20 mai 2011

Pâi zi aşa, jupâne, că îţi bagi picioarele în partid, pe care îl foloseşti ca să scoată castanele din foc



Traian Băsescu: Obiectivul meu nu mai este legat de procentele PDL în 2012, ci de ieşirea din criză

Obiectivul meu nu mai este legat de procentele Partidului Democrat Liberal în 2012, ci de ieşirea României din criză, iar performanţa Guvernului este demonstrată, chiar dacă este şi hulită, a declarat joi preşedintele Traian Băsescu.

"Obiectivul meu nu mai este legat de procentele PDL-ului în 2012, obiectivul meu este ieşirea României din criză şi trecerea pe creştere economică solidă. Deja sunt semne de întrebare ce se va întâmpla din punctul de vedere al crizei economice în semestrul al doilea. Sunt deja specialişti care avertizează: atenţie, risc de revenire a crizei economice", a afirmat şeful statului, la TVR1.

Cât priveşte discuţiile de la recenta Convenţie Naţională a PDL privind relansarea guvernării, Băsescu a menţionat că, probabil, peste o săptămână sau două, noul Birou Permanent Naţional al partidului va analiza şi soluţiile din acest punct de vedere.

Preşedintele Băsescu şi-a exprimat convingerea că PDL este un partid responsabil şi că va reuşi să îndeplinească programul agreat cu FMI. "Acest Guvern, şi vă rog să vă uitaţi pe raportul Fondului, nu a avut niciun punct neîndeplinit. Este prima dată când văd aşa ceva. Am putea spune: au tăcut şi au făcut. Performanţa este demonstrată, chiar dacă este hulită. Este clar că este un Guvern nepopular, dar, dincolo de orice, pentru ţară este necesar un Guvern stabil", a conchis Băsescu.

2 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Vad ca dispar comentariile pe FB.
Incerc sa reproduc :


Jupanu’ s-a saturat de partide ,de alegeri libere, de democratie.
Vrea piata reglementata de dictatura UE care numeste tehnocrati sau cheama chinezii cu lagarele lor de munca cu tot

Riddick spunea...

Jupânu' crede că are de-a face cu idioţi.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: