16 mai 2020

Hai, pa, Gelu Vişan! Eşti o conservă care te dai de gol la momentul când ieşi cu mesajul de la Centru pe care trebuie să-l susţii


Cu "ex"-sereistul Dragomir o lămurisem deja (link 1, link 2). Se şi vede, atât blogul personal cât şi siteul România3.0 sunt suspendate (linkuri nefuncţionale, probabil pentru neplată/abandonare), după ce-l lansase ("3.0") cu mare tam-tam. "N-are" bani pentru hosting, dar are pentru excursii p-afară. A, şi se declara "total pentru măşti" (pentru purtarea obligatorie a măştilor).
Îl mai semnalez la conserve pe unsurosul Mirel Curea (fiu de APV-ist / ofiţer), care se declarase pro vaccinare obligatorie, şi care atacă repetat pe Facebook "conspiraţioniştii". Găsisem recent o reuniune un ciorchine de comentatori anti "conspiraţionişti", thread nu mai ştiu la care cont Facebook, unde comentau zeflemisitor la adresa conspiraţioniştilor (= cei care-şi pun întrebări): Curea, Răzvan Bibire ("ContraSens"), Ingrid Mocanu (la modul precaut - să nu se dea de gol - ori doar naivă, păreau comentarii neconvingătoare), şi cel puţin încă unul dintre "consacraţi". Alţi dubioşi, care afişează la profil steagul Licuriciului: George Harabagiu, "omul din umbră al lui Dragnea" (apud Sputnik prin dubiosul Dragoş Dumitriu), şi care poartă ostentativ ghiul cu piatră/stemă pe degetul mic "precum masonii"; şi apăruta-de-nicăieri Iosefina Pascal (nume reale, ambele?!) - io poate m-oi mai iluziona la filmări de arhivă cu Iosefini (Aurel). Despre fraţii Roncea am mai zis (ca şi alţii) - nu mai revin, se ştie ce-i cu ei - pisici cu clopoţei.

Gelu Visan
Talibanii, Oile și spiritul de turmă.
Am văzut în multe postări și luări de poziție vorbind de oi și de spiritul de turmă.
Am mai văzut
un talibanism feroce, mult peste al lui Iohannis și al PNL/ului
, sau al oricărui partid pilitic; dar să nu anticipăm, ci să recapitulăm:
1) Dacă spui că există Corinavirusul, ești fricos: Coronavirusul este o invenție a Ocultei care vrea să subjuge popoarele.
2) Neexistând, orice măsură de a te feri de el, autoimpusă sau impusă, este Stabilită de Ocultă, ca să ne transforme în oi. Doar cei care s-au prins de asta sunt berbeci, sau măgari, sau mă rog, ce sunt ei la stână.
3) Virusul nu omoară, oamenii mor din alte cauze, dar sunt declarați morți de Covid, ca să sperie lumea
4) Toată povestea e făcută de Bill Gates, ca să facă vaccin obligatoriu la toată lumea: de aici, sunt două școli: ori omoară jumate din planetă, ori îți bagă un cip odată cu vaccinul și te blegește/urmărește/ futăcește, etc.
5) În planul cu Covidul intră și distrugerea Bisericii Ortodoxe, ba că nu ne lasă la slujbe, ba că nu ne împărtășim. Distrugerea Ortodoxiei e parte a aceluiaș plan.
Dacă nu ești de acord cu vreunul din puncte, doar un pic, ești vândut Ocultei, lui Iohannis, lui Orban, ești fricos sau ești oaie.

Eu cred altceva:
Că oi sunt cele care au inventat toate aceste teorii, dar mai ales cele care cred orbește în ele, amestecând minciuna cu adevărul.
Niște oi bete, care mânâncă tot ce li se servește, cum ar fi aia cu vaccinurile care omoară. Ferească Dumnezeu să intri în contradicție cu o oaie care știe că vaccinurile omoară, blegesc, sau dirijează. Dracii te-au găsit: alumuniu, mercur, cipuri, draci, toate sunt pe capul tău.
Mă tot întreb care este rațiunea talibanizării acestor opinii. Cred că există si explicații, dar nu e cazul aici și acum.
Tipul acesta de talibanism, este însă extrem de periculos pentru România.
Cum deținătoarele unice ale adevărului sunt aceste oi, și-au mai luat un Domeniu:
Ele sunt naționaliștii/suveraniști.
Dacă vrei să fii patriot, trebuie deci musai să crezi că Covidul nu există, vaccinurile omoară, BillGates vrea să te mănânce, iar oamenii mor din cu totul alte cauze, asta cu Covidul fiind la mișto. Dacă nu ești de acord, nu ești patriot.

Astăzi, între Spartacus Idolul Femeilor și Manifestanții fără măști din piață, nu a fost nici o diferență.
Vorba lu’ăia de la Graniță:
-Ce virus, Domne’, virus au doar Calculatoarele!
Eu zic să vină și Spartacus, să strige:
- Să vină Miliția!
Ca/n bancu’ cu pompierii și miliția: poate unele oi au și noroc și vine!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1325873001135375&id=100011380636787

5 comentarii :

Gabriel spunea...

Este similar, dar pe plan individual mai sever decât haștagianismul, ambele cu rădăcini în imoralitatea individuală, destul de răspândită la noi și la americani. Haștagianismul e mai răspăndit, e mainstream și are conexiuni politice externe și interne mai extinse, de aceea din punct de vedere social e mai periculos decât negaționismul coronoviral.
Îți construiești o bulă informațională în care oricine are o opinie sau informație care nu te confirmă, e pionul ocultei (sau după caz al corupților sau al rușilor) și cu asta s-a terminat. Nici măcar nu e paranoia autentică, e doar un simulacru pentru a susține idei care-ți convin, oricăt de aberante.
În cazul de față, e vorba de persoane convinse că fie nu vor lua, fie vor face o formă ușoară de COVID-19, neîncadrându-se în categoriile de risc. Restul poa' să crape, mie să-mi meargă bine. Cum nu pot mulți să recunoască asta, o dau pe negaționism ipocrit.

Riddick spunea...

Gelu Vişan este în misiune, aici este atac clar la neconvenabili, nu la "nebuni" pe care ai vrea să-i scoţi din neştiinţa lor (chipurile...).

Muad’dib spunea...

@ Gabriel

Uită-te, te rog, la filmul „Contagion”, apărut în 2011! A fost dat din nou, aseară, nu mai știu la ce post TV.

Apoi, mai discutăm de conspiraționism, virus încoronat de liliac ce migrează spontan la alte animale, apoi la om etc. Dacă mai ai chef și arme în tolba ta cea cu logică beton.

Toate cele bune!

Gabriel spunea...

Muad'dib, mai lasă filmele. Este film artistic. Nu l-am urmărit și nici n-am de gând. Îmi ajunge pandemia reală.
Vii cu argumente hollywoodiene ca ăia care au construit o mitologie întreagă având fundament doar o ficțiune de Radu Cinamar.

Muad’dib spunea...

Mda.

din trufia-ți
mustește
rânced
prostia-ți...

Eu nu vin cu argumente hollywoodiene, deshteptule care ești tu deshtept, eu puneam o întrebare: cum de e posibil, logic (că tot te prevalezi de logică ca înecatul de pai), ca într'un film „artistic” din 2011 să găsești, aproape identic (mai puțin numărul de morți, hihihi!) evenimentele de acum? Cum rămâne cu bula informațională pe care „îți o construiești”? Ți-am mai spus o dată, vouă, gleznobărboshilor, vă lipsește, din păcate, o dimensiune. Sper că nu definitiv.
A! Și încă ceva: erudiția se vădește la cel ce o are, nu la cel care pretinde că o are. Io mi's doar un alt prost, ca văru' ionică.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: