09 martie 2010

C.V.T. scrie romane S.F.

O să vedeţi, tataia va merge la PSD. Hai, că mi-a plăcut: "consilier prezidenţial" ! 

Lucian Bolcas a fost exclus marti din PRM "pentru tradarea intereselor PRM, prin pactizarea sa cu mafia lui Traian Basescu si pentru declaratiile publice pe care le-a facut, in ultima vreme".


"Biroul Permanent a hotarit, prin vot, excluderea din partid a lui Lucian Bolcas pentru tradarea intereselor PRM, prin pactizarea sa cu Mafia lui Traian Basescu si pentru declaratiile publice pe care le-a facut, in ultima vreme, in totala contradictie cu deciziile si punctele de vedere ale partidului", se arata in comunicatul remis de PRM.

Documentul arata ca Bolcas nu a aparat corect sansele partidului pentru ca Traian Basescu i-a promis functia de consilier prezidential.

"Precizam ca Dosarul referitor la revendicarea sediului central al PRM s-a aflat in posesia lui Bolcas, care nu numai ca nu a aparat corect sansele partidului, dar a tradat, pe fata, interesele acestuia. De altfel, drept rasplata, Lucian Bolcas a primit asigurarea ca va fi numit consilier prezidential al lui Traian Basescu", se mai arata in comunicat.

Biroul Permanent al PRM a hotarat, de asemenea, in unanimitate, excluderea din partid a numitilor: Corneliu Bichinet, presedintele Filialei Judetene Vaslui (vicepresedinte CJ Vaslui) Dumitru Codreanu, presedintele Filialei Judetene Botosani, si Marian Fulga, presedintele Filialei Judetene Arges, pentru abateri repetate de la disciplina de partid.

PRM va anunta Consiliul Judetean Vaslui in legatura cu retragerea sprijinului politic al lui Corneliu Bichinet, vicepresedinte CJ, urmind ca partidul sa faca o alta nominalizare pentru aceasta functie.

Bolcas: Bine ca nu s-a spus ca am facut pact cu Marko Bela

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a explicat ca decizia de excludere a lui Lucian Bolcas a fost luata in urma unui vot in unanimitate.

"Am avut o sedinta de Birou Permanent pentru ca vineri am primit o adresa oficiala de la RAPPS ca trebuie sa eliberam sediul central PRM care ar fi fost retrocedat unui pretins mostenitor, un impostor din America, semiparalizat de 84 de ani. Stiti ce inseamna mafia imobiliara. Traian Basescu vorbea zi de zi cu Elena Udrea si Adriean Videanu sa ne evacueze, dupa ce ne-a scos si din Parlament. (...) Eu tin la Bolcas, e foarte bun orator, avocat, dar probabil i-a fost mai draga viata cu Mercedes la scara si i-a promis Vasile Blaga ca va fi consilier prezidential", a afirmat Vadim Tudor la Realitatea TV.

Liderul PRM a explicat ca din cauza lui Lucian Bolcas s-a pierdut sediul partidului. "Dosarul a fost doi ani la domnul Bolcas si a fost musamalizat, pana cand a venit adresa sa evacuam sediul. Daca ma scoate Basescu din sediu, ma duc peste el!", a mai clamat Vadim Tudor.

Acesta a subliniat ca ii reproseaza lui Lucian Bolcas nu ca a pierdut procesul, ci ca nu s-a ajuns la un proces. "A cedat presiunilor mafiei imobiliare in care s-au bagat si niste mafioti de la Constanta", a mai acuzat Vadim Tudor, spunand si ca il va da in judecata pe Bolcas.

Vadim i-a mai reprosat lui Bolcas si ca nu a mai venit la sediul partidului de mai bine de un an si ca era invitat foarte des de televiziuni, ca voce a Partidului Romania Mare, dar acolo facea politica impotriva partidului.

In replica, Bolcas a afirmat ca parerile pe care si le exprima in emisiunile de televiziune erau personale si mentiona acest lucru. De asemenea, a amintit ca cererea de demitere a presedintelui Traian Basescu a fost scrisa chiar de el.

"Domnul Traian Basescu nu are suficient simt al umorului ca sa numeasca consilier la Cotroceni pe cineva care a redactat cererea de demitere. E o fantezie ca as fi facut un pact cu Traian Basescu, dar e bine ca nu s-a spus ca am facut cu Marko Bela", a spus el la Realitatea TV.

"Este adevarat ca am avut o pozitie pur personala prin care am criticat si pe domnul Vanghelie si pe domnul Mircea Geoana pentru greseli impardonabile. Sa spui ca referendumul este o facatura electorala, dar sa votezi pentru el a fost marea greseala a lui Mircea Geoana. Mai mare decat flacara violeta", a continuat el.

http://www.ziare.com/actual/politica/03-09-2010/lucian-bolcas-a-fost-exclus-din-prm-1001186

UPDATE !

 BREAKING NEWS Tentativa de puci anti-Vadim in PRM

http://www.inpolitics.ro/breaking-news-tentativa-de-puci-anti-vadim-in-prm-art54702.aspx

4 comentarii :

amanda13 spunea...

bolcas era singurul urs dansator care nu parea atat de ridicol pe la tv. nici nu stiu daca e cazul sa ma distrez sau sa uit de stire...

Riddick spunea...

... oricum, PRM este out.

Sabrina spunea...

Udrea nu cred ca are vreo treaba cu problema asta.

Riddick spunea...

Numai mintea defectă a lui Vadim putea pretinde aşa ceva.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: