25 august 2019

Atenţie, Mircea Diaconu nu-i ceea ce pare a fi


Azi a apărut candidatura-"surpriză" a lui Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale. Mă rog, deocamdată doar o intenţie care urmează a se materializa sau nu (semnături de susţinere, etc.).

Mişcarea pare a fi pornită de Ponta, mai exact de păpuşarii care-l hâţână de sfori. Dar Ponta a semnat la Cotroceni (cu PnL, şi cu alţii), aşa că după mine nu-i decât o manevră care i-ar folosi lui Iohannis pentru un al doilea mandat. Totuşi, pare în contradicţie cu blatul PSD-Iohannis ("contracandidatul facil Dăncilă, să nu aibă krautul probleme la turul doi"). Fiindcă Diaconu ar lua "voturi USL", adică de la PnL şi PSD, deşi oficial va avea susţinere PRO România şi ALDE. Şi dacă iei de la PnL şi PSD îi cobori pe Dăncilă şi Iohannis şi-l ridici pe Barna. Care nu-i la fel de comod la turul doi. Sau rezultatul final "este deja setat pe Iohannis" (în orice variantă de tur doi) şi scopul este inducerea unei crize letale în PSD? Prin demoralizarea membrilor şi votanţilor ("nereformaţi", conservatori, tradiţionalişti) în urma unui scor electoral neaşteptat de mic.

Mircea Diaconu a semnat - ca europarlamentar - Manifestul Spinelli, document-apel pentru desfiinţarea statelor naţionale din Europa (deci... şi a României!) şi contopirea lor într-un "stat european (federal)".



Chiar dacă ulterior s-a retras de pe lista de semnatari, intenţia a rămas. Şi reiau ceea ce am scris la momentul "retragerii" (martie 2016): 
Din punctul meu de vedere este irelevantă "retragerea": a semnat acolo de bunăvoie şi în deplinătatea facultăţilor mintale; deficitul este la bun-simţ şi la patriotism. Şi este cronic, nu se remediază brusc. Retragerea este o măsură de ştergere a urmelor, nu efect al vreunei "revelaţii". Prevăd "reutilizarea" lui Diaconu într-un scenariu politic.
Şi acum se pare că a venit vremea acelui scenariu, în care acest trădător care se dă băiat simplu, de la ţară, are un rol.

13 comentarii :

Anonim spunea...

Sa nu-l subapreciem pe Mircea !
El are prieteni inalti, cu sortulet, el are la activ dirijarea tancurilor pe la Otopeni, in nenorocitele zile ale sfirsitului de decembrie 1898, el urla din balcon la multime sa faca pirtie spre Calea Victoriei, de unde urma sa vina ''tovarasul Iliescu'', el injura pe unde poate Securitatea, fiindca era nationala si nu-i place europarlamentarului semnatar al fituicii spinelli etc. etc.

Riddick spunea...

Ei, acum ăia 'nalţii s-au mai cocârjat. ;-) S-au urcat reumatismele pe ei. Da' tot cu şorţuleţ.

Anonim spunea...

Pe bune , Dinescu este un apropiat al masoneriei asa cum afirma ... celalalt anonim ??? Chestia aia cu " dirijarea tancurilor de la Otopeni " aia s-o lase jos ca macane , iar ailalta " el urla din balcon la multime sa faca pirtie spre Calea Victoriei, de unde urma sa vina ''tovarasul Iliescu'', el injura pe unde poate Securitatea, " aia-i chiar de tot KKT-ul deoarece , TOTI cei ce se aflau ATUNCI , ACOLO , LA ACEA DATA , strigam ca si el . Cand a candidat singurel , el si c-o masutza , ca independent pentru europarlamentare m-a mirat foarte mult faptul ca , in afara de ceva mizerii din partea fiscului la adresa nevesti-sii { ce era acuzata de catre ANF c-ar fi platita si ragizor si scenarist si actritza } altceva la adresa lui ... fie n-au fost in stare sa gaseasca fie n-au fost interesati .Oare sa nu se fi prins inca actorul europarlamentar de faptul ca , o candidatura pentru Cotroceni insemneaza sapaturi mai adanci , iar daca ar avea ceva de ascuns... ar fi scos la iveala chiar daca ar fi ingropat sub Iad ? Parca n-asi crede . Una peste alta , 200.000 de semnaturi poate strange pana si Marian Motocu deci , chiar n-asi fi prea uimit daca-l voi vedea maine poimaine " udand " florile de la Leu ! P.S America a facut inceputul , a urmat Ukraina iar acum , poate ca si Romania asi va alege Presedintele direct de pe scena ... pentru a nu exista dubii .Si sa nu uit : atunci in 2016 omu' a recunoscut faptul c-a semnat ...pentru a fi un bun coleg , fara sa citeasca , fara sa-si faca macar o idee despre ce continea raportul respectiv sau cum a recunoscut si el personal { la o emisiune a lui Gadea... pai unde altundeva ? } : A SEMNAT CA PRIMARU' ! Omule , iti doresc sa ai parte de-o saptamana de shapte zile , cat mai buna din toate punctele de evdere !

Anonim spunea...

Tot ce a spus Anonim1 este perfect adevărat. Mai este un zvon că numele lui real este Daian. Dacă mă gândesc și la nevastă-sa, Lupeasca, lucrurile se leagă.

conumishu spunea...

Cred că în privința Otopenilor anonimul îl confundă cu altcineva, poate cu Sergiu Nicolaescu.

A fost foarte decent în ultimii destul de mulți ani. Oamenii mai învață. Sau e un actor foarte bun care și-a găsit scenariul potrivit.

Va contribui și la erodarea sprijinului pentru docilă și m-ar mira să atragă măcar o fărîmă din voturile către Barna, chiar nemobilizați pentru beculisme băieții nu sunt cu un dram mai puțin fanatici.

Riddick spunea...

@Anonim "2":

În tot cazul, Mircea Diaconu era printre "iniţiaţi". Aici, un material în care se vede mai bine. Am cunoscut personal pe cineva care afirma "am plecat cu băieţii, cu maşina, să-l aducem pe Corneliu Mănescu" (decembrie '89). Îmi pare rău că n-am insistat să întreb dacă l-au şi adus efectiv, şi unde (erau "băieţii" de la muncă - muncă "civilă", altfel). "Ani în urmă". Apoi m-am gândit, că "varianta Mănescu" era pisica cu clopoţei, pista falsă şi varianta mai digerabilă la public, dar Planul era uşor diferit.

VIDEO Securitatea a murit? Acesta este momentul când Iulian Vlad îl trimite pe Mircea Diaconu să-l aducă pe Ion Iliescu la sediul CC, pe 22 decembrie 1989!

https://www.comisarul.ro/articol/video-securitatea-a-murit-acesta-este-momentul-can_1015179.html

05:49 Bărbat: Visarion! Uite-aicea! Uite-aicea!

05:51 Bărbat: Mergem după Mănescu și după ăsta.
05:54 Bărbat: Știu eu! Acum aicea în mulțime, dar e scurt. Adrian, adu-l pe Mănescu!
06:01 Bărbat: Corneliu Mănescu și Iliescu.
06:51 Bărbat: Anunțați în piață să li se dea voie oamenilor ăștia. Stănculescu, generalul Stănculescu, Ion Iliescu și Corneliu Mănescu.
06:56 Bărbat: Cine, cine vorbește acolo? Să lase…
07:23 Bărbat: O mașină, să meargă Mircea Diaconu să aducă…
07:31 Bărbat: …să punem ordine, că nu putem să respirăm. După aceea liniște, lucrăm și stabilim și întrebăm pe cei care știu ce să facă.

07:37 Bărbat: Cine merge cu Diaconu? (Bărbat: eu!)

"În clădirea CC al PCR, 22 decembrie 1989"

https://www.youtube.com/watch?v=6DELuGwmR7w

@Anonim "3":

Ăsta (MD) e băgat bine-n "problemă"

@conumishu:

Nu ştiu ce-i cu Otopeniul, dar cu ilici & FSN e cam clar.

E un bun actor, dar doar atât. Câţi ca el nu si-au dat apoi arama pe faţă...

Aparent miscarea îl ajută pe Barna. Tocmai acum a zis Tăriceanu la A3 că va vota moţiunea ... PnL şi eventual va merge spre anticipate. Semn că se vrea expulzarea nucleului naţionalist din parlament, aproape în totalitate de la PSD. Care nu vor mai prinde loc pe lista la "PSD-ul euroreformat".

Riddick spunea...

Cel despre care "am zis c-a zis" despre aducerea lui Corneliu Mănescu nu apare în cadru la clip, nici măcar în plan secundar, şi nici n-a mai fost prin "noile structuri", încât prezum că rolul lui minor a fost doar punctual, doar atunci cu "aducerea".

conumishu spunea...

Nu aveam niciun dubiu asupra comenzii... imperative (pleonasm de întărire). Toate partidele acceptate trebuie să elimine naționaliștii.

Cu atît mai descoperiți cu cît epurarea aparatului de stat, cel permanent, aproape că s-a finalizat. Nu e o scuză, nu avem, doar o constatare.

Sîntem considerați și vom fi persecutați tot mai fățiș ca dușmani ai statului. Mai bine să interiorizăm cît mai repede noua realitate (sau noua intensitate la care se va ajunge).

Riddick spunea...

De ceva vreme mi-am "epurat" anturajul (băsişti, regalişti, cosmopoliţi, progresişti, leftişti-fesene, eurofili, pleşcari, combinatori, dubioşi, etc.).

Sunt atent la "new entries" şi mai ales la narativul şi contextul de introducere. ;-)

Vin vremuri crunte şi va trebui să ne "fortificăm".

Riddick spunea...

Trebuie să EXCLUDEM din jurul nostru INAMICII, chiar şi pe cei potenţiali, şi să "navigăm" doar in friendly waters.

Şi asta, LA NIVEL DE SOCIETATE.

Anonim spunea...

@ Anonim 1 si @ conumishu fara suparare insa 1] ceea ce-ati spus ... nu ca n-ar fi adevarat insa , s-a intamplat probabil in alt loc , nu in Bucurestiul lui Decembrie 1989 ! 2] Nu-i vorba decat PARTIAL despre Sergiu Nicolaescu { sa-i fie tarana usoara ca pietrele d e moara ! } ci de un " inginer " numit CAZIMIR IONESCU care , a incercat la un moment dat , sa se lipeasca PRIMAR GENERAL la PGMB insa , a sters pe jos cu el un alt " inginer " { de data asta pe bune } numit CRIN HALAICU . Intorcandu-ne la zilele noastre , poate gresesc poate nu , insa al consider pe Diaconu un iepure , un iepure ce va incerca s a ciuguleasca voturi de la cam toti candidatii in favoarea lui... ghici ciuperca , cum ar spune Ion Cristoiu . Fratilor , fiti seriosi si puneti-va si mintea din cap la treaba : de unde mortii ma-sii sa aiva amarasteanu ala de Diaconu banii necesari pentru a putea achita costurile unei astfel de actiuni cum este cea pentru campanie ?!? Vinde nevasta-sa teatrul ... isi scoate " aia " pe piatza ? Fi-ti fratilor seriosi caci nici macar masoneria , nu s-ar scobii in buzunare pentru asa ceva , aaa.... daca ar fi vorba despre Mugur Isarescu insa , ALA NU DA VRABIA DIN MANA PE CIOARA DIN GARD !!!Desi nu-l pot suporta pe sasalau , din nefericire cred ca DEOCAMDATA { pana s-or satura si " altii " de el } N-ARE ADVERSAR . Deci chestia aia scrisa pe frontul blogului :

Cu Tuta-n turu' doi, Plăvanu' ia mandat второй

(told ya, folks...)


este 1000% adevarata din pacate . @ Omule , crede-ma , ar fi bine sa stergi chestia aia caci , ma supara vizual asa cum ADEVARUL a suparat INTOTDEAUNA !

Anonim spunea...

Riddick omu' lu' Dumnezeu te-am mai rugat si cu alta ocazie sa-mi dai si mie adresa unei singure miscari NATIONALISTE ADEVARATE , REALE , adica " fara voie d e la Politie " , existente in Romania si daca este posibil , in Bucuresti caci... aici imi vand eu leusteanu' . Lasa-ma frate caci , i-am testat cam pe toti si ...TOTI FARA EXCEPTIE , M-AU DEZAMAGIT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE ! Nu puteau face parte nici macar dintre " vizionari " si cu atat mai putin dintre PATRIOTI NATIONALISTI ROMANI . Respect total... ca de obicei !

Riddick spunea...

S-ar putea acum să fie "doar" Partidul Alianţa Naţională.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: