03 noiembrie 2017

Tăriceanu "nu ştie"

"Vă promit, domnule președinte, că, în ciuda faptului că nu fac bine politicii promovate de dvs.*, mă voi lupta în continuare împreună cu toți oamenii de bună credință pentru demantelarea 'statului paralel', pentru aflarea adevărului despre mecanismele acestui sistem și a participanților la uzurparea puterii alese democratic la alegeri."
 * Ce faaa-cee?! Se autocontrazice...

Tăriceanu i-a scris lui Iohannis un cearceaf (din care am dat citatul cel mai relevant), omologându-l drept tartor al Sistemului, şi pe sine drept opozant. Că, deh, nu mai e Băsescu-n capu' mesei, nu-i mai poţi zice Sistemului Colonial - "Sistem băsist".

Omul crescut în casa masonului Dan Amedeo Lazarescu (tatăl vitreg) şi care ca premier a admis intrarea în UE şi ratificarea Tratatului de la Lisabona, în ambele cazuri fără referendum, a girat privatizări frauduloase ale unor active strategice, a cedat resursele din platoul continental al Mării Negre şi Patrimoniul Gojdu de la Budapesta, acum e mare opozant şi te pomeneşti c-o deveni viitorul candidat prezidenţial PSD-ALDE.

Nici măcar cât Udrea n-are curaj. Ne bate el nouă geamparaua - "nu ştie" cine-i statul paralel...

(Udrea: "Cred că are legătură cu ce vedem că se întâmplă acum în America şi este un plan care, în ceea ce ne priveşte pe noi, a fost influenţat şi implementat cu ajutorul partenerilor din CIA ai conducerii SRI, relaţiilor pe care le aveau domnul Coldea, domnul Maior în Statele Unite. A fost un plan care în România a funcţionat, care s-a încercat a fi impus şi în alte ţări.")

Un comentariu :

Riddick spunea...

Cum ziceam aici:

Mă întreb cât mai ţine la public cioaca asta cu "nu ne lasă băsiştii", după două rânduri de alegeri câştigate de forţe "antibăsiste", şi la cinci ani jumate de când a fost dat jos "ultimul guvern băsist" (repus cu Cioloş, 2015-2016). Dar chiar ţinta desemnată este falsă: "băsismul" a fost un eufemism, spre a deturna atenţia de la amestecul extern şi a da vina pe ceva "disposable".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: