09 martie 2010

Ruşii au evacuat armament şi instalaţii nucleare din Irak în Siria în 2003



9 comentarii :

amanda13 spunea...

aseara imi spunea sotul meu ca tot cautand ceva de vazut printre canale, a dat peste canalul senatului in care se vorbea despre faptul ca Rusia este acum similara Germaniei dupa primul razbel mondial si ca este o amenintare teribila.

Riddick spunea...

Da, Republica de la Weimar...
Lucrează deocamdată prin interpuşi (proxy), cum ar fi Iran, Coreea de Nord, mai nou Venezuela. Mexicul a acceptat cooperare cu Rusia în lupta cu cartelurile de droguri (stimulate tot de Rusia în America de Sud).
Dementul de Ahmadinejad a declarat că aşteaptă sosirea Imamului Ascuns (Mahdi), care vine la Sfârşitul Lumii. Poate că se grabeşte, nu ?

Latin America File: Putin to visit Venezuela ahead of Russian, Communist Bloc military participation in independence day march-past

http://once-upon-a-time-in-the-west.blogspot.com/2010/03/latin-america-file-putin-to-make-first.html

amanda13 spunea...

da, despre asta este vorba. si venezuela este principala lor arma de santaj, cuba e prea varza ca sa-i mai poata satisface.

Riddick spunea...

Se încearcă destabilizarea Mexicului, e treabă serioasă acolo, dotarea poliţiei mexicane e la pamânt, gangsterii au de toate.

Despina spunea...

Am fost in Mexic acum vreo 2 luni.
Dupa parerea mea acolo mai este doar un pas pana la dictarura militara.
Atmosfera este sinistra

Riddick spunea...

Dictatură militară ar fi bine, ar face curăţenie, dar criza este cronică, nu văd o ieşire pe termen scurt.

Despina spunea...

Asa-i.Rau de tot.
Doar la suprafata, turism, straini, etc.( ca la noi inainte de '89)
In rest, violenta cat cuprinde,grupuri mafiote.
Efectiv eu m-am speriat.
Pacat de tara ,este atat de bogata

Anonim spunea...

am mai auzita undeva ca irakienii evacuasera rapid diverse rachete cu incarcaturi chimice si biologice in siria in 2003, sub protectia cu mijloace specifice a rusiei...de ce nu s-a incercat totusi sa fie promovat si acest punct de vedere de catrea sua daca se stia acest lucru?

Riddick spunea...

S-a spus, există şi documente, măsuratori de radiaţii, etc, dar publicul primeşte informaţii distorsionate.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: