aceeaşi greşeală de a face prea puţin, prea târziu? Moneda euro va fi salvată printr-o serie de paşi înainte spre o Uniune Federală".

Guy Verhofstadt: "de nationale identiteit is een crimineel concept dat ultiem kan leiden tot gaskamers"

Guy Verhofstadt: "Identitatea naţională este un concept criminal care poate duce în cele din urmă către camerele de gazare"

Tonight on Dutch TV, Guy Verhofstadt, one of the über-Eurocrats stated: "National identity is a criminal concept that ultimately leads to gas chambers". What is an effective defence against such historically ignorant stupidity? - link

15 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Baba Cloantza nu se lasa...

Riddick spunea...

Am impresia că are şi ceva la bilă (scăfârlie), înfăţişarea aproape că îl demască. Oops, am o poză edificatoare cu el, o postez după ce-o găsesc. :)

Crystal Clear spunea...

Cu siguranta ca e "sisi" ! Cum poate sa faca astfel de afirmatii din pozitia pe care o ocupa ?

Riddick spunea...

Sper să nu treacă uşor această afirmaţie, este mai mult decât un autodenunţ, este o demascare a întregii arii false a europeismului.

Crystal Clear spunea...

Asa este !

John Galt spunea...

Chiar sunt curios daca are curaj sa spuna povestile astea cu identitatea nationala CHINEI, nu Romaniei, Slovaciei samd.

Insa acolo nu prea merge treaba, cred.

(ps, vedeti aici "identitate nationala")

Verhofstadt spunea...

Cat o sa mai culegi toate minciunile de pe twitter sau astfel de "surse"? Noroc ca nimeni nu te ia in seama. Ia sa vedem, imi scoti comentariul? Ha ha ha!

Riddick spunea...

Tocmai pe tine să te ţin sub capac, Verhoştate ?

Crystal Clear spunea...

Nu stiu care tara din lume poate accepta povestile astea cu identitatea nationala ! Poate doar Belgia lui Verhofstad,care este a non-country

Riddick spunea...

El a spus-o estimând că părerea asta ar fi majoritară ori în creştere. Aici e pericolul - asta vor să facă, ca să ajungă asemenea aberaţii să fie considerate drept normalitate.

Crystal Clear spunea...

Asa este !

Gogu spunea...

@Crystal Clear
@Riddick
N-aveti idee cit ma bucura astfel de ''panseuri'' ! As vrea sa aud zeci, sute, astfel de aprecieri, chiar si urmate de actiuni in directia aplicarii lor !
Cu cit mai multe si mai ''puternice'', cu atit mai rapid va disparea U.E. Cum se va produce, pasnic sau mai singeros, asta e greu de spus(mai vorbeam noi despre asta) !
Explicatia e simpla ! Nu stiu sa existe vreo lege a Naturii care sa fi fost incalcatasau ignorata de oameni si acestia sa nu fi platit
indrazneala! Iar legile care au dus la formarea NATIUNILOR SI A STATELOR NATIONALE SINT LEGI ALE NATURII ! Natiunile sint produsul actiunii legilor Naturii , asa ca.....ghinion !

Riddick spunea...

S-ar putea să vedem anul ăsta, prin decembrie, niște formulări concrete. La Consiliul European.

Crystal Clear spunea...

Situatia se agraveaza pe zi ce trece...
Constat ca , din pacate foarte multi politicieni romani accepta tradarea ca si cum n-am avea alta sansa.E coplesitor si devastator sa vedem asa ceva..

Riddick spunea...

"de nationale identiteit is een crimineel concept dat ultiem kan leiden tot gaskamers"

http://twitter.com/#%21/Bottehund/status/107885799802015744

Linkul original a dispărut, dar s-a preluat:

https://twitter.com/bottehund/status/107885799802015744


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: