31 august 2011

Funcţionar german: "Moldova are doar două posibilităţi: ori în URSS-2, ori în UERSS. N-are şansa să intre în componenţa României".



"Republica Moldova este patria celor care s-au născut acolo, care au crescut acolo, a tuturor, nu numai a celor de etnie română. Şi în acest sens trebuie să se consolideze. Altă şansă n-are. N-are şansa să intre în componenţa României. Deci, singurul fel în care se poate apropia fie de Uniunea Europeană, sau va fi atrasă înapoi într-o combinaţie cu fostul centru de la Moscova. Sunt cele două iniţiative, dar cred că Republica Moldova în sine şi din fericire nu poate să dispară". (Anneli Ute Gabanyi)

3 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Ce dobitoaca !

Riddick spunea...

Aşa are directivă, nu e de capul ei. Ştie româneşte, cred că e născută în România. Vorbea cândva la Radio Europa Liberă. Dă click pe numele ei pt. mai multe amănunte.

Crystal Clear spunea...

Daca stie romaneste este clar !

Bineinteles ca nu vorbeste de capul ei.Exprima politica UE......


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: