02 noiembrie 2017

Tema apare la A3 pentru a fi "diluată", dar se pare că TREABA E SERIOASĂ


Totuşi iniţial apare la TVR1... controlată de PSD-ALDE. Care - sanchi... - "se înţeleg bine" cu Viktor Orbán şi cu vişegrazii, citaţi pozitiv (de către A3). Tema primirii unei mase mari de refugiaţi imigranţi apare cu conotaţii pozitive, necritic. La emisiunea "pe profil" Europa Mea, a UEpropagandistului Gabriel Giurgiu. Dacă vedem menţionate cifre, ca acum, nu mai pare doar un fonfleu, o pastilă aruncată, ci este "pregătirea de artilerie dinaintea atacului".

Antena 3 care face parte din reţeaua global(ist)ă CNN (colaborare). Cu Gâdea care a fost recent premiat la o şustă internaţională (deşi deontologii înjură nonstop A3) şi cu Radu Tudor goarnă a (ambasadei) SUA, vedeţi Dvs...


damage control + demoralizare

Tema apare la ăştia spre i a se diminua impactul. S-o pritocească ei înaintea altora (dar... care?!) şi bizonu' să zică "aia e, ce să-i faci? om duce-o şi p-asta..." Ciuvică punctează bine spre final, amintind afirmaţiile similare de prin luna august ale unui (ex-)sereist. Pare singurul "eficient" din platou, îl întrerupe repetat pe Chirieac care "intrase peste el" ca să-l bruieze. Totuşi Chirieac aminteşte ceva important, anume rolul lui Erdogan în oprirea (în Turcia) a valului de refugiaţi. Recent, Mircea Dogaru afirma că România ar face bine să-şi întărească legăturile cu Turcia, un stat vecin "strategic", cu "cea mai mare armată europeană" (adică, România să "cultive" Turcia independent de NATOUE). A, şi mai zice ceva Chirieac despre individul invitat la TVR - "(este) sponsorizat de domnul Soros conform mecanismelor financiare agreate de statul român". Să vedem ce se va întâmpla cu legea Pleşoianu (a monitorizării financiare a ong-urilor), care are aviz negativ de la guvernul Iohannis Tudose. Şi cu noul Cod Fiscal: dacă se renunţă (ca-n varianta "Mişa", iniţială) la eliminarea celor 2% sponsorizare către ong-uri (adică Fiscul era colectorul ong-urilor pe banii statului, în loc să facă fiecare donaţie din banii lui, direct). "Legea Pleşoianu" ar trece prin aprobare tacită pe 20 noiembrie (la prima Cameră), Reţeaua Soros e-n alertă şi a emis semnale de pericol (Sorin Ioniţă, Expert Forum).

Se pare că e ceva serios "pregătit pe ţeavă". Nicio preluare dinspre PSD-ALDE, nici măcar individual, parlamentari-politicieni.

Un comentariu :

Riddick spunea...

CODRU VRABIE, MILIONUL DE REFUGIATI si PLANURILE LUI SOROS

31 octombrie 2017 - Sinteza zilei (prima parte) cu Mihai Gadea, Mugur Ciuvica, Bogdan Chirieac, Razvan Savaliuc, Ecaterina Andronescu s.a.

http://www.dailymotion.com/video/x67clvw

http://www.dailymotion.com/user/medialert/1


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: