09 martie 2010

Ruşii au evacuat armament şi instalaţii nucleare din Irak în Siria în 2003



9 comentarii :

amanda13 spunea...

aseara imi spunea sotul meu ca tot cautand ceva de vazut printre canale, a dat peste canalul senatului in care se vorbea despre faptul ca Rusia este acum similara Germaniei dupa primul razbel mondial si ca este o amenintare teribila.

Riddick spunea...

Da, Republica de la Weimar...
Lucrează deocamdată prin interpuşi (proxy), cum ar fi Iran, Coreea de Nord, mai nou Venezuela. Mexicul a acceptat cooperare cu Rusia în lupta cu cartelurile de droguri (stimulate tot de Rusia în America de Sud).
Dementul de Ahmadinejad a declarat că aşteaptă sosirea Imamului Ascuns (Mahdi), care vine la Sfârşitul Lumii. Poate că se grabeşte, nu ?

Latin America File: Putin to visit Venezuela ahead of Russian, Communist Bloc military participation in independence day march-past

http://once-upon-a-time-in-the-west.blogspot.com/2010/03/latin-america-file-putin-to-make-first.html

amanda13 spunea...

da, despre asta este vorba. si venezuela este principala lor arma de santaj, cuba e prea varza ca sa-i mai poata satisface.

Riddick spunea...

Se încearcă destabilizarea Mexicului, e treabă serioasă acolo, dotarea poliţiei mexicane e la pamânt, gangsterii au de toate.

Despina spunea...

Am fost in Mexic acum vreo 2 luni.
Dupa parerea mea acolo mai este doar un pas pana la dictarura militara.
Atmosfera este sinistra

Riddick spunea...

Dictatură militară ar fi bine, ar face curăţenie, dar criza este cronică, nu văd o ieşire pe termen scurt.

Despina spunea...

Asa-i.Rau de tot.
Doar la suprafata, turism, straini, etc.( ca la noi inainte de '89)
In rest, violenta cat cuprinde,grupuri mafiote.
Efectiv eu m-am speriat.
Pacat de tara ,este atat de bogata

Anonim spunea...

am mai auzita undeva ca irakienii evacuasera rapid diverse rachete cu incarcaturi chimice si biologice in siria in 2003, sub protectia cu mijloace specifice a rusiei...de ce nu s-a incercat totusi sa fie promovat si acest punct de vedere de catrea sua daca se stia acest lucru?

Riddick spunea...

S-a spus, există şi documente, măsuratori de radiaţii, etc, dar publicul primeşte informaţii distorsionate.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: